Merhabalar..🪐Korku filmi, psikolojik gerilim flmleri izleyince psikopat mısın sen ne zevk alıyorsun diyorlar, bu tarz film izleyenler psikopatlıksa fantastik film izleyenler o zaman çok hayalperest mi oluyor?
Korku filmlerini sevdiğim için bana psikopat diyorlar! O zaman fantastik film izleyenler de hayalperest mi oluyor?
Zevkler ve renkler asla tartışılmaz. Sen onu seviyorsun, diğeri başka türü seviyor ben başka seviyorum. Hepimizin hoşuna giden şeyler farklıdır elbette. Benden olmayanı doğru olarak görmem durumuna düşüyor bu. Ne siz korku filmi sevdiğiniz için psikopatsınız, ne de diğerleri fantastik sevdiği için hayalperest. Milletin ne izlediğiniz hakkında size tespit yapması değil önemli olan. Sizin kendinizi ne olarak gördüğünüz ve izlediğiniz şeylerden zevk aldığınızdır. İzleyin, izlettirin.. Laf edenlere de "evet ben psikopatım kendinize çok dikkat edin tehlikeli birine dönüşebilirim" diyin.
Merhaba 🌸Ben pek fazla korku filmi izleyen biri değilim ama bunun psikopatlıkla alakası yok tabii ki. Muhtemelen sırf takılma amaçlı söylüyorlardır veya kendileri korktuğu için izleyebilen kişilere hayret ediyorlardırm
Mesela bir arkadaşım günde 2-3 korku filmini art arda izliyor olmasına rağmen başka bir arkadaşıma bu konuda laf söylemişti.
Fantastik sevenlerin hayalperest olduğu doğru ama korku filmi sevenlerin psikopat olduğunu sanmıyorum. :D Korku hissi dünyadaki en gerçek duygulardan biridir. Korku olmazsa insan yaşadığını hissedemez. Bence ara sıra korkmak istiyoruz. O yüzden korku seviyoruz.
Ben izleyemiyorum, tek yaşıyorum sanırım ondan bu korkularım. İzlediğim zaman çok huzursuz oluyorum. İzlememeye çalışıyorum. İzleyenlere saygım var ama.
Ben öyle düşünmüyorum. Film izledi diye kimse psikopat, sapık, Zeki, aptal vs olmaz. ‘Zevkler ve renkler tartışılamaz’ cümlesi işte burada devreye giriyor.
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Korku filmlerini sevdiğim için bana psikopat diyorlar! O zaman fantastik film izleyenler de hayalperest mi oluyor?