Yetişkinler Çocuk Oyunlarını Oynarsa Ne mi Olur? 𝐊𝐀𝐍 𝐃𝐎𝐍𝐃𝐔𝐑𝐀𝐍 𝐎𝐘𝐔𝐍 “𝐒𝐐𝐔𝐈𝐃 𝐆𝐀𝐌𝐄”i İzledin mi? ↗
Squid Game ve Netflix davalık oldu. Squid Game izledin mi?
Yetişkinler Çocuk Oyunlarını Oynarsa Ne mi Olur? 𝐊𝐀𝐍 𝐃𝐎𝐍𝐃𝐔𝐑𝐀𝐍 𝐎𝐘𝐔𝐍 “𝐒𝐐𝐔𝐈𝐃 𝐆𝐀𝐌𝐄”i İzledin mi? ↗

Bu benim hayatımda izlediğim ilk çin dizisi😂 çok beğendim hatta gelecek sezonuda merakla bekliyorum. Dava konusunda haksızlar ve bence adamlar ünü kaldırmıyorlar.
Günaydın,
Evet diziyi beğenerek izledim. Gerçek anlamda harika bir yapım olmuş. Dizi kocaman bir pasta ve bu pastadan herkes payını almak istiyor elbette. Büyük ihtimalle dizinin yapımcıları bile işlerin buraya gelebileceğini öngöremedi.
Ben izleyene kadar dizi yasaklanacak galiba 😂
Cevap
8Cevap
Evet izledim. Başarı büyük olunca tartışma oluyor hep ya
Evet izledim umarım 2. Sezonu gelir gayet sürükleyici içinde aşka dair barındırdığı hiç bir şey yok mis gibi film
Yürüsünler gitsinler, hem tonla para kazan hem de yatırım yapma. Müşterilerine üzüldüm. :D
Bunların Türkiye’de yaşanması gerekirdi bu olayı nasıl Güney Kore’ye kaptırdık ona üzüldüm
İzlemedim aslında çok daha önceden çıkan bir dizi olmasına rağmen son zamanlarda popiler oldu. Tam izleyecek iken gözlerim kapanıyor uyuyakaliyorum :)
Saçma bir dava ya :D
İzlemedim
Garip garip olaylar
Süper ötesi bir flim
Güzel dizi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?