Geçtiğimiz hafta boyunca (29 Kasım-5 Aralık) Netflix Türkiye'de dizi kategorisinde "La Casa de Papel"in 5. sezonu izleme oranı olarak 1. sırada yer aldı.
DUVAR - Netflix'te yer alan yapımların haftalık toplam izlenme sürelerine göre hazırlanan Top 10 listeleri paylaşıldı. 29 Kasım-5 Aralık haftasında Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler şöyle...
NETFLİX Türkiye’de en çok izlenen diziler
1 - La Casa de Papel (5. Sezon)
2 - Hellbound (1. Sezon)
3 - Kulüp (1. Sezon)
4 - Lost in Space (3. Sezon)
5 - Squid Game (1. Sezon)
6 - Arcane (1. Sezon)
7 - Elves (1. Sezon)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Netflix Türkiye'de bu hafta en çok izlenen diziler belli oldu. Sizin tercihiniz hangi dizi?
Merhabalar.. Bunlardan hiçbirini izlemedim izlemiyorum. Netflix’te iki dizininim tüm sezonlarını izledim; Seinfeld ve Modern Family. Kitabını okuduğum You isimli diziyi izliyorum şu sıralar. 2022 gelmeden bu diziyi de tamamlarım. Bunları gördüm ama ilgi çekmedi hiç. Şıklarda yok ama ben You dizisi diyorum.
La Casa De Papel’in son sezonunu bitirdim geçtiğimiz günlerde. Final sezonu elbette daha iyi olabilirdi ama genele bakarsak çok güzel iş çıkardılar. Aşırı duygusallıktan izlemekte zorlandım. 🥲
Squıf game bende ön yargılıydım çünkü çok malca şeyler paylaşıyorlardı tamam güzel dızı ama bu kdr abartıya gerek yoktu her neyse ızledım gayet güzeldi