alparslan:büyük selcuklu dizisi hakkinda düşünceleriniz nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Zaten uyanış dizisi kuruluş osman ve diriliş ertuğrul dizisinin yapımcısı mehmed bozdağdan alıntı biçok şey. Kurulus osman dirilis ertugrul dizisi tuttu bizde tarih dizisi yapalim buda tutar diye bunu yaptilar hadi ilk basta uyanis buyuk selcuklu vardi hatta en guzel trt dizisiydi buğra gülsoy falan vardi tamam onu anladik da yaw 2. Sezonun kadrosunu tamamen değiştirip geriye dönmek nasi bi canım? Zaten herkes sultan alparslan dönemini biliyor onun yerine 2. Sezon bilinmeyen selçuklu sultanlarının dönemi yapılabilirdi 2. Sezon sultan melikşahı öldürüp diziyi diğer bilinmeyen selçuklu sultanları melik tapar ya da sencerin dizisi olup aynı oyuncularla dizi devam edebilirdi ama bunlar illa aşk peşinde en azindan ilk sezon dizide aşk fazla yoktu ama alparslan dizisini hiç begenmedim eski dizisi daha guzeldi bunlar koskoca sultan alparslanı aşk meşk peşinde koşturuyor rezalet en azından sultan melikşahlı dizi daha güzeldi tam oyunculara alıştık kalktılar senaryoyu baştan yaptılar yok böyle bi rezillik diyorum ya zaten bu dizi kuruluş osman dizisinden esinlenildi mehmed bozdağın emeklerine yazık ama alpaslan büyük selçuklu rezalet
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİzlemiyorum. İzlemeyeceğim artık gıllı sakallı uhaaa uhaaa diye oradan oraya ata binip kılıç kuşanıp:
"Senin dilin ne söyler hele",
"O keferelere dünyayı zından edecem.",
"Kılıcımın tadına bakasın kafir",
"Aslan kapana girdi mi çakallar bile diş bilermiş.",
"Eğer gökkubeyi mazlumların çığlıkları dolduracaksa, kutsal bildiğimiz töremiz, dilimiz, dinimiz ve toprağımız zalimler tarafından çiğnenecekse bizim kışlağımız olsa ne yazar olmasa ne…" diyen herifler ve botokslu, ipek kirpikli silikon dudaklı, "Erim, yiğidim" "Kaş dediğin yay, kirpik dediğin ok gibidir. Öyle bir bakacaksın ki erine, kalbinden vuracaksın." şeklinde nutuk parçalayan karılar görmekten bıktım. Gına geldi. Ben artık daha az kılsız, siyasal İslam nutukları atmayan, kadınla erkeğin birlikte kelle aldığı, bıçağı böğrüne sokup çıkaran, gerçek Türk töresine ve Göktengri'ye göre yapılmış Türk cenazeleri görmek istiyorum. Yaptıkları dizi Tomris gibi olmadığı sürece izlemeyeceğim. Yine bu Türk İslam tarihi furyası da bıktırdı. Zaten yanlı anlatıyorlar. Bize ileriyi anlatan Doctor Who gibi Black Miror gibi yapımlar lazım.615 Yorumla- +1 yıl
Yoruma bayıldım😂😂
- +1 yıl
@serkan82 sağ ol 😊
- +1 yıl
@Beyaz_Saçlı_Prens sağ ol 😊
- +1 yıl
Helal be , erkek , kadın far etmez, şöyle kafadaş birine uzun zamandır rastlamamıştım, çok mutlu oldum. İşte arapperst olmayan bir Türk bireyi! Bu arada Yakup Deniz ve Gig Tv izlemiş olma ihtimalin de vardır zannediyorum :d Esenlikler dilerim :D
Bu arada Tomris Han'a derin ve büyük selamlar ediyorum. Kuteybe Bin Muslim' e olan nefretim ise bir türlü geçmiyor. Türkler İslam'dan önce harika bir zihniyete sahiptiler, yazık oldu o kutlu davaya, vizyona! Erkek hegomanyası ve kadını içeri kapatan bu İslam zihniyeti Türkler'in milli rabıtalarını gevşetti ve heyecanını yok etti!
