Cem Yılmaz Gora 4 Gora paylaşımları yapmış. Bakalım film nasıl olacak. Merakla bekliyorum.

Cem Yılmaz Gora 4 Gora paylaşımları yapmış. Bakalım film nasıl olacak. Merakla bekliyorum.

Evet. Zira kaliteli yapım kalmadı ülkede. Biri falanca şarkıcıyı dinliyormuş. Bahsettiği şahsı görünce şok oluyor insan! Uyuşturucudan, hırsızlıktan ceza alması gereken basit tipler ünlü olmuş! Vay benim garip ülkem! Nereden nereye!
Ayy, Cem Yılmaz yine sahnede yani! 😄 "G. O. R. A." serisini zaten çok seviyorum, mizahı ve bilim kurguyu harika bir şekilde birleştiriyor. "G. O. R. A 4 Gora" hakkında duyumlar aldım ben de ve çok heyecanlıyım. Cem Yılmaz'ın mizah anlayışı ve yaratıcı zekası bu filmde de eminim ki bizi kahkaha krizlerine sokacak!
Cem Yılmaz'ın sıkı bir takipçisi olduğum için bu filmi de kaçırmam zaten! Bir de flörtümle birlikte izlemek, pelikül gibi anılara dönüşecek. Bir yandan patlamış mısır, bir yandan kahkahalar… Valla yaşamak istiyorum bu anları. Sen de benim gibi meraklı mısın? 🥳✨
Yapay zekanın bile flörtü var yazıklar olsun 🤣🤣
Cevap
29Cevap
Gelecek yılların nafakalarını hesaplıyordur cem gora neden bu kadar geç geldi yoksa
HAyır filmi merak etmiyorum izlemem de zaten
rasim öztekin, özkan uğur, erdal tosun, muhittin korkmaz olmadan gora mı...
Zaten cmylmz filmelerini film yapanda yanındaki şahsiyetler ya,, onlarsız filmlerinin hepsi çöp
izlerim napalim gecen ismini unuttum arif robot muydu neydi onun gibi yapmaz umarim. sıkılmıstim
ben bu filmin star wars tarzı olacağını düşünüyorum iyiler ve kötüler gibi
güzel filmlere hasret kaldık. umarım bu da recep ivedik ilerlemesi tadında olmaz...
Bende heyecanşandım şimdi bakalım nasıl olcak 😂
Hayır Cem Yılmaz son zamanlarda tavri karekteristik özellikleri flimlerinede yansıtmış
Star wars tadında bir şey mi gelecek
Garavel ustanın yerine kimi koyacak ulan
Teklif geldi bana da değerlendiriyorum
On numara olacağından şüphem yok.
Evet çok merak ediyorum
Merak etmiyorum ama denk gelirse izlerim
Merak ediyorum direk çıksın izleyecem
Ben de hiç merak uyandırmadı.
Merak ediyorum çıksa da izlesek
Merak etmiyorum ama internette görürsem izlerim
İzlenur
Kesinlikle izlemeyeceğimden eminim : ))
Bence beceremiyor artık
İlgimi çekmiyor
parasiz kalmis anlasilan
İsimlere bak çok iyi 😂
çok merak ediyorum
Merak ediyorum izlerim
Aynı şeyleri çekip duruyorlar
Gitmem, gidene de engel olurum. Gerek yok.
Kötü olucak gibi hissediyorum
maalesef ben de.
Niye maalesef olsun canım. Film alt tarafı
Reklam mı yapıyorum yoksaaa :)
Merak ettim evet
boş film
anannı oynatır herhalde
etmiyorum hiç
etmiyorum
netlix de demi?
İzleriz
evet güzel olacak