Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7’nin geleceğini duyurdu. İzlemeyi düşünür müsünüz? ↗
Müslüm’ü canlandıran Timuçin Esen şimdi de Cem Karaca’yı canlandıracak. Cem Karaca’dan sonra film olma sırası kimde dersiniz? ↗

Geçen hafta bizde soktuk 😄
20 gün önce sinemaya gittiğimizde sinema bize 300 liraya mal oldu 😳bir filmi için çok fazla geldi.
1 suya 8 lira verdim, içeçeği mısırı artık bilmiyorum suyun fiyatını duyduktan sonra koptu ben de bağlantılar fjfkf.
Geçen hafta bergen filmine gittiğimde 30 liraya içeceğimi mısırımı suyumu aldınm, çokta güzel oldu, evde patlatıp yemediğim mısıra neden o kadar para vereyim ki.
Fakirlik ise fakirlik. Böyle bir fakirlikle gurur duyulmalı bence. Havalimanlarında da aynı mesele var. X-Ray den geçerken 100ml üzeri sıvı yasak, ama içerde dayıyorlar sana yarım litre suyu 5€ ya. Oysa o sunun bedeli belki 50 kuruş var yok.
Sinemada da durum aynı. Yediğin mısır aynı yani. Ha marketten almışsın, ha toptancıdan alınmış ve ordaki ısıtma makinasına dökülmüş mısıra ederinin 5-10 katını ödemişsin. Mekandan mekana değişen fiyat gibi düşünmeli. Yediğin ürün aynı. Farklı tad aldığını idda edebilir insanlar, ama bu sadece sunumdaki farklılıktan dolayı, birini daha taze zannetmekten gelir. Güzel kandırıyorlar bizi houfff.
Ne tam olarak fakirlik diyebiliriz ne de kurnazlık. Sinemada yiyecek ve içecekler normalin çok üstü fiyatta satılıyor dolayısıyla asıl orada satılan ürünleri satanlar müşteriye kurnazlık yapıyor.
Bu durumda sinemaya dışarıdan yiyecek/içecek getiren kişi ise bir ürüne hak ettiği fiyatı vermek isteyen normal bir vatandaş konumunda oluyor.
Tamamen akıllılık bence. Kazıklanacağıma taklit yaparım çok daha iyi. Sinemada popcornlar gerçekten çok ama çok pahalı çünkü. Kadına helal olsun valla.
Cevap
26Cevap
Ben 65 lira kola mısır bayıla bayıla yedim. Hatta yazık oldu yiyemedim.
Selam gadası 🙃
Dışarda en iyi yerde bile orada satılan su parası olmuyor. Onlarda ucuz versinler de hep ordan alalım. Valla önce avm'nin marketinde girer. Sonra sinemaya giderim.
Akıllı insan dışardan alır bence yaa sinemada çok pahalı neyse zaten sinemalardan e
Nefret ediyorum acaba Bergen ne zaman Netflix e gelir
şu an tüm modum düştü çok sağol 😂😂😂
Yo niye kurnazlık olsun. Sinemada kazıklıyorlar aslında marketten almak en mantıklısı😂
hiç yapmadım genelde orada ki büfeden alırım mısır içecek ıvır zıvır ama orada iki katı tabii her şey
hiç unutmam bir kere crax alayım dedim crax o zamanlar 50 kuruştu ama sinemanın büfesinde 5₺ 😂😂😂 aldım evet
Patlamış mısır ucuzken de sokardık biz. Kampanya falan varsa normal patlamış mısırı alırdık tabi orası ayrı.
Ayrıca, akıllılıktır.
Yakalanmadan içeri sokmanın yolunu bulurum. Enayi değilim vermem ben o parayı mümkün değil.
Film izlerken bir şey yiyip içmek yapıma saygısızlıktır.
sinema izlerken bir şeyler yiyenlere gıcık oluyorum
Ne fakirlik ne kurnazlık ama 6 l0ira vermek de en büyük g. erizekaliliktir
Ayni içicek markette 5 lirayken neden sinemadan 25 liraya alayim ki
Fakiriz ama enayi değiliz
Bence en iyisi marketten alıp çantaya atmak 😂 bir küçük su 10 ₺ ya sinemada 😒
Kurnazlıktır.. Şartları belli, kabul etmiyorsan gitmeyeceksin..
Kurnazlik çok da iyi yapıyorlar bir şişe kola 15 lira disardan al 5 liraya
Öyle mii yetişemiyorum kii skxndk
Turkiyede ya fakir var ya zengin zengin böyle ufak şeylere takilmayacagina göre (gerçi sonradan gormeler takilabilir) fakirlik
Herkes parasını ekonomik kullanmak ister. Hele ki bu zamanda parayı savurmak görgüsüzlüktür.
Bence kurnazlık. Zengin bile olsam yapardım sanırım. Neden gereksiz yere fazladan para harcayım ki 😂👍
Kurnazlık olacağını zannetmiyorum ekonomi batmış durumda insanlar illa oradan bir şey almak zorunda değil.
Şirketlerin fazla fiyat vermesi fakirlik mi kurnazlık mı?
Sinemada mısır yiyenlere illet gelsin. Sinemada bir şey yemeyi asla sevmiyorum
Küçük bpy 30 lira zaten kazık resmen
O bilet fiyatlarını gördükten sonra içimdeki sinema sevgisi öldü
fakiriz ama canım değiliz :d
Fakir olan sinemaya da gitmez o zaman.
Sinema da pahali enayilik olur icerden alirsak
Uyanıklık ama patlamış mısır 45 TL napsin insanlar
Cıkk sokarım çok da, eğlenirim
Yok düşünmem artık sıktı
Hem fakirlik hem de kendini akıllı sanma
Her ikisi de değil tamamen tercih meselesi...
Yıllardır çantamın içinde sokuyorum zati ben
Amaan bende yapıyorum ne var bunda😅😂😂😂
Çok iyi
😃 o zaman yapacak bir şey yok… hangi filmi izlediniz?
Nasıl dı?
60 dakikaydı. Filmle göre kısa bir süreydi. Üçleme olacakmış film. İlk filmiymiş bu. Cok iyi değildi idare ederdi. Psikolojik sorunları olan bir kadının hastalık seviyesinde olan korkularıyla yüzleşmek zorunda kalışıyla psikolojik korku filmi cekilmiş. Aşırı iyi değil, kötü de değil. Normal bişeydi
Belki bende izlerim korku severim. Teşekkürler Canım 🥰
Benim bira sokmam gibi mi? 😅
En arkada oturursan havalandırmaya yakın olursun ve koku yayılmaz 🤷🏻♀️
Zor bi' şey yok biz kızlar için
Her yer de zor değil ki
Kaziklanmamak için alınabilir.
Cips doğran kadın helal be
Akıllılıktır ne fakirliği..
dışardan sokmayıp oradan pahalıya almak enayilik
Hijyenik belki..
Kurnazlık 😂
Akıllılık bence içerisi çok pahalı çünkü