- +1 yıl
@FreeSertan İslam da bize bir şeyler kazandırmıştır. Hiç şüphesiz. Fakat şu an baskın ideolojiye hizmet eden kendinden öncekini yerle yeksan eden dizilerden bıktım. Beni kendi tarihimden uzaklaştırdılar artık.
- +1 yıl
Cüneyt Arkın filmlerinin güncel versiyonları bunlar Türk islam çizgisi hepsi. Gevur kötü biz iyi merhametli falan yalandır asıl Bizans medenidir Türkler-Moğollar barbardır Farslar kültürlüdür Araplar bile müşrikleri dahil muazzam dürüst ticaretleriyle nam salmışlardır Ebu Süfyan Bizans kralı Heraklius’a yalan söylememiş Hz. Muhammed’i kötülememiştir.
Türkler-Moğollar yüceltilmeye layık değiller maalesef ki Oğuzlar Türklerin en azılı düşmanıdır Orhun kitabelerinde yazıyor Oğuz düşman diyorlar Oğuzlar Türklüğü asla kabul etmezler o nedenle Türkmend der Farslar Türkmend Türk’e benzeyen demektir. Fatih bile Atam Oğuz der Türk demez. - +1 yıl
@Beyaz_Saçlı_Prens edebiyat öğretmeniyim Göktürk Yazıtlarının hangi yüzlerinde Oğuzlar, Türklere düşmandır diyor? Hiç okumadım öyle bir şey. Yalan o ya. Türk begle Oguz begleri diye hitap ederler hep. Oğuzlar en büyük en kalabalık Türk boyu olduğu için öyle derler. Ayrıca Türkler de medenidir. Olur mu öyle şey. Dünya tarihine bir sürü şey kazandırmışlardır. Türkler ve hatta Moğollar basit aptal göçebeler değillerdi. Öyle olmasa sadece bilek gücüyle bizanslara ve farslara son veremezlerdi. Çine diz çöktürmezlerdi. Ben güncel dizilerde sadece aşırı baskın şekilde Türk İslam temasını işlemelerinden ve hepsi birbirinin kopyası olmasından sıkıldım. Tomris Katun öyle değildi. İslamiyet öncesi Türk tarihi de en az İslam sonrası Türk tarihi kadar yücedir. Göktengri İslamdan daha güzeldir. İslam bizi asimile etmiştir İslamı da Göktengri asimile etmiştir.
- +1 yıl
@CevapVerin518 Bilge Kağan yazıtı Doğu yüzünde yazıyor hocam.
Oğuz düşman geldi obamızı bastı falan diyor. Cenazelerine Çin Kırgız Bizans Çölli Bökli halk temsilcileri hepsi gitmiş yas tutmaya Oğuzlardan giden olmamış ve Oğuzlar azılı düşmanıdır Türklerin Osmanlı da Türklüğü kabul etmez mesela Türk demek hakarettir hocam. - +1 yıl
@Beyaz_Saçlı_Prens yok ya. Oğuzların Türklüğü hakaret olarak kabul ettiğine dair hiçbir zaman bir şey okumadım ben. Ayrıca dediğin kısma ayrıca bakacağım. Ama eğer varsa bile bu da çok yadırganmamalı. Çünkü tarih boyunca Türkler hep birbirini yok ettiler. Mesela Göktürklere son veren de Uygur Türkleriydi. Uygurlara da Kıtanlar son verdi. Karahanlıları Gazneliler yıktı. Gaznelileri Selçuklu yıktı. Selçukluyu parçalandı. Osmanlı kuruldu. Osmanlı dağıldı Türkiye kuruldu. Yani Türk devletleri her zaman birbirine karşı savaştılar. Bunlar birbirlerini yağmalayarak ayakta kaldılar. Oğuzlar da bu yağmalardan bezdi en sonunda göç etti oradan. Anadoluya geldiklerinde bile beylikler döneminde falan beyler birbiriyle savaş halindeydi. Osmanlı ise bunu yapmadı. Osmanlının savaşarak aldığı 2 beylik var sadece Dulkadiroğulları/Ramazanoğulları. Yine Osmanlı hem kendi gibi Oğuz ve Türk olan Safevilerle savaşmıştır. Timur da var. Tarihte Türkler arasında milliyetçilik diye bir şey zaten yoktu. Bu Turancılık, Milliyetçilik Osmanlı yıkılış sürecinde Tanzimat zamanlarında başladı. Göktürkler zamanında dünyanın hiçbir yerinde yoktu. 1781 diye hatırlıyorum fransız devrimini. Tarihte hata olabilir. O zamana kadar kavmiyetçilik, milliyetçilik bilinmiyordu bile.
