Adrenalin, Macera, Heyecan!
Ölüyorsunuz bir bakıyorsunuz ki filmin başındasınız. Film bitiyor sonra tekrardan başlıyor.
Eğlenceli gibi gözüksede çok korkunç😱😱
#FloraSoruyor 🌺

Güzel bir sormuşsunuz yaratıcı olmuş öncelikle tebrik ederim. İlk tercihim Yüzüklerin Efendisi serisi olurdu, Frodo’nun yanında ben olmak ona göz kulak olmak isterdim ve tüm zorluklara karşı beraber mücadele ederdik en başta Gollum’a. Diğer tercihim Harry Potter’ın fantastik macera dolu dünyası olurdu, sihir kullanmak Hogwarts’ta okumak ve 3 büyücü turnuvasına katılmak isterdim yaşım gelince 😄 Son olarak Ruhlar Bölgesi serisinde olmak isterdim biraz ürpertici ama yine de şeytani varlıklara karşı mücadele etmek heyecan yaşamak isterdim.
Güzel soruya harika bir görüş olmuş 🤩🤩🤩
Çok teşekkürler 😊
Ben teşekkür ederim bayım 😊
😊🙏🏻
Selamlar,
Benim en iyi seçim sanırım Yüzüklerin Efendisi filmi geliyor. Bu filmin içinde kaybolmak ve bu atmosferi gerçek anlamda yaşamayı çok fazla isterdim. Bu kadar uzun süren ama temponun da hiç düşmediği başka bir film hatırlamıyorum. Hem konusu hem de yansıttı evren muhteşem bence.
Bir parantez olarak bir de Harry Potter evreninde olmak da harika olurdu. Sihir, atraksiyon ve bol macera. Özellikle filmin çekildi o muhteşem Hogwars'da olmak sanırım enfes olurdu :)
Teşekkür ederim modum😊
Rica ederim fenomenim 😅
X men olabilir ya 😂 benim de süper gücüm olsun ama 😂
Astroloji süper gücün olsun 🤩
Geleceği mi görcem yani 😮
Yıldızlara felan hükmedersin, düşmanlarına yıldız atarsın belki 😅
Burayı terket komik yengeç 👉🏻🚪
Anlaşıldı modum sjsjsj
Cevap
19Cevap
Doktor Strange olabilir. Bir ara kısır döngüye giriyor çok komik.
Ama bu soruya en yakın film source code "Yaşam Şifresi" adlı film gibi.
Saklambaç diye bir film vardı orada ve squid game'de olmak isterdim. Macera ve adrenalin varsa beni oradan çıkartamazsınız 🤣
O fantastik evreniyle Harry Potter'da, Hogwarts'da okuyan bir cadı olmak isterdim😍
Evet evett bi iyi tarafta olcam bi kotu tarafta herkesin anasini aglaticam dumbledoreun burnundan getircem Mollynin adam olmasini saglicam oho bir suru sey yaparim orada her bastan basladiginda farkli seyler yasayabilirim yasanacak o kadar cok sey var ki cok secenek var
The godfather
James Bond daniel craigli olan
Harry potter da olabilir
Alex murpy olacaksam robocop un yeni filmi olur adam full karizma ya
Kesinlikle X-MEN geçmiş günler gelecek ve IRON MAN... İkisini birbirinden ayıramıyorum..
Star Wars evreninde olmak isterdim. Tabi bir Force kullanıcısı olarak.
karayip korsanları tam benlik
👍
Harry Potter kesinlikle.
macera ve komedi.. Deadpool diyorum :D
Hızlı ve Öfkeli Tokyo yarışı
😄 Dizi olur mu
Olmaz, onu dizi sorusu sorunca yazarsın 😅
Hmm tamam seçtim ben 😄
Hangi film 😅
Cıkss benim o 😄
hızlı ve öfkeli serisi..
Grinin elli tonu 🙄🙏