Hayatının sonuna kadar yalnızca bir dizi izleyebilecek olsaydın hangi diziyi seçerdin? ↗
İzlemek isteyip bir türlü izleyemediğin film/dizi var mı?
Hayatının sonuna kadar yalnızca bir dizi izleyebilecek olsaydın hangi diziyi seçerdin? ↗

Ohoo bol valla. Hazırsanız başlıyorum sorunuzu meşgul etmeye.
You var eski kız arkadaşımla başlayıp devamını asla getiremedim ya işim çıktı ya da unuttum ajdjd
Arkadaşm tarafından önerilen kesin izlicem kanka ayıpsın diyip asla başlayamadığım Black mirror var :d
İçimden çok gelse de sonra izlerim aman kaçmıyor ya dediğim intihar timi 2 var
Herkes çok beğenmiş diye izlemekten vazgeçtiğim Vikings var.
Yüzüklerin efendisi serisi var onu da izlemek istiyorum ama saatleri çok uzun sıkılırım diye korkuyorum.
Hint filmi Dangal var spor dram sevmem ama herkes övüyor diye bakasım gelse de bakmıyorum.
Yine ilgimi çekse de izlemek ile izlememek arasında kaldığım Türk dizisi saygı var
Bir kaç bölüm izledikten sonra bunlarda bi kaçamadı sıktı diyip bıraktığım prison Break var.
Yani buraya yazarım sabah anca biter. Ben pek dizi izlemiyorum zaten film hastasıyım. Bugün illegal yoldan wenom 2 izledim bana yetti yarın da Replikaları izlerim işteyken. Ertesi gün 3.10 yumayı izlerim falan.
Selam canım🌹
O kadar çok var ki. Meslek olarak yorucu bi işim var ve bu yüzden pek dizi izleyemiyorum. Mesela bir diziye başlıyorum bir kaç bölüm izliyorum sonra izlediğim bölümleri unutacak kadar zaman sonra açabiliyorum o diziyi.
Örnek vermem gerekirse;
1-Peaky Blinders
Belki 10 kere 1. Bölümünü izlemişimdir ama bir türlü devamı gelmedi. Elbet birgün..
2-Lucifer
Dizi çok güzel ama dizide beni iten bir şeyler var sanki hemen sıkılıyorum anlamadım.
Bence ikisinide izlemelisin
Sağol kuzu🌹
Cevap
18Cevap
Bir sürü dizi film var listemde hala. Bu gece ufak bir giriş yapmayı planlıyorum şahsen.
Sen eşittir ben. Gerçekten başlıyorum 2 veya 3 dakika bile baktım öyle kaldı. Tam açıyorum izleyemeden kapatıyorum bir türlü olmuyor.
You kesinlikle tavsiye ederim. Ne kadar son sezon abartılmış olsa da.
Witcher izleyemiyorum kendimi veremedim o diziye.
Emin değilim tam ilk bölümden ikinci bölüme gecemedim 😃
İkinci sezonda bıraktım bu diziyi bir sürü mantık hatası vardı çok da sıkmıştı
Aynen bende 2 de bıraktım
İnternet Yetişse 90 Ların Tüm Dizilerini İzlemek İsterim
Mobil İnternet Turkcell
Var.. Kaybedenler kulubu yolda.. nette aradım taradım hıcbıryerde yok şaka gıbı
Çok eskiden izleyip adını bir türlü hatırlayamadığım filmleri tekrardan izleyemiyorum.
Squit Game. Germe gözlerini ne var hala izlemediysem 😂🤣
İzlemeye başlayıp yarıda bıraktığım çok var aradan biraz zaman geçince izleyesinde gelmiyo
Lucifer ı izleyemedim.
You izledim herkese öneririm
Dağ filmini merak ediyorum izledim ama çok kargacik kurgacik güzel bir film herhalde
Aaa you izlemen lazım sarmazsa gel vur yüzüme😂😂 benim mad men
İzlemelisin başta sıkıcı gelebilir ilk bölümler hep öyle ama güzel bence
Bence daha kaliteli diziler var bununla vakit harcama örneğin :
Punisher
Quuens gambit
MY name
Alice in borderland
Control z
Elite
aslın var canım yüzüklerin efendisini izlemek isteyipye izleyemedim hep derlerdi ama bir türlü fırsat olmadı
Yok istediğimi izlerim
İzleyemediğim maçlar var diziyle işim yok
Var squid game bi izleyemedim efendim 😂
elbette ama sarmıyor ya :)
Gemymof tros tabi yazılısı böyle değil sen anladın onı
Evet var sırasıyla;
Stranger Things
Euphoria
Ragnarok
Riverdale
Supernatural
Var The Crown
İzledim izledim son sezonda bıraktım sarmadı son sezon. Zaten Başrolde o ciciş hanfendi ve matt smith olduğu için izlemiştim. Çok severim o adamı
American Horror Story
Benim yok youtube den izliyorum?
Anne with an e güzel
Hayır Yok Tabikide
Titanic, greenmile
Riverdale var
Bi türlü başlamak nasip olmadı be
Beraber izleyelim efendim 😂
https://imgyukle.com/i/kqmWBG meşgulum thanks almayım😅
Kolay gelsin :)
The walking
Upload Kısmet olmadı daha 😎