- +1 yıl
@CevapVerin518 Ay yıldızlı bayrağımız da Bizans’ın sancağıymış bilginiz var mı bu konuda?
- +1 yıl
@Beyaz_Saçlı_Prens hayır böyle bir şeyi hiçbir tarih kitabında okumadım. Hiçbir hocamdan da duymadım. Türk bayrağındaki ay ve yıldız motifi Osmanlılardan Selçuklulardan önce de hatta Anadoluya gelmemiş olanlarda bile kullanılmış. Fakat yıldızım kolları arasında farklılık var daha çok kollu olabiliyor.
- +1 yıl
@CevapVerin518 Bizans eyaletleri ay yıldızlı bayraklarla temsil edilmekte Mısır Libya Tunus Anadolu İstanbul hepsi farklı renklerde.
Kırmızı üzerine ay yıldızı iskenderiye ve Contantinapol kullanmıştır. İslam orduları kıptiler daveti üzerine Mısır’ı ele geçirdiğinde bu ay yıldızlı sancağı kullanmaya başladılar.
Bizans paralarının üzerinde ay yıldız motifi vardır. Bazı sikkeler üzerinde Kurt’dan Süt Emen Çocuk figürü vardır. Malum Romanın kurucusu Romüs ve Romülüs kardeşler Ayvalıktan göç etmiştir İtalya’ya ve dişi bir Kurt onları büyütmüştür.
+1 yılDizi çok güzel. Özellik Barış Arduç bu dizideki role çok bürünmüş, resmen bütünleşmiş. Aynı şeyi Fahriye için söyleyemeyeceğim ama. İlk görsel olarak yakıştığını çok düşünmüştüm ama bi sıcak gelmedi dizinin içerisinde bana. Konu zaten Tarih olunca böylesi dizi ve filmler benim zaten kıskacıma bi girer. Çok mutlu oluyorum Tarihimiz ile ilgili bişeyler izlerken ve olurken. Hatta okumayı sevmeyen insanlar için böylesi Tarihi şeyleri izlemek eminim ki çok keyif vericidir. Bir kaç kusurun haricinde ben diziyi çok beğendim.
10 Yorumla
+1 yılTRT= AKP ÇOCUKLARI (!) PALAVRA ORGANİZASYONU!
Trt tuvalet kağıdından daha değersizdir benim için , orada tarih değil propaganda kasılır bolca, havuz haberleri yetmezmiş gibi dizler ile de Gobbels yöntemini harlamaya devam ederler! Sonuç olarak diziyi izleyip değerlendirmeye dahi gerek yoktur benim için!
Teşkilat adlı diziye bir 10 dakika göz gezdirdiğinizde kusma hissi gelir misal , oradan anlayın işte Trt nedir ne değildir!15 Yorumla- +1 yıl
Yalanın usanmadan, bıkmadan tekrar edilmesini söyleyen Dr. Paul Joseph Goebbels: Hitler dönemi Alman propaganda bakanının taktikleri. Bir yalan ne kadar çok tekrar edilirse mutlaka inananı çıkar gibisinden bir öğüt.
