Ben böyle olduğunu düşünmüyorum. Müge Anlı'nın üstüne gitmesi sayesinden senelerce bulunamayan insanlar bulunuyor. Ne ahlaksızlar ifşa oluyor. Bir sürü insana iyiliği dokunuyor. Programın genel tarzı rahatsız edebilir ama bu kadar haksızlık yapılmamalı bence. Sonuçta toplum için bir şeyler yapıyor bu kadın.
Bu tarz programlar kesinlikle toplumu aşağı çekmekle kalmıyor stres yaratıyor. İnsanlar ülkenin hepsi reyting amaçlı programlarda çıkan zibidiler gibi sanıyor. Nefreti körüklüyor. Bu ülke de her şeye rağmen bir sürü güzel insan var. Sorunlar böyle çözülmez, başta yi ekonomi refah yaşam, adalet sonra eğitimle halledilir.
Sebep-sonuç yanlış yerden kuruyoruz maalesef. Bu programlar toplumu aşağı çekse de etkisi az, aslında aşağıda olduğumuz için bu programlar izleniyor, talep görüyor. Bu programlar kalksa da orada ortaya dökülen pislikler ortadan kalkmayacak. Sıkıntılı insan çok
Okuyorumda, böylesi programları destekleyenler hep "cinayet falan çözüyor" demiş, "polisin yapamadığını yapmış/yapmakta" yazmış. Ama hiç kimse, sadece para karşılığı için s@lak insanlarının özel hayatını, özel dertlerini ekran başında, hemde canlı yayında gösteriyorlar, dememiş. Buna ne diyorsunuz, s@lak insanlarının özel hayatını, özel dertlerini, canlı yayında izleyen insanlar?
Öncelikle böyle güzel sorular için teşekkür ederim. Tek olmadığımı bilmek sevindirdi. Bu kadın ve benzer programlar yasaklanmalı. İnsanlara yardım görünüşlü rezilikler yaşatıyor. Aşağılamaları izlerken utanıyorum, kendinden büyük kişilere saygısızlık yapıyor. Bazıları diyor ki kadın iyilik yapıyor, hayır bu ayrıca onun mesleği değil polise adalete bırakılmalı !
Toplum zaten bunları seviyor. Kaliteli şeyler hiç izlenmez. Bu halde olmamimizin nedeni bu zaten. Hani aziz Nesin e dava acmislardi ya. Açılan dava konusunda esprituel yaklaşmıştı. .. Müge miydi Esra miydi Van daki depreme sevinmişti. Böyle kişiler hala program yapıp izleniyorsa demek ki hala değişen bir şey yok.
Ne alaka toplumu aşağıya çekmek zaten toplumda olan şeyler bunlar demek ki toplum aşağıda Polisin yapamadığını o nasıl yapıyor diyenler var bizim ülkenin adaletinden az çok haberdarsınız zaten haberlerden? Yasaklanmamalı gerçekleri aydınlatıyor sadece müge anlıya benzer mesela esra erol vs gibi programlar kapatılmalı zatrn kanıta dair bişe yok esra erolda hsla çekilmesi baya saçma Mügeme de laf etmeyin, kıskanmayın. Aşk kadın 💘
Kadin sayesinde bi ton suçlu cezasını çekiyor, polisten daha iyi os çıkarıyor. Ne demek Müge aşağı çekiyor toplumu öyle saçmalık mi olur. kadın adalet dağıtıyor. Kaç kişinin kurtulmasına kurtarılmasına vesile oldu. Bu soruyu sen şaka olarak açtın galiba. Diğer programlar eyvallah da , Müge Anli kadının hası
Müge Anlı yaptığı programla toplumu aşağı çekmiyor, toplum o kadar aşağı ve adalet o kadar ağır ki, Müge Anlı gibiler olanları insanlara duyuruyor ve ne yaşadığımızın farkına varmamızı sağlıyorlar.
Pedofili nedir ülkeye Müge Anlı öğretti. Eskiden insanlar karakterli namuslu falan değildi sadece bunları çarşaf çarşaf ortaya çıkartanlar yoktu diye düşünüyorum. Şimdi ortaya çıkıyorlar... Sorunun en önemsiz ve en son detayıdır Müge Anlı.
Televizyon programları açısından değerlendirecek olursak Müge Anlı'nın programının kapatılmaması gerektiğini düşünüyorum. Zira bu ülkede polisin çözemediği olayları çözmüş bir kadındır Müge Anlı. Esra Erol'un yaptığı saçma sapan programlar varken Müge Anlı dile getirilmemeli bence. Ben topluma bir zararı olduğunu düşünmüyorum, aksine faydaları dokunmuş bir kadın. Bu ve belgesel türevi programları her daim desteklerim. MasterChef, Survivor gibi programlardan çok daha faydalılar en azından.
