YouTube'da bir yorumda görmüştüm "hala bu çizgi filmlerini izliyorum" diyen birisine "ne kadar çocukça şeyler" gibi yorum yazanlar olmuş. Ancak eski çizgi filmleri hala aklımızın bir köşesinde aslında ve ben bu yaz Beyblade'in 2 sezonunu bitirdim. O zaman bende mi çocukça davranmış oluyorum hahaha şaka gibi. 😅
Neyse baylar bayanlar gelelim soruya.
Sizce eski çizgi filmleri izlemek çocukca bir davranış mı?
Eski çizgi filmleri izlemek çocukca bir davranış mı?
Çocukluksa dünyanın en mutlu çocuğu benim o zaman. Günlük hayatımda jeneriklerini bile halen aklıma gelir söylerim ben. İzliyorum çünkü bizim dönemin en güzel çizgi filmleri bunlardı. Japon çizgi filmlerine bayılıyorum ben. Beyblade, yu gi oh, Dijimon, pokemon, tsubasa vs En güzel çizgi filmler bunlardı. Transformansın çizgi filmini kaç çocuk biliyor şu an? Otobotların, minibotları bulmak için verdiği mücadeleyi kaç kişi hatırlıyor? Kaç kişi şu an lonet tunesin serisini biliyor? (Küfürbaz Haydo hariç ajssjs) valla ben izliyorum hatta dur açayım bi izliyim
Bugün tekrar pokemone 0'dan başlamamam için hiç bir neden yok :) bence çocukça değil aksine ben seviyorum ve şimdikilerin izlediklerini gördükçe tam olarak böyle oluyorum "🤦♂️" çok şey kaybediyorlar :)
Zira çocukça bir davranışsa bile ben çocukça davranıyorumdur. Bundan da şikayetçi değilim.
Merhabalar..🎈Ben halen şu yaş olmuş süt ve kurabiye eşliğinde çizgi film izliyorum. Eski çizgi filmler özellikle beni çocukluğuma götürüyor. Çocuksa bir davranışsa evet çocuğum, millet ne düşünürse düşünsün umrumda değil, ben izlemeye devam ediyorum. Çocuk musun sen izliyorsun diyenler oluyor; cevabım izlemeye devam etmek oluyor.
Hayır, çocukken bize eşlik eden, keyifli zaman geçirmemizi sağlayan tüm çizgi filmleri hala izleyebiliriz. Unutmamak gerekir onlarda bizim çocukluğumuzun bir parçası.
sınav sürecimde çok bunaldığımda şirinler olsun çakmak taş olsun bu aralarda pembe pantere sardım , izliyorum.Çocukça olsa bile ki ne güzel, keşke o çocukça ruhumuzu öldürmeden koruyabilsek daha masum daha güzel olurdu hayatımız. Şiddet ve cinsel içeriklerle dolu şeyler izleyince yetişkin oldukta başımız göğe erdi sanki. En azından çizgi filmlerle hayatımız renkleniyor. keşke büyümeseydim de o renkli dünyanın hayalleriyle kandırsaydım kendimi
Ben pazar günleri sabah voltran diye çizgi film vardı kaçırmazdım tweety bugs bunny speedy gonzales Daffy duck bunlar gibi daha çok cizgi film seyrederim
Hayır eski çizgi filmleri hala izlerim 80,90 lar à ait şeyleri alırım capri sun ları denk getirdim mi hala içerim, bunlar bizim eskiye olan özlemimiz, keyif aldığım şeyleri yapmayı severim, insanların ne düşündüğü pek umrumda olmaz öyle istemişimdir onu yapmışımdır yani
Yani ben izlemem. Sevmiyorum. Ama izleyen kişiye de şaka olacak şekilde takılırım. Çocuk derim yani 😂 Ama öylesine neşe olsun diye. Çizgi film izliyor diye onu çocuk olarak görmesem de bunu yaparım.
Çocukça, kişisine göre de değişir. Yaşın geçtiği halde çocuk gibi beyni boş kaldıysan kötü anlamda çocukça, dolu olduğun halde yapıyorsan iyi anlamda çocukça.
Hayır bence asla değil. Ya da çocuksa da benim için sorun değil. Ben de sürekli açıp çizgi film izliyorum. Eskileri izliyorum çünkü yenilerden aynı zevki almıyorum.