- +1 yıl
Diziye ufacık göz gezdirdiğin zaman Akp iletişim danışmanı Fahrettin isimli zeka küpü (!) arkadaşın Diplomasız malum şahıstan aldığı emirle senariste mobbing uygulamış olma ihtimali gözünün önüne geliyor. Gerçi mobbinge de gerek yok , önemli bir zamandır Akp'ye ve ideolojisine yakınlığı olmayan kimse havuz medyasında gösterim şansı bulamıyor kendini. Dizide ne kadar çok vakit geçirirsen Akp Gençlik Kolları ortamında gibi hissettiriyor sana , bolca Dış Güçler ve Akp'nin ülke için gece gündüz demeden çalıştığı (!) mottosu kasılmış!
Mesela Doğalgaz sahnelerinde gülme krizine girdim , e dedim bari Reis de oynasaymış aw :d
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
62Cevap
Merhaba,
Diğer dizilere bakıldığı zaman en azından yaşanmış Türk tarihini anlattığı için izlemesi güzel oluyor tabi şimdi millete aşk entrika ihanet türü şeyler izlettikleri için bu tür diziler kimsenin hoşuna gitmiyor ama geçekten izlenesi diziler.20 YorumlaSadece bu dizi için değilde genel düşüneceksek bence bu tür tarihimizi anlatan diziler izlenmeli izletilmeli. Belirli bir kısım yalan yanlış şeyleri tarhimiş gibi anlatılmasına kızsa bile, tarihimizin tartışmaya açılıp herkes tarafından kafa yorulması beni mutlu ediyor. A ünlü şahsiyetin kıyafeti konuşulacağına bunlar konuşulsun. Dünya da bizim gibi şanlı bir tarihi olan başka bir millet yok. Diziye dönücek olursak oyuncular gayet yetenekli zaten Diriliş Ertuğrul bu tür için mihenk taşı olmuştu. Başarılı gidiyor.
20 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 855 cevap paylaştı. Barış Arduç’u çok severim.. her zaman çekici ve sempatik gelmiştir bana. Normalde tv izlemem ama onu görünce diziye bir şans verip izledim. Beğendim.
30 Yorumla
+1 yılTarihimizi ilgilendiren dizileri, filmleri gavur yapacağına bizim yapmamız doğru bir karar ve ihtiyaçtı. Sinema ve TV açısından yapılmasını da destekliyorum. Ancak birçok kanalda peş peşe bu tip diziler yapılmasının doğru olmadığını düşünüyorum... Mevsimlik moda gibi, birkaç yıl içinde seyirciyi sıkacak ve uzun süre talep görmemesine neden olacağını düşünüyorum. Her sezon tek bir tarih dizisi olsaydı, yıllar boyu ilgi ile izlenir, hatta kovboy filmleri gibi fanları oluşurdu...
11 Yorumla- +1 yıl
Biz de çok yanlı anlatıyoruz. Göktengri dinini resmen deli saçması bir şey olarak gösterdik mesela İslamı öveceğiz diye. Yazık. Biz kendisinden öncesiyle kavgalı olmadan hiçbir şey yapamıyoruz.
Tarihi, dönem dizileri severim ama artık vu tarz yapımlar hep aynı şeyi aynı şekilde anlatır oldu. Sanki oyuncular değişiyor ama senaryo hep aynı gibi. Artık o kadar sıkıcı geliyor ki bu diziye bakmayı bırak fragmanını bile doğru düzgün izlemedim.
20 Yorumlaİzlemiyorum, peşpeşe bu kadar gereksiz dönem dizisi olmamalı. Ayrıca Alparslan gibi ulu bir Ata harcanmış.
51 YorumlaSeviyorum güzel yapım en azından bu diziler sayesinde insanlar geçmişini düşünüyor, araştırıyor en azından saçma sapan aldatma gayrimeşru ilişki dizilerini izlemekten iyidir.
