Bi sevgilim olaydı tutaydım elinden.. 😏

#mutlugünler
:) :) :)

#mutlugünler
:) :) :)
Sevgilimle değilde Burdaki benim için değerli bir üye olan arkadaşım @abdurrahman00t ile gitmek isterdim fakat ona bu konuda nekadar guvenebilirim🤣 şimdi kendisiyle orada tartışırız filan bana acımaz beni uçurumdan aşağı atar 😄 hiç sağı solu belli olmaz 🤣 zira beni üstüme füze atarak öldürmek isteyecek kadar çok sever kendileri 🤣🤣dimi @abdurrahman00t
Tabii tabii. 😂
Ben oradan dünyaya meleklerin uçunu göstercem. Melek nasıl uçar? Adlı çalışma ile herkesin bu uçuşu görmesini sağlayacağım. Materyalist diye kimse kalmayacak. 😎
Bakın gördünüz mü ben size beni çok sever demiştim 😂
Zalımmm insan ben öyle bir şey yapmam der sen ne merakliymissin beni öldürmeye 😂😂
Sana bu konuda guvenemeyeceğimi biliyordum 😂😂
Seni yalancı çıkarmamak için sözünü yere düşürmedim. Sen bunu da görmezsin şey. Yazıklar olsun!. ☹️
Keşke düsürseydin 😂 en azından bu çocuk için ön yargili davranmışım derdim 😂 ama görüyorum ki hislerim beni herzaman ki yine yanıltmamış 😄😄 incindimmm
Yine anlamıyorsun bak. Sırf incinme gibi şeyler yaşama diye, 1 kere incitim bir daha incinme diye "melek nasıl uçar" adlı çalışmayı yapıyoruz.
#AnlaBenii 😂
Tm Allah aşkına öldür sende kurtul bende kurtuluyum 😂 beni öldürecegine yaşatmaya bak 😔 ben nesli tükenmekte olan bir insanım sonuçta 😂
Yengeçler ölmez, şekil değiştirir. Bir dahaki gelişinde istakoz olarak gel lütfen. 😂😂
Aa yorum yazmış iki gözümün çiçeği 😂😂
Tamam sakin ol 😂😂
Tm sakinim 🤣 yoksa şimdi sana dalarım mevzu çıkar 🤣
😂😂
Cevap
12Cevap
Çok güzel yer ama kimse olmadığı için yalnız giderdim
Sevgiliyle burada zaman mı geçer? Hiç beğenmedim, güzel bir yer değil. Hayatı tehlikesi de var
Sevgili neden lazım sanıyosun
Buradan bakmak için mi lazım 🤔
Çok romantik bi ortam beraber manzara seyrederiz hem elimden tutarsa başım dönmez
Oldukça romantik
Bence sen de o sevgiliyi oraya götürüp itmek hissi var gibi geldi bana 🫣🙄
Yioo kıyamam
Şaka yapmıştım zaten :)
Neresi orası, depoyu fullersen beraber gidebiliriz:)
Araştırayım dönerim sana 😃
Acele etmene gerek yok, ben böyle de iyiyim:)
Ow yükselik korkum var benim. Bakınca bile içim bir hoş oluyor. 🙄
@MustiEmre atam mı seni he 😅
@MustiEmre uçmayı seversin sen 😜
@MustiEmre 🤪seninle ölüme de gelirim be ayıp ettin
@MustiEmre ohoooo sende bana karşı hep bir şaşırıyorsun severim şaşırtmayı 😉
Baya yüksek burası ya gitmezdim
Kim götürmek isterse onunla
İntihar etmek için fazla çekici :D
Yok ben gidemem.. Yükseklik korkum var.. :/
Korkunç
Keyfimle 😀
Tam da ölme yeri