İlk her zaman daha güzel ve değerlidir. Bu yüzden Felsefe Taşı'nın yeri ben de bir başka. Sonuçta hikayeye giriş filmi ve o evrenle tanıştığım ilk film. Ama genel seride benim en sevdiğim bölüm Zümrüdü Anka. Orada savaş hazırlık yapıyorlar aslında. Bir nevi örgütlenme var. Bu yüzden çok hoşuna gidiyor.
Serinin ilk dört filmini kac defa izledim bilmiyorum, baya bi abarttım bence😂 ilk dört filminin bende yeri ayrı. Çocukken en çok Sırlar Odasını severdim. Ama biraz buyudukten sonra Azkaban Tutsağı'nın çok zekice hazırlandığını anladım. O yüzden Azkaban Tutsağı'nı çok seviyorum. Ama onun dışında en sevdiğim sahneler Ron'un ilk filmde gerçek sihirbaz satranç oynaması, Harrynin Sirlar odasinda Ginny'i kurtarması, Sirius'un ölümü, Ateş Kadehinde filminde su altı sahnesi ve tabi ki şok geçirdiğim Snape'in itiraf sahnesi🖤
serinin bütün bölümleri güzel asla birsini seçemem. ama illa seçmem gerekirse ölüm yadigarları olur. o gün oyuncular son kez çektikleri için daha çok duygusallardı ve o duygusallıkta sahneleri çok güzelleştirmiş.