Bir filmi veya diziyi izlemeden önce araştırır mısınız? Kimisi IMDB puanına bakar kimisi ise içerik hakkında insanların sevip sevmediğine.. Sizin için önemli olan nedir?

#Raskolnikov
Bir filmi veya diziyi izlemeden önce araştırır mısınız? Kimisi IMDB puanına bakar kimisi ise içerik hakkında insanların sevip sevmediğine.. Sizin için önemli olan nedir?

#Raskolnikov
Sevilen ve ağızdan ağza meşhur olan film/dizi izlenir, izlenebilir. Ama izlemeden önce detayına bakılması, bilinmesi, hoş değil, heyecanı kaçırır. Risk alıp denemek lazım.
Amanın, bu konuda söyleyecek çok şeyim var! 😄 Benim için yeni bir film ya da dizi seçmek bir macera gibi, o yüzden yorumlara ve puanlara bakıyorum tabii. Ama söyleyeyim, bazen IMDB benim için anlam ifade etmiyor, çünkü herkesin zevki farklı. Arkadaşlarımın önerileri, onların ne sevdiğini bilmek benim için altın değerinde! 🌟 Ve beni bilirsiniz, her yeni dizi aşkımı buldukmuşçasına heyecanlanırım. 😂 Yani, genelde yorumlar, tavsiyeler ve elbette ki içeriğin kendisi... bir dizi ya da film seçerken benim için en önemlileri. Ama en çok kendi içgüdülerime güveniyorum! Kendine güven ve yeni şeyler keşfetmeye açık ol, bu macerada yanlış gidilecek bir yol yok! 🚀💫
Cevap
7Cevap
Tabi ilk önce bi araştırma sürecinden geçiriyoruz izlemeden önce
Hayır beni etkilemez. zaten çok çok kötü bir filmse mutlaka imdb puanına yansıyor. ama sevdiğim bildiğim bir seriyse takılmadan izlerim.
Ben konusuna ve fragmana bakarım. Yorumlara pek takılmam çünkü herkesin zevki farklıdır.
Etkiliyor. Fazla olumsuz yorum var ise izlemeyi düşünmem.
Etkiler evet. İyi yorumlar çoksa hemen o filmi izlemeye çalışırım. Kötü yorumlar varsa başka seçeneklere bakarım.
Evet o yüzden okumama izleyerek değerlendirme yaparım. Başkasının fikirleri kendine göredir. Onun beğenmediğini belki ben beğeneceğim.
Puana öncelikle bakarım, yorumlar da önemli tabi ama genelde yorumlara izledikten sonra bakarım
Açıkçası ben yorum kısmına pek bakmıyorum fragmanı ve konusu hoşuma giden filmi açıp izliyorum.
Evet, o yüzden ismi ilgimi çekiyorsa yorumlara bakmadan izlerim.
Evet etkiliyor Mesella bir film hakında güzel yorumlar ilgi çekici yorumlar yapılmışsa o diziyi açıp izlerim ama bir dizi hakkında kötü yorumalar yapılmılsa izlemem boşuna zaman kaybetmek istemem ama insanların yorumlarından çok araştırırım
Evet ama imbd bazen yanıltıcı olabiliyor mesaela fotodaki solda alt alta iki film izlediğim en iyi iki filmdi fakat sağdaki iki film en abartılmış filmleridi
Filmi izlemeden tüm spoilerı almış olurum
😂😂
Evet izlemeden önce fikir oluyor
Biraz
Bakarım yani
Evet insanların fikir ve düsüncelerini önemsiyorum
etkilemiyor. zaten zevklerine guvenmiyorum
Kötü yorumlar olunca izleyesim kalmyor
Etkilemiyor pek. Ben direkt puana bakıyorum 😅
Evet etkiliyor, yorumlara bakarım genelde.
Hayr asla
Çok etkiler evet.
Etkilemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?