10 Yorumla
+1 yılBıktık artık bu tür dizilerden, her sezon farklı ama birbirinin tıpkısının aynı tarihi diziler yapıyorlar, en sinir olduğum nokta ise bu tür türk tarihi dizilerinde milliyetçi rol kesip gerçek hayatlarında batı yalakası gibi takılmaları çok ironik bir durum 😂
10 Yorumla
+1 yılİzlemiyorum ama tam bir tarih dizisi değil. Çok değişiklik var. Zaten tarih dizileri hep değiştiriliyor. Ayrıca Diriliş Ertuğrul'dan sonrakiler sıkıcı olmaya başladı hep aynı şeyler olduğu için.
10 Yorumla
+1 yılhix izlemedimmbundan sonra da kesinlikle izlemeye eğim tarih firlmleri genelde gerçekten uzak ve abartılı olur tarih filmden değil kitaptan öğrenilir o kitaplarda kendi tarihimizi yazanlardan olmamali
10 YorumlaDiriliş, Uyanış vs. Bu dizileri hiç sevmiyorum çok yapmacık ve abartılı geliyo ve daha biri bitmeden başka kanalda başkasını çekmeye başlıyolar gına geldi cidden
10 Yorumla
+1 yılBeni ilk sezon kadar sarmıyor müzikleri çok hoşuma girerdi simdi açıp bakmiyorum bile seferiye hatun meliksah dizisinde pek iyi biri değildi simdi de başrol
10 Yorumla
+1 yılçok fazla tarih dizisi izlediğim için artık sahneleri tahmin edebiliyorum keşke biraz bizi şaşırtsalar ama yine de güzel bence
20 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 909 cevap paylaştı.
+1 yılYıllarca elalemin sahte kahramanlarının hikayelerini izlettiler. En azından bizim kendi kahramanlarımız olduğunu unutmamak guzel
20 Yorumla Böyle dizilerin yapılması gerektiğini düşünüyorum
Ama bölüm süreleri kısaltılmalı kaliteyi düşünüyor sanki hint dizisi gibi ağır ve bakışmalı...20 YorumlaTam bi bakayım dedim fahriye evceni gördüm aman tanrım didim ne olmuş bu kadına vazgeçtim izlemekten sonra bıraktım 🤣🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılhiç bir tarihi diziyi izlemiyorum. herhangi bir dönemi merak ediyor isem bunu kitaplardan okuyup öğrenmeyi tercih ederim.
dizi dediğin şey senaryodur olmayan şeyler de olmuş gibi anlatılabilir.20 YorumlaHepsini birbirine benzetmişler. Sahtelik yağıyor. Seyredemiyorum.
20 Yorumla
+1 yılOrta kalite de bir dizi. Tarihi ne kadar doğru yansıttığı tartışmalı bir konu.
20 Yorumla
+1 yılİzlemiyorum fakat uyanış büyük Selçuklu güzeldi sarıyordu
20 Yorumla
+1 yılTek Kelimeyle O Tür Diziler Nefis Muhteşem Harika
Bayılırım Öyle Dizileri İzlemeye!!!10 Yorumlagüzel dizi savaş sahneleri falan da iyi ama izlemiyorum yine de
10 Yorumla
+1 yılTarihi şeyleri severim ama dizi izlemeyi sevmem izlemedim o yüzden
10 Yorumla
+1 yılİzlemiyorum dün biraz baktım da sarmıyor öyle hep aynı şeyler
10 Yorumla
+1 yılİzlemedim ki yani çevreden iyi şeyler duydum ama bilemedim ben TV dizilerini izlemiyorum artık
10 YorumlaOsmanlı devrini anlatan fimleri ya da dizileri izlemem, bu yüzden bu konu hakkında yorum yapamayacağım :')
13 Yorumla- +1 yıl
Alparslan osmanli devri degildir Selcuklu osmanlidan oncedir
- Diziler & Filmler konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılİzlemedim ama bu tip dizilerin olmasını olumlu buluyorum.
