1980'li yıllarda geçen bir hikayeyi konu alıyormuş.. Uzun zamandır televizyon izlemezdim ama fragman hoşuma gitti baya.. İzleyeceğim.

1980'li yıllarda geçen bir hikayeyi konu alıyormuş.. Uzun zamandır televizyon izlemezdim ama fragman hoşuma gitti baya.. İzleyeceğim.

Öyle bir geçer zamanki dizisinde de Salih Bademci böyle bir karakterde oynamıştı
Bir dönem dizisi belli fragmanı benim de ilgimi çekti
1980 ler ülkemizde gerçekten çok acı bir süreç gencecik insanların sağcı solcu diye asıldığı hayattan koparildigi ağır işkencelere maruz bırakıldığı bir süreç ben de solcu bir aileden geliyorum bu süreçleri yaşayan bir çok insan ailemde var
Umarım seyircisi izleyeni bol bir dizi olur
Teşekkürler sagolun onure ettiniz beni
Çok severek izlediğim; Öyle bir geçer zaman ki, hatırla sevgili, çemberimde gül oya dizilerindeki gibi bir izlenim aldım. İzlemeyi düşünüyorum umarım beni yanıltmaz ve en az onlar kadar kaliteli güzel bir yapım olur çok ümitliyim
Cevap
7Cevap
Hayır izlemeyecegim
Türk dizisi izlemeyi yıllar önce bıraktım arada Leyla ile Mecnun ya da Alemin Kralına bakıyorum onun dışında başka dizi izlemiyorum
Aaa Salih Bademci hakkını verir her rolün. Sırf onun hatırına izlerim.
Fragmanı merak ettirdi bir bakarım güzelse neden izlemiyim ki..
10 yıl oldu sanırım tv izlemeyeli. Bunu da izlemem elbette.
Gercek hayattan uyarlama veya belgesel harici herhangi birsey izlemek keyif vermiyor
Salih bademci'ye bayıldığım için ilk bölüme bakarım sararsa izlerim belki.
İzlemek istiyorum. Dizi çok ses getirecek bence
Türk dizileriyle alakam sıfırın altında
Hasta olmak isteyen Türk dizisi izlesin…
Hayır izlemeyecegim çünkü saçma sapan diziler
Kanal D dizileri b0ktan oluyor.
Bi kore dizisine benziyor
TV dizileri uzun oluyor izlemem
İzlemeyeceğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?