Diziler & Filmler Size göre izlenmemesi gereken filmler hangileri? GumballWaterson Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Herhangi bir sebepten dolayı izlenmemesi gerektiğini düşündüğünüz filmler hangileri? Size göre izlenmemesi gereken filmler hangileri? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 855 cevap paylaştı. Merhaba👋🌹Kesinlikle Bir Sırp Filmi asla izlememeli. İnsanın psikolojisi ile oynuyor. Asla izlemeyin. 1 6 Yorumla GumballWaterson +1 yıl Kesinlikle katılıyorum, bana etki etmedi ama normal bir insanın psikolojisini kesinlikle mahvediyor Yorumla BiBusesin +1 yıl Sonuçta yıkıcı bir filmdi. Etkiliyor. Hele sonda… Yorumla GumballWaterson +1 yıl İleri derecede psikopatım galiba :( Yorumla Zorzamarlar +1 yıl Bilmiyordum bu filmi merak ettim şimdi:)) Yorumla GumballWaterson +1 yıl @Zorzamarlar kaliteli bir yapım değil. İlla erotik olsun diyorsan Amerikan Psycho izle. Yorumla GumballWaterson +1 yıl Psikopat Bir Katil Mi, Aciz Bir Yalancı Mı? Amerikan Sapığı Analizi ↗ Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Türk yapımı Çinli filmler özellikle musallat.Ve testere serisi. 1 0 Yorumla
isibala Takip Et Master Yaş: 36 , eic 38% +1 yıl o 3cu filmi hic sevmedim yasakli filmleru sevmem izlemem zaten. 1 0 Yorumla
Begüm334 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Knock knock filminin çoğu kısmı bi evin içinde geçiyoraradaki kısa sahneler haricinde 3 kişi üzerine işleniyor filmolayları olsun falan baya bi saçmaydı senaryosudakeanu reeves hatrına belki izleyebilir daha önce duymayan varsa 1 0 Yorumla
desolato Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Xmen serisi izlenecek filmler arasındadır. 1 0 Yorumla