10 Yorumla
+1 yılHic televizyonda diziler izlemedigim icin cevap veremem
10 Yorumlaİzlemedim, saçma sapan bir furya aldı başını gidiyor
10 YorumlaTarihi, dizilerden öğrenmeyin derim, keza
Osmanlıyı da Selçukluyuda islam kültürü batırdı 😡10 Yorumlabu tarz dizilere fazla kurgu kattıkları için ilgimi çekmiyor
10 Yorumla
+1 yılbu tarz dizileri izlemiyorum iyice abarttılar. bitmedi gitti. diriliş iyiydi sadece diğerleri boş. ne zaman açsam kılıçla savaşıyorlar.
10 Yorumlaİzlemiyorum zaten bu tarz dizilerde abartı çok oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUyanış Büyük Selçuklu daha güzeldi. Şimdiki güzel degil
20 Yorumla
+1 yılİticiii çok itici fahriye Evcen daha itici burak özçivit tarih dizisinde oynuyor diye karısını da bir tarih dizisine sokmaları gerekiyor muydu gerçekten
24 Yorumla- +1 yıl
Burak fahriyeden daha itici 😂
- +1 yıl
@Karizma051907 o da itici hepsi itici kellelerini alıcam oyun bitti yeter artık 😂
- +1 yıl
Ne kaçtı içine sakin ol 😂
- +1 yıl
@Karizma051907 cin😂😂
+1 yılGerçekten Avrupai bir tarz da harika efektler yüklenmiş, sahneler çok gerçekçi, ben hiç kaçırmıyorum
10 YorumlaTarih dizilerimiz çok eksik ve çok yanlış ekrana yansıtılıyor. Dizilere yönelmek yerine belgesel, ansiklopedi gibi aydınlatan öğreten gereçlere yönelmek zamanı daha kârlı bir hale getiriyor.
10 YorumlaYani bu tarih dizilerine aşk karışınca ve çoğunlukta olunca berbat oluyor o aşk meselesi çok çok az olması lazım
10 Yorumla
+1 yılTarih kisvesi altında reyting toplamaya çalışıyorlar bence böyle diziler pek ilgimi çekmiyor zaten.
20 Yorumlainsanları tarih lagalugasıyla gaza getirecek nurtopu gibi bir bebeğimiz o bir maşallahınızı alırız
10 YorumlaAçıkara en iyisi Ertuğruldu sonra cıvıttılar iyice suyu çıktı
10 Yorumla
+1 yılKendi tarihini anlatamayan ucuz diziler tamamen para için. Yoksa tarihle alakası yok
10 Yorumla
+1 yılOrtalıkta çok fazla bu şekilde dizi var sıktı izlemiyorum
10 Yorumla
+1 yılçok güzel bir flim aileyle izlenebilir bir hayranı olarak süper diyorum
10 Yorumla
+1 yılizlemiyorum gördüğüm kadarıyla kadro filan pek iyi değil ve sarmıyor
10 Yorumla
+1 yılSevmiyorum bu tarz dizileri
10 Yorumla
+1 yılizlemıyorum . izlememde
10 Yorumla
+1 yılTarihi dizileri izlemiyorum
10 Yorumlaİzlemeyen böyle şeyleri bünyeye zarar
10 Yorumla
+1 yılAndersen'den masallar...
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılHiç izlemedim niyetimde yok !!!
10 Yorumla Şöyle bir geçerken gördüm bütçesi yüksek bir dizi
10 Yorumlahepsi birbirinin kopyası.
10 YorumlaSahneler yetersiz ama idare eder
10 Yorumla
+1 yılİki başrolü de hiç sevmiyorum
Hep aynı suratlar bıktık artık00 Yorumlaİzlemiyorum güzel dizi
10 YorumlaGizem Karaca'nın hatrına izlerim izlersem
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜnlü kişiler, yapmacık oyunculuklar. İyi değil.
20 Yorumlabu tip dizileri sevmiyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak ettim ama bakmadım
10 Yorumla- Devamını Gör (50)
Devamını Gör(95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi hakkında düşünceleriniz nelerdir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler