Diziler & Filmler KONUŞANLAR'a gitmek ister miydiniz? Kiminle gitmek isterdiniz? Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Valla hastasıyım 😂 Güncellemeler+1 yıl Süpee soru KONUŞANLAR'a gitmek ister miydiniz? Kiminle gitmek isterdiniz? Cevapla Hasta Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 444 cevap paylaştı. Bi 5 dk izledim, izlediğim şey sadece küfürdü. Asla izlemeyi ve gitmeyi düşünmem. 4 3 Yorumla kanka35 +1 yıl toplum küfürden hoşlanıyor Yorumla Şiirselbiri +1 yıl @kanka35 bilemem. O kısma dahil değilim Yorumla kanka35 +1 yıl haklısın Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Gitseydim, yalnız giderdim..Rezil ederdim onu milyonların önünde.. Benimle başa çıkamaz argo konusunda.. 1 1 Yorumla Nut_Butter +1 yıl Hı kesin 😂 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl yok la ben bu adama uyuz oluyorum komikde değil zati gülmüyorum hiç 1 4 Yorumla Nut_Butter +1 yıl Sen gülme beni götür ben gülerim 😂 Yorumla zirkonn +1 yıl 😂😂 zenginsin sen kendin gidersin hatta adamı satın alıp akşama kadar kendin için konuşturursun 😂😂 ben fakfakirim 😂😂 Yorumla Nut_Butter +1 yıl 😂😂😂 öyle zevki olmaz yanımdakine sövecek bende rahatlııciimmm 😂😂 Yorumla zirkonn +1 yıl o biraz sıkar 😂😂 Yorumla
BenİknaOldum Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl En yakın arkadaşımla gitmek isterim ama adam bizi rezil eder diye endişelenirim valla. Hoş belli de olmuyor işleri. :D 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 332 cevap paylaştı. Küfür etmeyi komiklik sananların bulundugu ortamda olmak zekama hakaret olur. Gitmem.. 2 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl yok yaaa çok ağır lafları var ben kaldıramam ama uzaktan izlemek güzel 2 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Ya gömer durur 😂 bana bulaşmayacağını bilsem giderdim 1 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Kalitesiz, seviyesiz, her boka gülünen boş bir program 1 0 Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Gidene lafım yok, kendi tercihi ama ben kendimi aşağılatmak için para vermem. 1 0 Yorumla
Twining17 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Vall ben ustalara büyüdüm bu gibi elemanlar bana çöp geliyor 1 0 Yorumla
Anteros35 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 94% +1 yıl Tek başıma gitmek isterdim ben gitmeyi de düşünüyorum 1 0 Yorumla
BakirBirBey Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl muhasebeciyim müdürümle gitmek isterdim ilk bölümlerdeki gibi 1 0 Yorumla
Maroon_svm Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Soracağı ilk soru : evet bebiş sekste en çok hangi pozisyonu seversin 1 1 Yorumla Nut_Butter +1 yıl Hayır ilk soru fantezini anlat bebiş Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl çok matah gelmiyor bana bu program..gitmek istemem.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Küfür dinlemek için mi, hayasızlık görmek için mi?Yok ben almayayım. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Simdiye kadar en zevk alarak izlediğim program. Cok gitmek isterdim. Bayılıyorum Hasan can a. 1 0 Yorumla
cLaNDeSTiNe34 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Varsa gelmek isteyen birisi gidelim 1 2 Yorumla Nut_Butter +1 yıl Ben istiyorum Yorumla cLaNDeSTiNe34 +1 yıl Uyar sorun yok Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Bana küfür etsin diye mi. Mk onun orada. 1 7 Yorumla Nut_Butter +1 yıl 😂😂😂 sende ona ederdin Yorumla Asil-Bey +1 yıl Ben zaten ederim de ben katılmam öyle programlara. Sinirlerim bozulur. Yorumla Nut_Butter +1 yıl Erkeklere çok sövüyor evet 😂 Yorumla Asil-Bey +1 yıl Mesele sövüp sövmemesi değil insanların iki yüzlülüğü de sinirlerimi bozuyor. Şimdi orada oturan bayanlar var küfrediyor adam herkes haha hihi gülüyor aynı izleyici kitlesiyle dışarıya çık aynı küfürleri sen et anında terbiyesiz derler adama. Yorumla Nut_Butter +1 yıl Bu konuda katılıyorum sana Yorumla Asil-Bey +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Nut_Butter +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İnsanlar küfür yemek için gidiyor sanırım babasına küfür edilen bir çocuk anıra anıra gülüyordu garip bir mizah anlayışı. 3 0 Yorumla
1patatesliyumurta Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl eşimle giderdim. ben izlerken çok eğleniyorum :D 1 0 Yorumla
Aydamira Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Seyircileri özel mi seçiyorlat merak ediyorum 1 0 Yorumla
Mapustayım Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Millete sövüyor bir de para kazanıyor 👌👌 1 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hepsi sallıyor eskiden Didemle izlerdik 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. İstemem 1 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 800 cevap paylaştı. İstemezdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Bi 5 dk izledim, izlediğim şey sadece küfürdü. Asla izlemeyi ve gitmeyi düşünmem.
