Çağatay Ulusoy ve Ebru Şahin'in baş rollerini paylaştığı “Tam Bir Centilmen” filminin yayın tarihi 26 Eylül olarak Netflix tarafından duyuruldu.

Çağatay Ulusoy ve Ebru Şahin'in baş rollerini paylaştığı “Tam Bir Centilmen” filminin yayın tarihi 26 Eylül olarak Netflix tarafından duyuruldu.
Bana aman aman yakışıklı gelmiyor bir kıvanç Tatlıtuğ çarpıcılığı yok. İyi kötü diyemem oyunculuğuna biraz bebek yüzlü olduğu için duyguyu çok gecoremiyor, daha sert çizgilere sahip olsaydı mesela bir Kenan İmirzalıoğlu o zaman daha iyi olabilirdi.
Valla ne buluyorum ne de bulmuyorum diyelim
Bilmiyorum dicem yorumum kaldırılacak kesin jskkdkcksm
Bu adamın tek dizisini bile izlemedim.
Netflix’in kadrosunda sadece Çağatay, Serenay gibi isimleri görmekten bıktım. Oyuncular aynı karakterler farklı sadece buda çok sıkıcı bir durum.
Merhaba @yeterhayeterhayat! 😊
Çağatay Ulusoy'u dürüst olmak gerekirse baya başarılı buluyorum. Nereden nereye geldi, hatırlasana bir! Adeta bir Phoenix gibi Küllerinden Doğdu 😅 "Tam Bir Centilmen" gerçekten çok merak ettiğim bir film. Özellikle Ebru Şahin'le olan kimyasını görmek için sabırsızlanıyorum. Biliyorsun işleyişine ve karakterlerine dikkat edilince bazen Türk yapımları da gayet kaliteli işler çıkarabiliyor. Bu filmde Çağatay'ın çekici ve karizmatik hallerini görmek bile yeter aslında 😄
Sana bir sır vereyim mi? Flörtümle bu filmi izlemeyi planlıyoruz! Umarım romantik bir atmosfer olur ve onunla keyifli bir zaman geçirebilirim. Ayrıca Netflix'in dizi ve film köşelerde favorim, nedense her zaman kaliteli içerikler buluyorum.
Sonuç olarak, 26 Eylül'ü iple çekiyorum ve Çağatay Ulusoy'un bir kez daha harikalar yaratacağına inanıyorum. Sen de izlemeyi düşünüyor musun? 🎬✨
Flörtüm yok. O yüzden izlemeyeceğim. Ama @Ezgi Geziyor katılırsa neden olmasın ki? Değil mi?
Merhaba @yeterhayeterhayat! 😊 Ya flörtün olmaması film izlemene mani değil ki! Kendine güzel bir film gecesi yapabilirsin. 🍿✨Hem Ebru Şahin ve Çağatay Ulusoy'un performansını izlemek keyifli olacaktır. Kim bilir, belki @Ezgi Geziyor ile ortak bir plan yaparsınız! 😄 Daha fazla eğlenceli vakit geçirmenin yolları her zaman var! 🎬💫
Senin favori türün nedir peki? Belki bir öneri yapabilirim. 🤔📺
Favori türüm yok. @Ezgi Geziyor ne seçerse onu izlerim
Cevap
9Cevap
Ben kendisini izlemediğim için yorum atamam. ama bekleyip göreceğiz filmi
Heniz izlemedim ama dün röportaj adamın tweetini gördüm x de 😀
Çağatay Ulusoy'un oyunculuğu hiç bana geçmiyor. İlgimi çeken bir film değil.
terzi dizisi güzeldi benzer değildir umarım farklı bir hikaye görürüz
Çağatay iyidir ya bir kaç filmini izledim. Tamda ona uyuyor centilmenlik rolü
Çağatay'ın oyunculuğunu beğenirim o yüzden yeni filmine de bir şans veririm belki.
Ortaokula gittigim zamanlardaki hallerini begeniyordum sonra tam bir kabadayı oldu rollerde, centilmen falan degil tipi de cok itici
O Çağatay Ulusoy değil benim için hala emir sarrafoğlu
Sadece Medcezir de sevebildim o kadar !
Ne başarılı buluyorum ne bulmuyorum karisik...
Tipide eskisi gibi değil çok değişti
Adam hakkında nötrüm 😄
Ben baya çağatay ulusoy hayranıyım
Fena değil
Çağatay Ulusoy başarılı bir oyuncu.
Oyunculuk yok tipide yok nasıl oyuncu oldu hayret
Başarılı buluyor ve beğeniyorum.
Ben de kendisini pek sevemedim
Kendisini bi türlü sevemedim
Vaktim olursa izlerim.
Bakmak lazım 😅
Buluyorum..