Netflix'in Güney Kore yapımı dizisi "Hellbound", yayınlandığı 24 saat içinde 80’den fazla ülkede en çok izlenen Netflix televizyon serisi oldu.Korku-gerilim ve dram türünde bir yapım olan ve sahip olduğu fantastik ögelerle de ön plana çıkan "Hellbound", günahkar insanları cehenneme götürmeye çalışan doğaüstü varlıkları anlatıyor.
Netflix'in yeni dizisi 'Hellbound', ilk gününde 'Squid Game'i solladı. Siz hangisini izlediniz?
Eskiden pek bu tür diziler izlemezdim. Ama son günlerde Netflix dizilerine merak sardım. Lacasede papel onu izledim. Şimdi teen wolf onu izliyorum. O bitince bu diziye başlamak isterim.
Geçen pazar izledim. Enteresandı. Cehennemlik deyip öldürmek... Sonrasında yenidoğan bir bebeğe cehenneme gideceksin demekBence yazacaktım da kendimden görmedim
Sonra internette boku çıkana kadar video atarlar bunlar hakkında sağım solum önüm arkam ağzım popom squid game oldu çocuklar daha bu akşam parkta sözleri söyleyip squid game oynuyorlardi Allahim akıl fikir ver bunlara yarabbi ne manyak olduk yav