Love en sevdiğim karakterdi bu sezonu da sıkılmadan izler miyim bilmiyorum geçtiğimiz sezonu Love uğruna izlemiştim ama onu da saçma sapan sahneler yüzünden gözden düşürmeye çalışmalarından çok rahatsız oldum. Kim kime dum duma her bölüm başka cinayetli saçma sapan bir sezondu. Umarım bu son sezon olur ve zirvede bırakırlar. Geçen sezonu telafi edecek ve Love olmasa da yokluğunu aratmayacak bir sezon olur.
Sanmıyorum her sezon birbirinin tekrarıydı resmen. O yüzden ne 4. sezonu izleyeceğimi, ne de Joe'nin kpana sıkışacağını sanmıyorum. Ama adam artık temelli ölse gerçekten sevinebilirim çünkü resmen gördüğü herkesi öldürüyor ☾
Bu güzel bir haber işte! Devamını merakla beklediğim dizilerden biri. Üçüncü sezonda açıkçası yoldan çıkan Love idi ve Joe kucağında bulduğu sorunlarla uğraşmak zorunda kaldı. Bu sezonda Joe, bence ilk sezondaki gibi daha free takılmanın rahatlığıyla icraatlerine tam gaz devam edecek. 😂😅
Final olmayacaksa zannetmiyorum ve son sezon pek iyi olmadı yani kendi bebeğini bırakması ve eşini öldürmesi kötü oldu ve ikisininde evli olup başkalarına ilgi duyması güzel değildi.