Asla kendim izlemedim.. Ama bir kac defa denk geldim ve Insanlarin ne kadar caresizce olduklarina sahit oldum.. Tek anliyamadim polisin basaramadigini bu kadin nasil yapiyor.. Birine dayamis sirtini belli bisey..
Sana katılıyorum dostum. Ve şöyle bir şeyde var bence çoğu insan ne yazık ki böyle programları bayılarak izliyor. Yeter ki konu bir cinayet olsun veya bir tecavüz konusu olsun anında televizyona kitlenip izliyorlar. Ve izlemelerinin en büyük sebebi de merak! Acaba tecavüz edilen kıza ne oldu daha fazlasını yapmışlar mıdır veya kız mı onları tahrik etmiş vs. vs. Ve bu durumdan fazlasıyla haz alan insan çok ne diyeyim ya sadece yazık! Hatta çok yazık!
Müge anlı yasaklansın diyen zihniyet yoksullarınıj sihniyeti gerçekten nerede olduğunu merak ediyorum. Kadının direnişi profesyoneligi tecrübesi ve bazıların işe yaramaz eleştirisi der susarım.
Gerçi kendi de hep der eğer beni herkes seviyorsa orada bir sıkıntı vardır beni herkes sevmesin yoksa kötüsü de beni bulur diye...
Istediğinizi yazıp çizebilirsiniz ama her sabah Atv kanalında Müge Anlı yazısını görmeye devam ediceksiniz. Keşke Mügenin milyonda biri olabilseniz de biraz ciddiye alabilsem sizi 😂
Bunu istemem açıkçası. Sonuçta ben onun gibi sırf reyting uğruna insan kaçakçılarını alkışlamazdım. Hani demişsin ya mügenin milyonda biri olabilisenizde sizi ciddiye alsam. Vallah senin ciddiye aldığın insan reyting uğruna insanların ve milyonların gözü önünde sebebi ne olursa olsun insan kaçakçılarını alkışlayamaz. Sen şimdi böyle bir insanı ciddiye alıyorsun ya emin ol bende bu yüzden senin yazdıklarını ciddiye almıyorum. Ve sadece gülüyorum😄😄😄😄
Tabikide istemezsin kadın her konuda donanımlı gazeteci, hukuk, sosyoloji ve bu sadece bildiklerimiz.. bu yüzden istememekte haklısın sonuç olarak kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş.😂 Bütün bunların arasında reyting kelimesini iyi ki öğrenebilmişsiniz yoksa kendinizi ve fikirlerinizi savunmaya başka sözcük bulamazdınız 🤣 .. Daha iyisini yapabileceksen buyur inan Müge Anlının işine gelir 👍🏻 Bu arada ben çocuk parkında kaybolmam sen kayboluyorsun heralde bulamamışlar seni kustuğun öfkenin sebebi bu olsa gerek 🤣🤣🤣
Hepsi yasaklansın. Cinayet tarzı olayları çözmeleri göstermeleri evet güzel ama reyting için uzatıyorlarda uzatıyorlar yetmiyor. Bütün bir ailenin hepsini ifşa ediyorlar. Olayla alakasız olanların sokağa çıkacak yüzü kalmaz hale getirildikten sonra ne anlamı var.
en sonunda kadınlardan hiç beklemediğim aklıselim bir yorum evet Müge anlı birçok kişinin de hayatını kararttı misel şu Büşra denen kızın neredeyse intiharına sebep oluyordu jandarmanın polisin görevi böyle şeyler kocakarı dedikodusuyla katil aranmaz
Ya ben birde bizzat bu tarz olay yaşayan birine tanık oldum. ailenin bir oğlu kadını dolandırmaktan suçlanıyor olayın aslı belli değil. İspat edilemiyor. Adamın bütün ailesi ifşalanıyor. Hiçbir olaya dahilleri yokken şehirde küçük bir şehir. Adamın annesi, babası, eşi , çocukları hepsi rezil rüsva oldu. Çocuğu okula gitmiycem diyor. Sırf bundan sebep dalga geçerler diye. Amaçları olayı direk çözmek olsa eyvallah ama amaçları daha çok magazin çıkarıp sansasyonel ortam yaratmak. İşin içinde zaten büyük bir dedikodu olmasa kitlesi yaşlı teyzeler olmaz. Yoksa Amerika'da mahekemeler veya ünlü cinayetler insanlarla paylaşılıyor ve bilgilendirmek için güzel yöntem. Uzun uzun adlı işlemlerin ne olduğunu, neye ne kadar ceza verildiği, şüpheli biri görünce ne yapılması gerektiği anlatılıyor.
görüslerine oldugu gibi katiliyorum, hele o Müge Anli denen zir cahil bilmedigi bütün konulara biliyormus gibi cvb verip insanlari yanlis bilgilendirmesi hatta konu hakkinda bileni konusturmamasi, dini konularda hic bir bilgisi olmadigi halde kendi kafasindan fetva vermesi... ortada delil yokken koca kari dedikodusuyla sucu olmayan insanlari suclu gibi göstermesi...
