Dizi güzel bir bilimkurgu denemesi olmuş yerli bir yapım olduğunu görmek başta beni önyargılara boğdu. Ama kendime direnip ilk bölümü izledikten sonra diziyi kapatamadım. 2 günde 1 sezonu izledim. 😄 

Dark'tan esinlenilmiş, farklı bir bakış açısı ortaya konmaya çalışılmış. Puanım 7.5/10
Hazal Kaya için söylenen şeyi anlayabiliyorum. Sırf eleştirmek için eleştirilmemiş. Daha ciddi oynayabilirdi.
Dizinin darkla alakası yok bu arada😃
Esinlenmek, bir şeyden ilham almaktır. Benzetmek ya da benzemeye çalışmak değildir.
Zaman makinesi olmadan zamanda yolculuk (Otelin içerisinde zaman girdabı oluşmamış olsa bunu yapamazlar)
Kader motifi (Ne olursa olsun aslında olması gereken oluyor)
Dark'ta ki gibi 33 yıl ileri-geriye gitmesi önemli değil. Doctor Who gibi kesin zamanda yolculuk yapamıyorlar.
Dizinin darkla alakası yok :D
Cevap
3Cevap
Yargılı değilim fakat içimden hiç izlemek gelmiyor. Ama dijital platformlarda Türk dizi yapımlarının kat kat artmasını diliyorum.
Bunu çıkar çıkmaz izledim😀 Klasik Türk dizilerinden değil ve benim hoşuma gitti.
Katılıyorum kesinlikle
Selam canım🌹
Türk bilim kurgu görmek güzel. Diziyi izlemek daha nasip olmadı. Siz güzel diyorsanız eminim çok güzeldir🌹
beğenerek izledim. ve ayriyyetten diziyi veyahur hazalın oyunculugunu begenmeyenlere hayretle bakıyorum benim göremediğim ne vardı da bukadar kötüydü dizi
Hazal Kaya'yı çok elestirmisler
Ben yakıştırdım. Sırf yerli olduğu için yermeye yer arıyor bizim halkımız.
Yani bende abes bulmadım ama bir ton laf ettiler
İzlicem mutlaka
Değilim
Nasıl dizi?
Güzeldi
başroldeki kadın farklı poz vermiş. yabancı diziler bence olması gerektiği gibi.
Gayet güzel bir diziydi. Akıcıydı. İnsanı aşırı düşündüren büyük mantık hataları yoktu.
herkes görüşünün bu yorumun altına yazsın. sayfa fuzuli olmasın.
buse arkadaş olalım mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?