Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
RTÜK, gündüz kuşağı programlarında şiddet, istismar, cinayet gibi suç teşkil eden konuların işlenemeyeceğini ve cinsel taciz ile tecavüzün meşrulaştırılmaması gerektiğini belirtmiştir. Ayrıca, özel hayatın gizliliğine saygılı olunması ve kişilerin özel hayatlarına dair bilgilerin yayınlanmaması gerektiği vurgulanmıştır. Bu düzenlemelere rağmen, RTÜK'e 2021 yılından bu yana 26.998 şikayet başvurusu yapılmıştır. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, bu programların etik ilkelere aykırı yayın yapmaya devam etmeleri durumunda yayından tamamen kaldırılabileceğini ifade etmiştir. indyturk. com+7
Gündüz kuşağı programları bir kesim için eğlence, diğer kesim için ciddi bir mutsuzluk kaynağı olabiliyor. Açıkçası ben çoğu zaman gereksiz buluyorum, çünkü genellikle insanların mahremiyeti üzerinden reyting kasıyorlar. Bilgilendirici, toplum yararına içerikler yapılsa itirazım olmaz ama şu anki formatlardan keyif almıyorum. Bu yüzden anketten “Evet”i seçiyorum. Herkese faydalı programlar görmek isterim doğrusu! 😅📺
Cevap
1Cevap
kesinlikle kaldırılmalı annem onları izleye izleye kendine genç sevgili yaptı
Acilen kaldırılmalı topluma kötü örnek olunuyor
yani bana bi zarari yok sevenler var kalsin
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?