Türk yapımı korku filmlerini korkarak mı izliyorsun, gülerek mi? İzlemiyorum diyen; ya sen nasıl bir kralsın öyle. Ben uzun zamandır yalnız yaşamaya başladığım günden beri izleyemiyorum en son neler çıktı haberim bile yok. 😃Görsel ararken 3,5 attığım yalandır inanmayın.. 🦁
Ay hayatta izlemem deyip üst perdeden konuşmaya gerek yok. Yani tamam bizimkiler bu işi beceremiyorlar ama bu kadarda önyargılı olmamak gerekiyor. Ben hemen hemen hepsini izledim. İzlemezsem nasıl bir kanıya varıp yorum yapabilirim ki? Bu oyunculara ve harcanan emeğe haksızlık olur. Elimden geldiği kadar şans veriyorum ben.
Ben izlemiyorum korkanlardanım. Ayrıca burada yorum yapanlar için demiyorum günlük hayatta karşılaştığım insanlar için konuşucam. Şu gülüyorum diyenler neye gülüyor tam olarak? Hani korkmamalarını anlarım. "Korkutma çabaları beni tebessüm ettiriyor" diyeni de anlarım ama sahnelere gülen var mı cidden? Çünkü korkunç olmasa da komik de değil 😂 Mizah anlayışınız kötü o halde.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Türk korku filmlerini izlemiyorum. Bizim inanç ve kültürümüz ile uyuşan konular işlendiği için gerçeklik payı olabileceğini düşünüp, ister istemez etkileniyorum. O an korkmasam bile gece yatınca aklıma geliyor sonra uykular haram🤦🏻♀️ En iyisi hiç izlememek.. Yabancı yapımları severek izlerim ama
Türk yapımı korku filmleri dini şeyleri çok kullanıyor ve gerçekten korkutucu :D gülerek izlediğim olmuştu ama daha çok filme değil yanımda izleyen insanların tepkisine 🙆♀️
Bir kez izledim gerçek yaşanmış bir hikâyeyi konu almış bir filmdi. Cinlerle alakalı bir konusu vardı. Ben o filmi izledikten sonra bir ay kendime gelemedim. Tuvalete bile gidemedim geceleri🥺 Normal de türk filmlerini izlemem bana basit gelir. Ama cinler gerçek olduğu için ve yaşanmış bir hikâyesi olduğu için çok korkmuştum. Zaten o ilk ve son oldu. Bir daha da izlemedim.
Benim de izlememe nedenlerimden biridir. Çünkü bir iki defa cinli olaylara şahit olma durumu yaşadım. O yüzden ne olur ne olmaz hiç bulaşmam. Ha hüddamlar anlatıyor onları dinledim onlara bulamadığınız, büyü vs yapılmadığı sürece size bişey olmaz, zaten Müslüman olanlar size bulaşmaz diyorlar. Uzak dururum filmde olsa nihayetinde ister istemez akıl oyunları ortaya çıkıyor. 😃
Evet çok tehlikeli. Dinimiz gereği yaşayan insanlara çok bir şey yapamıyorlar diye biliyorum. Benim evimde her yerde Kur'an'ı Kerim var okuyorum da çok şükür bu yüzden içim rahat 😀
Hatırlamıyorum adını ama çok sene geçti üstünden. Burak Özçivit vardı filmde. Şimdi izlesem aynı etkiyi yaratır mı bilmiyorum. Ama dediğim gibi gerçek olduğunu bilmek beni korkuttu
İzlemiyorum çünkü yapamıyorlar. Türk korku filmlerine karşı hep bir ön yargım vardır. Bizimkiler korku filmini sadece cinlerle ve perilerle olur sanıyor. Ayrıca hikayeler de berbat bence. Hepsi gözümde fazlasıyla vasat kalıyor..
Çoğunu hayır. Birçoğu dinde yeri olmayan saçma sapan şeylerle, aptal aptal efektlerle insanları korkutmaya (!) çalışıyor.
Artık cinleri rahat bırakın umurlarında değilsiniz!
Sadece sanırım Helak diye bi film vardı, o da dini bi konu işliyordu ama kesinlikle saçma sapan büyüler cin düelloları vs. yoktu, gerçekten güzel bir konu işlemişlerdi. Başka güzel film varsa türk korku bilmiyorum tavsiye alabilirim 😊
Korku filmi izlemiyorum ben ya. Hani senaryolar üç aşağı beş yukarı belli. Hepsi birbirinin aynısı desem haksız sayılmam sanırım. Yerli filmlerde hep cinler, hocalar, mezarlık sahneleri, büyü sahneleri, arapça yazılı dualar, büyüler vs.
Hani vaktim olsa, oturup hemen hemen aynı seviyede bir yerli korku filmi senaryosu yazmam maksimum 5 günümü alır. O kadar ucuz senaryolar /:
Türkler'in yaptığı korku filmleri, kötü makyajdan dolayı aşırı komik duruyor. Jump scare olmadığı sürece pek korkmam, en fazla gerilirim. Yabancı korku filmlerinin tadı daha başka
Pek izlemiyorum, hepsinin aynı konuyu işlemesi filmi sıkıcı hale sokuyor. Beğendiğim bir Dabbe serisi var onun dışında başka yerli korku filmlerini beğenmiyorum.
Türk filmleri izlemiyorum pek, ya konuyu anlatamıyorlar düzgünce ya da duyguları hissettiremiyorlar. Yabancılar çok iyi bu işte, hele de korku filmlerinde 🧟♀️👣
Tüm dabbe serisini izledim en güzeli 5ti içinde bıraktığı ürpertiyi hala özlüyorum 😂 manyak deme korku filmlerinden hoşlanıyorum 😄 musallat vs kesmiyor beni...
Hayır hiç izlemedim. Genelde Türk korku filmleri inli cinli olduğu için ilgimi çekmiyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Cok uyduruklar, konulu p*rno filmlerdeki oyunculuk gibi. Tamirci gelirde sozde mutfaktaki lavaboyu tamir ederken birden ne hikmetse evin hanimi minicik etegi ve dekoltesiyle gelip direk konuya girerlerya; aha da turk korku filmlsrindeki his de oyle.
haberinin olmaması daha iyi bence:D malum korku filmi adı altında piyasada sürekli cin filmi görüyoruz. cinlerin farklı kombinasyonlarını yapıp aynı hikayeyi ısıtmak suretiyle önümüze koyuyorlar. sonuç mu? leş.
Turk korkularn genelligi buyu cin carpmasi, cin konusu oluyor. Bazen cinlerden bahs etdyi icin bu psikolojik korku birakiyor. Ama hep turk filmlernin sonu anlamsz bitiyor. Cogu shey yarm yamalak kaliyor.
Valla Türk korku filmi olarak yıllar önce arkadaşlar ile siccin 6 idi galiba onu izledik. Sonra da Türk yapımı izlemedim. Yabancı olarak en son korku seansı 3 filmini izledim