Diziler & Filmler Ay yapım'ın yeni dizisi Üç Kuruş'un teaseri yayınlandı! İzleyecek misiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ay yapım imzalı üç kuruş dizisinin tanıtımı yayınlandı, izlemeyi düşünenler var mı? Ay yapım'ın yeni dizisi Üç Kuruş'un teaseri yayınlandı! İzleyecek misiniz? Cevapla Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl İzlemem çünkü akşamları dizi takip etme alışkanlığım yok. Bazı yapımları beğeniyorum ama bölümü kaçırınca tekrarını izlemek aşırı zaman kaybı oluyor o yüzden takılmamayı tercih ediyorum 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl kesin klasik türk dizisidir hiç sevmiyorum ya hepsi aynı konu 0 0 Yorumla
coolnight Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Türk dizilerinin kaliteli olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
soruyorumke Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl oyuncular kim konusu ne ki? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Üç Kuruş'un konusu, aksiyon, polisiye ve dram. Başrollerinde ise Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç olacak. Yorumla
Piposs Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Konusu ne 0 4 Yorumla bull5 +1 yıl Zengin kiz fakir oglan😁 Yorumla Piposs +1 yıl @bull5 neden hep karşıma çıkıyorsun sen Yorumla bull5 +1 yıl Denk gelio sadece ama istegimi kabul etmen icin ricada bulunacam Yorumla Soran +1 yıl Üç Kuruş'un konusu, aksiyon, polisiye ve dram. Başrollerinde ise Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç olacak. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İzlemem çünkü akşamları dizi takip etme alışkanlığım yok. Bazı yapımları beğeniyorum ama bölümü kaçırınca tekrarını izlemek aşırı zaman kaybı oluyor o yüzden takılmamayı tercih ediyorum
kesin klasik türk dizisidir hiç sevmiyorum ya hepsi aynı konu
İzlerim satarsa devam ederim.
Türk dizilerinin kaliteli olduğunu düşünmüyorum
oyuncular kim konusu ne ki?
Üç Kuruş'un konusu, aksiyon, polisiye ve dram. Başrollerinde ise Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç olacak.
Konusu ne
Zengin kiz fakir oglan😁
@bull5 neden hep karşıma çıkıyorsun sen
Denk gelio sadece ama istegimi kabul etmen icin ricada bulunacam
Üç Kuruş'un konusu, aksiyon, polisiye ve dram. Başrollerinde ise Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç olacak.