Tamamen vakit kaybı olarak gördüğünüz, çevrenize hiç tavsiye etmeyeceğiz film nedir? Keanu Reeves'in Knock Knock filmini ben asla önermem açıkçası. Rolü nasıl kabul etmiş ona bile hayret ettim. Herkese iyilik yapılmaz temalı bu film bizim için, filimdir.. 🦁
Knock Knock filminde ki hatunlarda çok fenaydı ya. Valla erkek milletini ne hale düşüreceklerini çok iyi biliyorlardı. Yani sonunun öyle olmasını sonuna kadar hak etmişti. Bunun dışında ise Youtubelerin çektiği tüm filmler bana göre çöpten başka bir şey değil. Elimde olsa onları sinema tarihinden siler sanki hiç olmamışlar gibi davranırdım.
Ben film adlarını pek aklımda tutamıyorum. Ama en son görünmez adam izledim onu sevdim Psikolojik gerilim. Yani aklımda tonla film var ama sahneler yalnızca. Süper Türk filmi de en berbat filmdi benim için. Mucize filmi de drama olarak harika.
Bu güne kadar sadece bir kere sinemada seçtiğim filmden pişman olmuştum “yapışık ikizler” filmi idi. İlker Ayrık oynuyorsa güzeldir dedim ilk beş dakikadan sonra çıktık filmden 🤦♀️
Cinayet süsü isimli bir yerli film var, arkadaşımın ısrarı üstüne izlemek zorunda kalmıştım ve hiç beğenmemiştim. Bana göre onu kesinlikle izlememelisin.
Sakın yukarı bakma diye saçma bir film izledim milletin övgüsüyle... İzlemeyin değmez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Keanu abimizi görünce zaten direkt aklıma Matrix geldi geçende tekrardan ilk 3 filmi izledim son filmi saymadan ilk üçü olmasa da ilk filmi kesin izleyin derim çok iyi
Sinir bozucuydu özwllikle kadınların itici deliliği kıskançlığı ve adamın karısını bunlarla aldatması onlara istediğini vermesi sadık olacaktı hayal kırıklıgı