"Parayla her şeyin kabuğunu alır, hiçbir şeyin çekirdeğini alamazsın!"#Baba’dan ilk tanıtım yayınlandı. #HalukBilginer #TolgaSarıtaş pic.twitter.com/nAQsEiUw1y— ÇapaMag Dizi (@CapaMagDizi) December 17, 2021

"Parayla her şeyin kabuğunu alır, hiçbir şeyin çekirdeğini alamazsın!"#Baba’dan ilk tanıtım yayınlandı. #HalukBilginer #TolgaSarıtaş pic.twitter.com/nAQsEiUw1y— ÇapaMag Dizi (@CapaMagDizi) December 17, 2021
Aaaa yeni yayınlandı galiba, ilk defa bu soruda görüyorum. Hemen fragmanı izleyip görüşe devam edeceğim. :)
Geldimmm :) Tüylerim diken diken oldu. Fragmanın başından sonuna kadar söyledi söz mükemmel ve çok anlamlı. Haluk Bilginer uzun zamandır TVde yok. Çok heyecanlandım. izleyeceğim. Kötü bir şey çıkması mümkün değil.
Tolga Sarıtaş'ı Söz dizisinden sonra başka hiçbir diziye yakıştıramadım. Benim için sarı komutan olarak kalacak, hangi dizide oynarsa oynasın bu hiç değişmeyecek...
Cevap
4Cevap
Vayy "Haluk Bilginer" varsa bu dizi gerçekten izlenir.
Abovvv fragmanını izledim az önce ve iki sevdiğim oyuncunun ayni dizide olması.🖤
TV dizisi ilemiyorjm uzun zamandır ama bu diziye bakıcam mutlaka. Haluk Bilginer'in televizyon dizilerine geri dönmesine çok şaşırdım. Umarım kaliteli bir dizi olur.
Haluk bilginer cok iyi bi oyuncu. Filmlerine bayiliyorum. Ama tolga saritas icin aynisini soyleyemeyecegim umarim iyi bi dizi olur
Elbette izlerim ikisi de başarılı oyuncular eminim çok güzel bir film çıkmıştır ortaya
Haluk Bilginer izlenir ya 🎈
Tek sıkıntı başroldeki oyuncuyu hiç sevmiyor oluşum.
Evet gördüm fragman beni şaşırttı😂
Haluk bilginer varsa izlenir ya
haluk bilginer varsa tabi ki de izlicem
haluk bilginer varsa, kesin izlerim..
Merak ettim izleyebilirim.
Evet, merak ediyorum
izleyeceğim :)
Belki güzeldir
Çekici gelmedi
Vayyyy izlenir bu dizi bence
hayır izlemiyecem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?