Sitedeki eski sorularımı okuyunca zaman yolculuğu yapmış gibi hissettim. Bu sitenin en sevdiğim yönü yıllar önceki soruların bile silinmemesi.

#QuiRegitTeram
Sitedeki eski sorularımı okuyunca zaman yolculuğu yapmış gibi hissettim. Bu sitenin en sevdiğim yönü yıllar önceki soruların bile silinmemesi.

#QuiRegitTeram
Evet çok isterim ve bazen farkında olmadan deneyimliyor gibiyim. Zaman yolculuğu ile ilgili detayli bilgi almak isteyenler internetten Çetin Bal isimli Türk araştırmacının Zaman Yolculuğu Araştırma Merkezi isimli websitesini ziyaret edebilir burada sınırsız kaynak var. Zaman yolculuğu frekansı eger geriye gidilmek istenirse ışıktan hızlı titreştirmeye zorlayarak boyutlar arası sıçrama yapmak demek. Zaten tüm boyutlar da bu kuantum dalga frekanslarının farklı titreşim ve salınım enerjisi yoluyla oluşuyor.
Yıllardır girmiyordum son iki üç haftadır tekrar zaman geçirmeye başladım, eskilere baktığımda gerek alınan kararlar gerek eylemler bazında kafa olarak hala aynı olsam da, zamanın ifade ediş biçimi olarak çocuksu buldum şu an ile fark olarak.
Ben onu ilk geldiğim zamanlar eski profilimde yapmıştım. Gerçekten insanın kendisiyle özel bir sohbeti gibi. Bak ben neler yaptım diye cevaplayasım, eski halimle dalga geçesim bile geldi yani o derece 🤦♀️😅
Arada bazı sorularımı beğenip yorum yapıyorum 😅
Zaten kendimim diye es geçmiştim, yapılır valla da o zamanlar bile sorduğum sorular gıcıkmış onu napcaz 😅
Benim sorduğum bir çok soruda çok gıcıkmış ya ama çok tatlı geliyor bana 💗
Cevap
7Cevap
Evet bende ara sıra bakıyorum ne günlerdi diyorum.. eğlenceli oluyor eski sorulara bakmak ya da o soruya gelen üyelerin aktif olmaması.
gif çok iyi bu arada
Teşekkür ederim yıllar önce sorularımda kullandığım bir gif *-*
Rica ederim *-*
Ben hiç soru sormadım ama 7-8 yıl önce sorulmuş soruları not defteri gibi kullanıyorum ve her yıl gidip birşeyler yazıyorum seçtiğim eski sorulara.
Ne güzel merak ettim görmek isterim
Bende 😄😄😄
İstersen söyle yapalım ben sana 8 yıl önceki önceki saçma sapan sorularımı ve o sorularda ki tuhaf görüşlerimi göstereyim sende eski sorulardaki görüşlerini göster *-* var mı cesaretin?
Elbette. İnsanlığın ilk çağlarına, antik mısır ülkesine, Osmanlı zamanına, cengizhan devrine bunların hepsine uğramak istiyorum.
Aslinda ara sira yapiyorum.
Nasıl? *-*
Yapiyorum kendi capimda bir seyler.
Ne olduğunu bilmek isterdim ama sizi rahatsız etmiyeyim...
Cok fazla hayvansal gida tuketmemek, zihni yormamak, hacemat, cok fazla sosyal medya kullanmamak, geceyi iyi degerlendirmek vs. berabeberinde diger gozlerin acik olmasi, ruhu hissetme..
Estagfurullah rahatsiz olmadim sadece gercekten her sey beyinde, ruhta, zihinde ve kalpte bitiyor.
Ne güzel ama bir türlü bunun zaman yolculuğuyla olan alakasını anlamadım kusura bakmayın tam olarak bunların nasıl etkisi oluyor?
Zamanda boyutlar var, ruya ile ya da baska sekilde. Onceden yasamis kisiler ile vs.
Zaman yolculugu sadece gecmisi yonelik degildir gelecegi de kapsar. Gerceklesmemis seyleri hissetme, onceden yasama gibi..
Hmm yani aslında bahsettiğiniz şeyler yogilerin genelde ruhsal yolda ilerleyebilmek için yaptıklarına benziyor
Daha önce rüyamda buna benzer birşeyler yaşamıştım defalarca sanki parallel evrenlerde geçiş yapıyormuşum gibi tuhafti hatta bir kaç defa sonra artık kendi kendime aha paralel bir evreni gözlemliyorum şu an demeye başladım ne kadar doğrudur bilmem ama o an her şey çok canlıydı
Ona benzer. Ruya ya da uyanikken.
Uyanık şekilde yaşamadım siz yaşadınız mı?
Cok ozel bir soru oldu. Bence bazi seyler soylenmemeli, pinhan kalmali.
İyi o zaman 😅 teşekkür ederim diğer soruları yanıtladığınız için 🌸
Rica ederim :))
Cok ama cok gecmise gitmek isterdim
Ne kadar geçmişe?
Para denen seyin var olmadigi insanlarin takas yoluyla birseyleri aldigi zamana kadar
:)))
İsterdim kim istemez ki sihirli annem izlerken o sahnelerde çok heyecanlanirdim
Geleceğe doğru olacaksa evet. :-)
Evet ama başka bir dünya varsa oraya mümkünse 😂😂
Yaparım ki
Güzel olurdu
En çok istediğim şey
Isterim güzel olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?