Merhaba KScanlar nasılsınız? Benim için fark etmez her filmi yalnız izledim, eskiden film arşivim vardı baya bağımlılık yapıyordu ki film sitesi yönetmiştim de izlerdim.
Size göre bu filmleri asla yalnız izleme! diyeceğiniz, filmler nelerdir?
Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği Yüzüklerin Efendisi: İki Kule Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü Harry Potter ve Felsefe Taşı Harry Potter ve Sırlar Odası Harry Potter ve Azkaban Tutsağı Harry Potter ve Ateş Kadehi Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Harry Potter ve Melez Prens Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 Star Wars: Yeni Bir Umut Star Wars: İmparator Star Wars: Jedi'ın Dönüşü Matrix Karanlık Şehir (Dark City) Pan'ın Labirenti (Pan's Labyrinth) Yeşil Yol (The Green Mile) Ruhlar Evi (The Sixth Sense) Yıldızlararası (Interstellar) Elysium Avatar Uzak (Distant) Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu Tron: Legacy Inception Ejderhanı Nasıl Eğitirsin (How to Train Your Dragon) Labirent: Ölümcül Kaçış (The Maze Runner) Ejderha Dövmeli Kız (The Girl with the Dragon Tattoo) Yerçekimi (Gravity) Percy Jackson ve Olimposlular: Şimşek Hırsızı Percy Jackson ve Olimposlular: Canavarlar Denizi Percy Jackson ve Olimposlular: Ölüm Tanrısı'nın Hırsızı Eragon Alacakaranlık (Twilight) Ejderha Dövmeli Kız (The Girl with the Dragon Tattoo) Karanlıkta On Dört Kez (Fourteen Times in the Dark) Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?