cem yılmazın hiçbir filmini beğenmedim. şovları çok güzel ama filmleri yanına bile yaklaşmaz. bence cem yılmazın filmleri tutmadı zaten bununda tutacağını sanmam... hatta arif v bilmem ne vardı onu izlemedim bile. çünkü iyi olacağına dair beklentim yok...
Cem Yılmaz en sevdiğim komedyenlerden birisi ancak çektiği her beş filmden sadece birisi tutuyor 😅 o yüzden biraz şüpheliyim bu konuda. Gora ve devam filmlerindeki kadar kaliteli olur da güleriz umarım
Oyuncu kadrosu sağlamsa tutar ki kesin sağlamdır. Zafer Algöz, Özkan Uğur, Çağlar Çorumlu, Ozan Güven, Rahmetli Rasim Öztekin ve Erdal Tosun gibi usta oyuncular kadroda yer aldığı müddetçe tutma olasılığı yüksek
Bir cem yılmaz fanı olarak görüşümü bu düşünmeden yazıyorum afisten yola çıkarak tutacağını düşünüyorum cem yılmaz eski dönem filmerinde Güzel esprilere yer veren biri bunu herkes yapamıyor ( Arog ) gibi jsjfkmgmg
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
cem yilmaz cok itici bence ve komedi anlayişi şahanla ayni bence stand up da kalsa iyidi türkler film cevirmesin bence
Eski sinema külturu kalmadı artık şimdi o kadar tv plartformu cıktı ki netflix tivi bu exxen gibi evlerinde sinema keyfi yapılıyor ve sinemadan sonra hemen bu plartformlara koyuluyor
İzleyipte beğenmediğim filmi hiç yok diyebilirim. Genel olarak ince espriler tercih ettiği için her kesimin anlayabileceği şeyler olmayabilir. Ama kesinlikle ortaya güzel bir iş çıkacağından eminim.
Cem Yılmaz, ülkemizde geniş bir kitleye sahip komedyen ve oyuncu. Tüm filmlerini izlemiştim ve gayet başarılı olduğunu düşünüyorum. Bence bu filmi de başarılı olabilir. İzleyip göreceğiz.
Ama reklamında oynatmak da riskli sanki Telsim reklamında oynadı telsim battı Turk Telekom reklamında oynadı turk Telekom battı Hepsiburada reklamında oynadı acayip zarar ettiler Doritos alaturka reklamında oynadı alaturka satmıyor neredeyse Bi opet var bakalım hayırlısı 🤣