Sorduğum soruyu biraz açıklayayım. Birisiyle film zevkleriniz uyuşuyor olabilir, karşı taraf normalde harika filmler izliyor ve size öneriyor olabilir. Ama bir gün geldi çok kötü bir film önerdi. İzlerken sıkıntıdan patladınız. O kişinin film zevkine güvenmeye devam eder misiniz?
Size kötü film öneren birinin tekrar film zevkine güvenir misiniz?
Evet devam ederim. Çünkü herkesin film anlayışı aynı değil. Birçok önerdiğim filmi beğenmeyenler oldu. Birçok kez neden daha önce sana sormadım ki diyenler oldu. Benim kahkahalar attığım filme bir başkasının mimiği bile oynamayabilir. Başkasının salya sümük ağladığı filmde, benim uykum gelmiş olabilir (Bergen) :d
Haklısın ben iki durumu da yaşadım. Normalde insanlar önerdiğim filmleri sever ama sevmedikleri de oldu. Onun dışında önerilerini çok sevdiğim birine güvenerek hayatımda izlediğim en kötü filmlerden birine 2.5 saat katlandığım da oldu😂
Elbette güvenmeye devam ederim. Bir kere herkesin film zevki tam anlamıyla aynı olamaz. Aynı kişinin vereceği filmler, bizim için iyi de olabilir kötü de ama önerisini aldığımız kişi için hepsi güzel olduğundan, aralarında illa ki bizim beğenmediğimiz filmler olacaktır ki bu tamamen zevklerin farklı olmasından dolayıdır. Yoksa bizim izlediğimizin filmin bize göre çok kötü olması önerisini aldığımız kişinin film zevkinin de kötü olduğunun anlamına gelmez.
Tabii ki güvenmeye devam ederim sonuçta herkese her filmi beğenmek zorunda değil. Hani derler ya zevkler ve renkler tartışılmaz. Bu da işte aynen öyle bir şey. Önerdiği film bana hitap etmemiş olabilir. O yüzden şans vermeye devam ederim yani güvenirim.
Bunun güvenmek ile alakası yok ama yine o kişiye "Senin önerdigin filmler beni sarmıyor." diyebilirim. Belki daha sonra önereceği başka bir filmle telafi eder. Aslında ben ne kadar birilerinden film tavsiyesi alsam da sonuçta kendi istediğim filmi açıyorum. O yüzden böyle bir şey için tavsiye vereni suçlamam garip olur. #Cassie
Ben filmi izlemedim izlememde ama spoilerları dinlerken bile saçmalıklardan Thorun çekicini kaldırmaya çalışıp kaldıramayıp çekici tutarken o şekilde okyanusa düşüp intihar edesim geldi. Hani dinlemeye bile katlanamadıysam izlesem Arkham Asyluma tıkacaklar heralde beni kafayı yemekten kxjxjxjfncjjxnxbx
Türkiye de yaşıyan biri için sinema ve flim zevki nin %100 saçma sapan olduğu net. O yüzden yabancı film önerir o da kore değilse kesin kaliteli bir yapım olacaktır