1- Dizide Alpaslan karakterini canlandıran Barış Arduç'u pek beğenmedim. Fena rol yapıyor denilemez fakat tip olarak bana pek yakışıklı gelmedi. Gönül isterdi ki Alpaslan karakterini daha yakışıklı bir oyuncu canlandırsın.
2- Selçuklu karakterlerini canlandırması için hep esmer, siyah saçlı ve sakallı oyuncuları seçmişler. Ayrıca çoğunun tipleri de çekik gözlü değil, hatta tam tersi tipleri Araplara, İranlılara ve Kürtlere benziyor :D Selçuklular arasında tipi Orta Asya Türklerine benzeyen oyuncu pek göremedim. Bir tek Tuğrul Bey'i canlandıran adamın tipiyle Fahriye Evcen'in tipi Türklere çok benziyor, diğerlerinin alakası yok. Çoğu oyuncu tip olarak bildiğin Anadolu veya Ortadoğu insanı.
3- Dizinin süresi çok uzun, 3 saate yakın. İleriki bölümlerde bu süreyi 2 saatin altına indirmeliler yoksa bir yerden sonra uzun bölümler insanı sıkıyor, diziyi bırakmamıza sebep oluyor.
4- Dizinin iyi tarafları da var. Dizide 2 tane çok güzel olan ve iyi rol yapan kadın var. Bunlar Fahriye Evcen'le Evadokya karakterini canlandıran kadın. Ayrıca Tuğrul Beyi canlandıran adam da rolünü çok iyi oynadı. Diziyi izlersem sadece bu 3 oyuncu için izleyecem.
Sizin dizi hakkındaki görüşleriniz nedir?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
alpaslan yazıp durmuşsun sinirlerim bozuldu :D ismi çok sevdiğimden ki alparslan sultanıda severim lütfen düzgün yaz şu ismi :D
Öyle ayrıntılara takılma :) Aslanla arslan kelimeleri aynı anlama geliyor. Sinir bozacak bir durum ortada yok.
arslan daha hoş ve asaletli duruyor bana göre
Öyledir. Küçük ayrıntıları bırakıp, anlattıklarımı baz alarak dizi hakkında düşünceni söylersen bana daha çok faydası dokunur :)
Güz değil. Buğra Gülsoy lu daha iyiydi
Aynen o oyuncu Melikşah karakterini hakkıyla oynadı. Onun bu dizide de bir bir rolde oynamasını isterdim. Keşke Alpaslan'ı Barış Arduç yerine Buğra Gülsoy canlandırsaydı.
Olmazdi bence. Serdar kılıçla devam da edilebilitdi
Bence fark etmezdi. Ya Buğra Gülsoy'u ya da Serdar Kılıç'ı koysalardı daha iyiydi. Barış Arduç'a Alpaslan karakterini vererek diziyi zayıflatmışlar. En azından bu rolü bana verselerdi daha iyi olurdu :D
Senaryo da kötü
Bakalım belki ileriki bölümlerde senaryoyu biraz toparlarlar.
Sanmam
Umudunu kaybetme her şey düzelebilir
Sanmıyorum diziden beklentim yok