Dizi yapımcısı ve senaristleri dünyanın hayranlarımıza sesleniyoruz 2. Sezon yolda dedi. Diziyi ilk çıktığında izleyip içindeki ince eleştirilerini de beğenmiştim. Umarım 2. Sezon da beklentileri karşılar ve saçmalamaz. Diziyi bilmeyen ve hakkında bilgi sahibi olmak isteyenleri de benceme beklerim. Yetişkinler Çocuk Oyunları Oynarsa Ne mi Olur? Kan Donduran Oyun Squid Game'i İzliyoruz! ↗ 🌹🌺 🍿 🎞 🍿
Netflix’in en çok izlenen dizilerinden Squid Game’in 2. sezon duyurusu yapıldı. İlk sezonu izlediniz mi?
İlk sezonunu izledim ve baya baya sarmıştı beni. Hatta kore dizilerine itmişti o derece. Evet duyurusunu gördüm ve gelsin cidden sevmiştim. Ayrıca tam tarihi belli değil sanırım sadece duyruldu. Umarım erken gelirde keyifle izleyeceğim dizim olur.
Ben izlemedim biraz da şey var bende. Bir şeyi meşhurken izlemiyorum dinlemiyorum üzerinden biraz zaman geçince izliyorum belki bu diziyi de öyle yapabilirim ancak yine de bana pek çekici gelmiyor ya da tarzım gelmiyor aslında dizinin tarzı ne onu da tam bilmiyorum yine de izleyeceğimi zannetmiyorum.