Acaba son sezonda reytinglerde umduklarını bulamadılar mı 😃 yoksa all star yapmalarının başka mantıklı bir sebebini göremiyorum. Bu programın artık izlenecek bir yanı kaldığını düşünmüyorum. İzlenebilirliğini kaybetti, yolundan çok saptı. Her seferinde kural değişikleriyle ve yarışma içerisinde de bir anda kural değiştirmeleriyle çok dengesiz ve yayın hayatı olarak olmasa da yarışma anlamında çok istikrarsız ve tutarsız ilerlemektedir. Büyük ihtimalle 2. 3. bölümde birileri sakatlanarak 2-3 isim daha dahil olacak, sonra bir tarafta yarışmacı sayısı fazla az olunca yine 1-2 yarışmacı alarak programın süresini daha da uzatacaklar. Bunlar çok ama çok sıkıcı ve klişe olmuş olan yanlarından sadede ikisi, ayrıca her sezon yarışmacılar farklı olsalar bile klişe haline gelmiş yarışmacı tipleri de var. Olimpiyat oyunlarına çevirmişler ayrıca, oluşturan takımlarda eskiye göre daha çok sporculara yer veriyorlar. He bir de bu defa daha çok kavgalardan reyting almayı hedeflediklerini düşünüyorum. Karşı tarafa da kavgalarıyla bilinen yarışmacılar koyarlar, oldu bu iş. (!) 😃
O batuhanin cenesini cekemem izlemem buyuk ihtimalle... eskiden arada stres atiyim diye izlerdim artik daha da stres sinir sahibi yapiyor... olmamis bombos karekterleri sıkıcı sevimsiz insanlari toplayip duruyor
Survivor'da Adem kadar başarısız bir insan olup, her defasında bu kadar balon gibi şişirilen bir başka yarışması görmedim. Bu ülkenin ahlak seviciliğinin kaymağını yiyor. Gerçi ben izlemiyorum izleyenler ekran başında popo büyütebilir
Eskiden az ünlüler ve hiç ünlü olmayan gönüllüler vardı. Şimdi Survivor ünlüleri diye bir kavram oluştu. Az ünlüden biraz daha ünlü acun ünlüleri kendisi ünlü edip sonra başka işsiz güçsüz ünlü bulamayınca aynı adamları sahaya sürmüş
Ama tabi ben hayatım boyunca hep mazlumcu olduğum ve mavi rengi sevdiğim için gönüllüleri tutmuşumdur🤦 İçten içe gönlüm kırmızı takım diyordur tabi bu arada 😆