Disney Channel için lütfen bakarmısınız?

Disney Channel Türkiye
Sadece söylemek istiyorum ki yeni disney berbat. Diğer bütün yabancı ülkelerde 3 tane Disney var: Disney Channel, Disney XD ve Disney Junio. Her film türü kendi kanalında yayınlanıyor. Disney Channel'da bizim geri istediğimiz diziler var: Jessie, Shake It Up, Austin & Ally, İyi Şanslar Charlie, Waverly Büyücüleri ve bizim sevdiğimiz pek çok dizi daha.
Disney XD'de gençler için tasarlanmış çizgi filmler (6 yaş ve altından bahsetmiyorum) Phineas & Ferb, 9. Sınıf Ninja: Randy Cunningham, Esrarengiz Kasaba, Kick Buttowski, Örümcek Adam, hatta bunların yanı sıra Laboratuvar Fareleri gibi bazı diziler ve sizin yayınlamadığınız ama bizim izlemeye hakkımız olduğu pek çok dizi daha var.
Disney Junior: Bunun üstüne çok değinmeyeceğim ama genede açıklama yapıyorum; bu kanalda 6 yaş ve altı çocuklar için eğitici programlar var.
Bu üç kanal sayesinde Disney'de hiçbir şekilde karışıklık çıkmıyor. Bu kanallar Türkiye' de yok mu? Var. Ama nasıl var? Digiturk tarafından şifrelenmiş ve İngilizce. Bizim bunları da izlemeye hakkımız yok mu?
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum ki Disney Channel Türkiye'de yayınlanan filmlerin yarısından fazlası Disney'e hiçbir şekilde ait değil. Bu filmlere örnek: Sabrina, Lolirock, Limon ile Zeytin, Doraemon, Max Maceraları ve daha fazlası... Bu filmleri yayınlamak yerine orijinalleri yayınlamanızı istiyoruz!!
Benimle aynı fikirde olan milyonlarca insan var ve siz bizim şu an haklarımızı çiğniyorsunuz!
Benim fikrim şu ki Disney'in diğer tüm yabancı ülkelerde olduğu gibi üç parçaya ayrılması!

Lütfen imza atarmısnız
LİNK:https://www.change.org/p/disney-channel-t%C3%BCrkiye-eski-disney-channel-geri-gelsin-f11d583e-fb9e-48c5-b2cb-0d43dd92660c?recruiter=329825919&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink
Güncellemeler
+1 yıl
Ve sevgili arkadaşlarım: Ben bunların hiçbirini uydurmuyorum benim pek çok yabancı arkadaşım var! Eğer inanmıyorsanız Instagram'daki orijinal sayfalarını ziyaret edebilirsiniz! Türkiye dışındaki bütün yabancı ülkelerde bu sistem var! Bizde neden yok? Neden biz de de olmasın? Sizden ricam ‪#‎eskidisneyigeriistiyoruz‬ ve ‪#‎disneyüçparçayaayrılsın‬ etiketiyle bunu heryerde paylaşmanız. Arkadaşlar eğer bunu yaparsak istediğimizden fazlasını alacağız! Lütfen dikkate alalım!
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca arkadaşlar yazdığım bu yazıyı yanlış anlıyorsunuz gördüğüm kadarı. Biz ESKİ DİSNEYİ GERİ İSTEMİYORUZ!!! BİZ DİSNEYİN YURT DIŞINDA OLDUĞU GİBİ ÜÇE AYRILMASINI İSTİYORUZ!! Eğer bu olursa herkesin istediği gibi olur herşey. SİZDEN RİCAM ESKİ DİSNEYİ GERİ İSTİYORUZ SLOGANLARINI BIRAKIP DİSNEY ÜÇE AYRILSIN SLOGANLARINA BAŞLAYIN LÜTFEN!!!
Disney Channel için lütfen bakarmısınız?