toplum küfürden hoşlanıyor
@kanka35 bilemem. O kısma dahil değilim
haklısın
Gitseydim, yalnız giderdim..
Rezil ederdim onu milyonların önünde.. Benimle başa çıkamaz argo konusunda..
Hı kesin 😂
yok la ben bu adama uyuz oluyorum komikde değil zati gülmüyorum hiç
Sen gülme beni götür ben gülerim 😂
😂😂 zenginsin sen kendin gidersin hatta adamı satın alıp akşama kadar kendin için konuşturursun 😂😂 ben fakfakirim 😂😂
😂😂😂 öyle zevki olmaz yanımdakine sövecek bende rahatlııciimmm 😂😂
o biraz sıkar 😂😂
En yakın arkadaşımla gitmek isterim ama adam bizi rezil eder diye endişelenirim valla. Hoş belli de olmuyor işleri. :D
Küfür etmeyi komiklik sananların bulundugu ortamda olmak zekama hakaret olur. Gitmem..
yok yaaa çok ağır lafları var ben kaldıramam ama uzaktan izlemek güzel
Ya gömer durur 😂 bana bulaşmayacağını bilsem giderdim
Kalitesiz, seviyesiz, her boka gülünen boş bir program
Gidene lafım yok, kendi tercihi ama ben kendimi aşağılatmak için para vermem.
Vall ben ustalara büyüdüm bu gibi elemanlar bana çöp geliyor
Tek başıma gitmek isterdim ben gitmeyi de düşünüyorum
muhasebeciyim müdürümle gitmek isterdim ilk bölümlerdeki gibi
Soracağı ilk soru : evet bebiş sekste en çok hangi pozisyonu seversin
Hayır ilk soru fantezini anlat bebiş
çok matah gelmiyor bana bu program..
gitmek istemem..
Küfür dinlemek için mi, hayasızlık görmek için mi?
Yok ben almayayım.
Simdiye kadar en zevk alarak izlediğim program. Cok gitmek isterdim. Bayılıyorum Hasan can a.
Varsa gelmek isteyen birisi gidelim
Ben istiyorum
Uyar sorun yok
Bana küfür etsin diye mi. Mk onun orada.
😂😂😂 sende ona ederdin
Ben zaten ederim de ben katılmam öyle programlara. Sinirlerim bozulur.
Erkeklere çok sövüyor evet 😂
Mesele sövüp sövmemesi değil insanların iki yüzlülüğü de sinirlerimi bozuyor. Şimdi orada oturan bayanlar var küfrediyor adam herkes haha hihi gülüyor aynı izleyici kitlesiyle dışarıya çık aynı küfürleri sen et anında terbiyesiz derler adama.
Bu konuda katılıyorum sana
Teşekkür ederim
Rica ederim
İnsanlar küfür yemek için gidiyor sanırım babasına küfür edilen bir çocuk anıra anıra gülüyordu garip bir mizah anlayışı.
Aşırı kötü bir program bence
eşimle giderdim. ben izlerken çok eğleniyorum :D
Seyircileri özel mi seçiyorlat merak ediyorum
Millete sövüyor bir de para kazanıyor 👌👌
Hiç görmedim bile bunu
Hepsi sallıyor eskiden Didemle izlerdik
İstemem çok küfür ediyor
Olabilir ama fena laf itelerim
İstemem
Yakın bi zamanda gitmeyi planlıyorum
İstemezdim
İstemem