İki serininde yeri çok özel benim için. Fakat Yüzüklerin Efendisini bir başka seviyorum gerçekten.
Yüzüklerin Efendisi
Harry Potter
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Her iki seriyi de izledim. Şöyle ki Yüzüklerin efendisi 20 yıl daha geçse aynı heyecanla izlersin.
Ama harry Potter öyle değil. İlk 10 senesinden sonra özelikle bizim gibi Y kuşağı olanlar ilgi duymuyor. Çocukça geliyor.
Yüzüklerin efendisinin ağırlığı her zaman daha fazla ve daha kalıcı.
Yüzüklerin efendisini izlemedim. Fırsat bulunca izleyeceğim. Ama benim favorim -hiçbir film serisini geçebileceğini de sanmıyorum- c şıkkı Fantastik Canavarlar serisi. Filme o kadar bayıldım ki her sahnesi aklımda.
Mümkün olsa filme dahil olurdum hatta. O fantastik canavarlar o kadar güzel ki Newt'in çantasına girip orada kalabilirim bir ömür. Her biriyle konuşup asla sıkılmazdım da ☾
İkisinide izledim ama yüzüklerin efendisi daha bir çekici geliyor
İkisini de yoğun abartıdan dolayı izlemedim ama bir seçim yapmak gerekecekse Yüzüklerin Efendisi serisini seçerim
Cevap
17Cevap
Yüzüklerin Efendisi de bambaşka bir yapım. Ben Harry Potter dedim ama çocukluğumdan beri sürekli izlediğim ve beni çok etkilediği için.
Bana göre yussüklerin efendisi
Lotr ama Harry potter da harika
Bu iki seriden sadece Harry Potter ı izlediğim için Harry Potter diyorum Yüzüklerin efendisinin de güzel olduğunu düşünüyorum 😇
Bir de şunu ekleyeyim Harry Potter serisini bu geçtiğimiz ocak ayında bitirdim 😄
İkisi de güzel bence. Ama Yüzüklerin Efendisi serisi ayrı bir güzel. Harry Potter bazen fazla çocukça geliyor.😅 Yüzüklerin Efendisi sanki daha çok yetişkinlere yönelik gibi ve konu olarak da daha ilgi çekici geliyor bana.🌸
Birbirine çok yakın olsada ben Harry potter’ciyim o dünya beni daha çok çekiyo film kalitesi konu olarak ikiside eşit olsada Harry potter daki karakterler daha çok hoşuma gittiği için izlemesi benim için daha zevkli
Yüzüklerin Efendisi'ni anlayabilecek kapasite yok bende. İzleyemedim o yüzden. Harry Potter serisi bebeğimdir.
Benim için harry Potter serisinin ayrı bir yeri var. Özellikle ilk iki filmini hala açar izlerim. 10larca kez izlememe ragmen😅 Mükemmeldi ya
İkisini de takip etmedim. Bana göre alaca karanlık daha güzel.
İkisi de benim nazarımda iyi değil. Fazla popülerler ama ben beğenmiyorum maalesef.
İki seriyi de izlemedim. Tarzım olan seriler değiller.
Yüzüklerin efendisine kendimi daha yakın hissediyorum
aga şu zehirli oku atmayın bee sormayın şu soruyu :d ikisi de canım ciğerim
Yüzüklerin efendisi şuana kadar izlediğim en iyi fantastik seri.
ikisini de izlemedim..
çünkü çekici gelmiyor bana..
Harry poter tercih ederim
İkisini de sevmem. Babalarını da sevmezdim👻🤣
Hayda
Sevmem böyle mantık dışı filmleri
Cunki adamlar yapmissss
Tabii ki yüzüklerin efendisi.
İkisi de, seçim yapamam.
Harry potter daha şey 😂iyi😂🤣🤣
yüzüklerin efendisi, ötekini izlemedim 🙄
Ikisinin arasından yüzüklerin efendisi