Sporda denk geldiğim bi kadın çok güzelsin dedi kuzenini önerdi çok zengin falan önerdi işte illa konuş. Yok dedim inanmadım kadını da tanımıyor. Çok dedi Numaramı istedi o an başımdan savmak için verdim. Pişman oldum. Çocuk yazdı işte baya zenginmiş bi anlatılo işte cezaevinden çıkan arkileri akrabaları falan varmış o bunu şu şekilde vurmuş anlattı. bana yalan geldi anlattıkları neyse ben istemiyorum seni hakkını helal et diye bitirdim bu baya sinirlenmiş yere düşmüş babası gelmiş bütün mal varlığını elinden almış beş parasız kaldım elimden tutmalıydğn diyo. Şehrine geleceğim seni işinden edeceğim falan diyor. Bu bence hep fakirdi. Valla çocuk şizofren mi acaba? Yapabilir mi böyle bi şey sizce? Teşkilat kurup dolandırıcılık mı yapıyorlar bunlar ne bu?
Sizce psikopat mıdır?
Güncellemeler
+1 yıl
Daha çok var anlatmadığım kısa kestim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kafayı yemiş millet 😂
Kiz arkadasiminda boyle egilimk vardi
Kız en fazla napabilir kanka
Burdan anlatamam ki
Şizofren kaç
Kaçıyom da iş yeri adresimi biliyor maalesef işinden edecem falan diyor
bir şey yapamaz boşversene şikayetçi ol hukuki yollara başvurabilirsin
Kanka bi anlatıyo ki sanki ailecek mafyalar. İnanmıyom ama genede acaba diyorum. İşte babası bunu şehri terk etmezse üç gün içinde vuracakmış benim yüzümden beni araştırıyodmuş kim seni bu hale getirdi diye. Babasına demiş o kızı buldun diyelim bi şey yaparsan üvey annesi var onu ve üvey kardeşi yok ederim falan demiş. Mafya gibiler kalabalık anlattığına göre. Dedim ki tamam en mafya sizsiniz bu ne dedim
Herkes öyle zaten sorsan herkes aşiret sonra bakıyorsun gel pisi pisi çok var o tiplerden korkma şikayetçi ol bir bok yapamaz
Şimdi bitti zaten engelledim de anneme yazmış bu sefer işte kızına bi zarar gelirse söyle falan demiş deli mi ne. İki günlük tanıdığım adamla ben niye yokluk çekeyim ki. Babası güya iş yerini yıkmış işçileri çıkartmış bilmem ne. Çok saçma
İnstadan bulmuş ismini sormuştu
Nasıl bir yoklukta kalmış öyle o anlamadım ama şikayetçi ol bence bir ihtar gitsin ona
Yo rahatsız ederse yapacam şimdi sıkıntı yok
Geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz 😁
Olm mallarin icine dusmussun
Seni pazarlayacak
Ben dolandırıcı düşündüm hani kendini zengin tanıtıp battım deyip kredi çektiriyorlar ya. Neden öyle düşündün
Akrabasına pazarlamış işte. Sen de biz istesek numaranı vermezsin hemen vermişsin 😂
Kanka numaramı isteyen kadın. Ve farklı şehirlerdeyiz pazarlamak için neden bu kadar çaba sarfediyor ki o spora gelende engellemiş beni gelmez bdaha spora.
Yavrum kadın olsa da kendi için istemiyor sonuçta bir erkeğe vermek için istiyor. Sende hemen ağlarına düşmüşsün
Nasıl pazarlıcak onu anlamadım? Ben zengin hayatına inanıp ağına düşersem olmaz mı bu? Ben buna ne zaman işyerlerinin evlerinin fotosunu at deyince yalan mı söylücem ne sorguluyorsun diye strese girdi böyle yalanlar uyduruyor
Peşine düşmüşler
Kanka sen mantıklı konuştun aslında ilgini çektiyse ekleyim ayrıntılı konuşalım
Tamam
Kaçtın
Kesin güzelsindir
Güzelmişim bi de paracı bi kız değilmişim
Doğrudur kanka