Yasaklar çözüm olmaz. Lakin topluma faydali olacak kaliteli yapımlar üretilmeli. İyi alternatifler olduğunda, kötü olanlar zaten yayından ister, istemez kalkar.
😅 peki ergen.. benim beynim gayet gelişkin hiç merak etme.. ben okumuşum üniversite bitirmişim , mesleğimi elime almışım güzel bir pozisyonda çalışıyorum , kurtlar sofrasını da görmüşüm.. senin gibi canım da çok uğraştım.. siz giderken biz dönüyorduk..18 ve civarısın sanıyorum.. aslında size rehberlik etmemiz lazım fakat sizin hiçbirşeye ihtiyacınız yok modundasınız ve üzerine saygısızsınız.. Aile belli bi yere kadar terbiye verir.. tavsiyem kendini biraZ geliştir saygılı olmayı öğren.. buralarda millete cok ağzını açma, ağzını jokere sabitlerim kuzey tekinoğlu deyimiyle.. Normalde karşımda olsan söyleyemeyeceğin şeyleri buralarda millete ( başka insanlara da) söyleyip hava basmayın ufacık beyninizle.. hadi bakiyim dersine çalış sen hadi koçum!!! Arada da hayvan belgeseli.. ama yemek programlarına da bak🤨 YouTube dan en azından refika nın mutfağı tavsiyem.. yoksa evde kalırsın..
Adalet dağıtıyor kadın daha napsin sizede yaranılmaz. Tersine müge anlı ve haluk levent gibi insanlar bu ülkeyi dipten yukarıya taşıyor zaten yerlerdeyiz.
Senin bu soruyu sorman ne tutulması acaba 🤣 ikiside ülkenin faydasına çalışıyor bunu anlamayacak kadar ve bu soruyu soracak kadar beyinsizsin üzgünüm:))
Haluk Levent parasini halktan kazandigini soyleyen bir adam. Zamaninda dolanciriliktan mahkemeye cikti. Imza attigi konser programlarinin parasini alip konserleri iptal ettirdi.
Yıllarca çözülemeyen cinayetleri rafa kaldırıyorlar ve Müge sayesinde tekrardan inceleme altına alıyorlar? Müge olmasa şu an açıklığa çıkan çoğu cinayet halen raftaydı.
Bu durumda mügeyi takdir etmek gerekmez. Bu iş Mügenin işi değil ayrıca müge açığa çıkardı iyi tamam güzel bunu tvde göstermeye ne gerek var? Yapsın ama göstermesinler Tv'de @sierravista
Ne alaka? Kadına şiddete karşı olduğu için ve katilleri ortaya çıkardığı için mi? Müge anlı olmasa polislerin hiç uğraşacağı yok kayıplarla kadına şiddetle falan o programlar olmasa nerden seslerini duyuracaklar ayıptır sorması? Sosyal medya da her şeye yalan diyosunuz inanmayın diyolar napsinlar
Neden toplumu aşağı çektiğini düşünüyorsunuz? Çözülemeyen birçok dava bu program sayesinde çözüldü, birçok kayıp bu program sayesinde her gün bulunuyor. Gençlere ders verecek nitelikte konuşulup doğru yolu gösteriyor. Toplumu aşağı çeken bir şey varsa o da illegal aşk dizileridir.
yasaklansın. bence çok alt kesimi gösteriyorlar ben o programı izleyerek seviyemi düşüremem. daha kaliteli programlar yapılmalı. pelin çift gibi insana bişey katmalı aydınlatmalı. o pislikleri izlemek istemiyorum çok toksic bi program.
Müge’bin programını kötü bulmuyorum, aksine verdiği mesajlar ve yaptığı işler güzel ama Esra Erol bir tık rahatsız ediyor çünkü saçma insanlar geliyor ve program dalga geçer gibi.
sabah programlari zaten bu topluma verilmis en buyuk yikimdi.. zamaninda az ofkelenmedim.. kimse sesini cikarmadi, ondan sonra secim gelince halk cahil. kamiller hal nasil cahil birakiliyor? planli projeli.. do you have a beyin?
ülkeyi senin gibiler aşağı çekiyor Müge adamdır gerisi yalandır önce o kadına şiddetin aldstmanın konu alındığı saçma sapan diziler kalksın reyting için yapmadıkları rezillik kalmadı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya yalan bunların programı şimdi kim içeri girmişse yarısı çıkmıştır en fazla 1 ya da 2 yıl içinde bu ülkede adalet yok onu anlatalım.