Diziler & Filmler Dizi film fazla etkiler mi sizi? witchisteyani Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor İzlediğiniz şeyler fazla etkiler mi sizi? Dizi film? Onlardan yola çıkarak senaryo yazar mısınız? Güncellemeler+1 yıl Cevap yok Dizi film fazla etkiler mi sizi? Cevapla Dizi Soruları Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DorothyBabe Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 3,2b cevap paylaştı. Eğer güzel işlenmişse etkileyebiliyor. İyi veya kötü anlamda. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Evet etkiliyor hatta film izlerken ağlamayı seviyorum 0 0 Yorumla
TwitterBabacan Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok etkiliyor beni şahsen. Az önce Black Adam filmini izledim. Google Haritalarda Kahndaq ı arıyorum. 0 0 Yorumla
sinefilim Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 309 cevap paylaştı. En fazla yarım saat. 0 0 Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Öncelerden oluyordu ama bayağıdır olmuyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Eğer güzel işlenmişse etkileyebiliyor. İyi veya kötü anlamda.
Evet etkiliyor hatta film izlerken ağlamayı seviyorum
Çok etkiliyor beni şahsen. Az önce Black Adam filmini izledim. Google Haritalarda Kahndaq ı arıyorum.
En fazla yarım saat.
Öncelerden oluyordu ama bayağıdır olmuyor.
Biraz etkiliyor beni