Siz neler düşünüyorsunuz? Disney kanallarını kapatarak Disney+ başarılı olabilir mi?

Beni derinden yaralayan jetix'in kapanması oldu, ardından nickelodeon gitti
Bende hep daha fazla Jetix, Jetix Play, Jojo, Nickelodeon ve Kids CO kanallarını izlemeyi çok isterdim, az çok izledim aslında ama çok başarılı çizgi filmleri olan kanallardı. Tek Nickelodeon kaldı hatta o da şekillenip Nickelodeon JR, Nicktoons var şu an yayın yapan ama Nickelodeon hep dizi veriyor nicktoons şu an o efsane çizgi dizileri veren yayın :)
Cevap
2Cevap
Kendileri de sınırlı bir kitleye hitap edeceklerinin farkındadır bence.
Sadece uğur böceği için üzüldüm.
Disney Channel son zamanlarda zaten çok başarılı değildi. Esrarengiz Kasaba, Mucize Uğur Böceği ve Star Kötü Güçlere Karşı çizgi dizilerini beğenirdim :) Çocukluğum da bir çok dizi ve çizgi filmleri izlediğim için şanslıyım :D ama Jetix, Jetix Play, Jojo, Nickelodeon ve Kids CO kanallarını izlemeyi çok isterdim o zamanlar çok başarılı kanallardı. Saydıklarımdan tek ayakta kalan Nickelodeon var :D
Hiçbirini bilmiyorum desem cahil demezsin umarım. Disney de bazı çizgi filmler çok fazla subliminal içerikliydi. Bu yüzden kapanması güzel olmuş
Eyvallah kral
Olaya yabancıyım, kanallar niçin kapanacak ve niçin Disney+ denen bilmediğim olay önplana çıkarılacak?
Amaç paralı üyeliğe zorlamak mı?
Şimdi platformlara dönüyor ya artık, Netflix gibi Disney+ adı altında film, dizi, çizgi dizileri aylık ücretle seyircilerine sunmaya başlayacaklar o yüzden de kanallarını kapatıyorlar baya aylar önce Disney XD kapandı dün gece de Disney Channel'i kapattılar. Paralı üyeliğe geçsinler diye dediğiniz gibi :)
Naasillll
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar