Diziler & Filmler Dizi çekse izlerim dediğiniz influencerlar var mı? terazininbiri Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Takip ettiğiniz ve de dizilerde oynasa izlerim dediğiniz influencerlar var mı?Danla Biliç kendini oynasa izlerim ben 👀 Dizi çekse izlerim dediğiniz influencerlar var mı? Cevapla Dizi Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Hiç tanımıyorum ki onları normalde izlemiyorum Türk dizisi artık. 0 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır, yok. Hiçbiri umurumda değil. 0 0 Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 444 cevap paylaştı. :/ TV izleme sebebim zaten birkaç program onları görürsem gerçi çoğunu tanımıyorum ama izlemem, merak da etmiyorum. 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 707 cevap paylaştı. RTÜK'e şikayet ederim. Siz bunlara nasıl izin veriyorsunuz diye. Kfkdjs 0 2 Yorumla terazininbiri +1 yıl Mafya dizilerini de şikayet ediyo musun ☺️ Yorumla u MustiEmre +1 yıl Etmiyorum çünkü aksiyon seviyorum. ☺️☺️ Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl cıx yokdizi izleyesim bile yokfilm de izleyemiyom 0 0 Yorumla
Ms26Ms Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İnstegramda bi konyalı genç kadın var özden galiba bak o harika skeç yapar🙄Konuya dahil ise 😅 0 0 Yorumla
antepli2733 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 86% +1 yıl İzlemem, zaten o takma isim kullanan kişiyi hiç izlemem. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Dizi çekseler kanalı değiştiririm :) 0 2 Yorumla terazininbiri +1 yıl Haha 😂😂😂😂 Yorumla terazininbiri +1 yıl Z kuşağı seviyoo shs Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Baranliveme Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 72% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 371 cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Hiç tanımıyorum ki onları normalde izlemiyorum Türk dizisi artık.
Hayır, yok. Hiçbiri umurumda değil.
:/ TV izleme sebebim zaten birkaç program onları görürsem gerçi çoğunu tanımıyorum ama izlemem, merak da etmiyorum.
RTÜK'e şikayet ederim. Siz bunlara nasıl izin veriyorsunuz diye. Kfkdjs
Mafya dizilerini de şikayet ediyo musun ☺️
Etmiyorum çünkü aksiyon seviyorum. ☺️☺️
cıx yok
dizi izleyesim bile yok
film de izleyemiyom
İnstegramda bi konyalı genç kadın var özden galiba bak o harika skeç yapar🙄
Konuya dahil ise 😅
İzlemem, zaten o takma isim kullanan kişiyi hiç izlemem.
Dizi çekseler kanalı değiştiririm :)
Haha 😂😂😂😂
Z kuşağı seviyoo shs
hiç birisini takip etmiyorum
Danla çekse merakımdan bakarım
hiçbirini tanımıyorum :)
Hepsinin sifatina isssm
Takip ettiğim biri yok muhtemelen izlemezdim :)
Aykut elmas-halil ibrahim-ali kundili
Yok.
Umrantoo. Çok güldürüyor beni.
Hayır yok
Yokk
Hayır yok
Yok.
Hayır yok
İzlemem
hiçbiri
Yoktur
Yok.