"Mahallemiz eğlenceli, kimsede dert tasa kalmaz!"#ÜçKuruş'un ilk bölüm fragmanı... pic.twitter.com/iBD75GfHnl— ÇapaMag Dizi (@CapaMagDizi) October 13, 2021

"Mahallemiz eğlenceli, kimsede dert tasa kalmaz!"#ÜçKuruş'un ilk bölüm fragmanı... pic.twitter.com/iBD75GfHnl— ÇapaMag Dizi (@CapaMagDizi) October 13, 2021
Sosyal medyada herkes farklı diziler yayınlansın diye isyan ediyor, isteklerine göre yayınlanınca da izlemiyorlar. Sonunda hepsi reyting kurbanı oluyor. Siz bu millete dram ve aşk verin 10 sezon sürer.
Az once izledim.
Gorunen Ccennet mahallesi, gorunmeyen cukur gibi geldi. Ters kose yapacaklar gibi bir his olustu bir anda... Dahasi Ay Yapim bu diziye bu kadar guvenmese spoileri Cukur'un icindeyken vermezdi... Ayrica kadro ehh ama Cukurun da ilk kadrosunu (sahsen ben) tanimiyordum. Nitekim Dilan Cicek te o diziye az gelmisti...
Kisaca bir anda beklentim yukseldi... Bakiiciiiz goruciizzz 😇
Cennet mahallesinin C si olamaz bu dizi çünkü diğeri komedi ve azda olsa gerçek hayata dair uyarlanmış bir dizi diğeri ise üç kuruş saçma sapan orta ya çıkardıkları dizi
Ortaya karışık olsun mu?
Olur hocam.
Çukur koyayım mı?
Koy.
Dekorasyon olarak?
Cennet mahallesi koy.
Buyur hocam yeni b*ktan dizin hayırlı olsun.
Bizim ülkenin diziden üretim den anladığı bu zaten
Maalesef
Cevap
27Cevap
Alakası yok cennet mahallesinde böyle şekilli şüküllü değişik tipler nerde vardı hepsi has roman gibiydi ve tadı bambaşkaydı yani yanından bile geçmiyor bence
Kadro vasat. Beğenmedim.
Ve devamına gerek yok. Biz bu dizileri izlerken "fazla uzadı final yapsınlar" diyorduk. Şimdi ise başka bir kadroyla devam niteliğinde çekiyorlar. Tutmaz.
Nesrin Cavadzade girdiği her diziye bir asilik katıyor hayranım bu kadına.
Kalite gitgide düşüyor gibi
İçerde *****
Çukur ***
Üç kuruş?
yaa ben cennet mahallesine bayiliyorum cocuklugumdam beri her bolumu 4 5 defa izlemisim hala da izliyirum
Biri bir şey yapınca koyun gibi hepsi aynı şeyi yapıyo.
Sürekli aynı tarz diziler, yazarların hayal gücü demek ki buraya kadar...
fragman komikti. saçma sapan şeylerle milletin aklı bulandırılmaya çalışılıyor.
Detaydaki fotoğrafı görünce Cennet Mahallesi mi diye bi bakmadım değil 🤷♀️🤭 evet benziyor gibii..
gerçekten benziyo ve buda Türk dizisinin yıllar önce nasılsa şimdide aynı olduğunu gösteriyo..
Ne alaka o bağlantıyı nasıl kurdun nerenle izledin fragmanı acaba Cennet mahallesi farklı bu farklı
Öf şu nesrinin maskülen havası da iyice mide bulandırmaya başladı
Montumun cebinde yok kuruş, zıplıyor herkes çingene sanki
Tutmaz. Çukur yeni bitmişken bu işe girişmek saçma.
Bu filimde Aras bulut ignemli olmayacak mıydı ya ben o ümitle bekliyordum tutmaz bu
@Berivann6 Uraz kaygılaroglunun oyunculuğu da çok iyi ama Aras bulut da öyle tabi bir kaç dakika izledim dün zaten çukur dizisindeki oyunculardan da var ama çok absürt geldi her şey açık açık yani kötü olan herşeye bir heveslendirme özendirme sezdim sıkıntılı
Bu dizi tutmaz bence. Sezon finaline kalamdan bitirirler
Cennet mahallesinin mafyatik versiyonu
İzlerim bunu uraz var.
Eski dizilere özentilik yeni moda oldu
Aaaa orada nesrin mi var
Uraz kaygılaroğlu var izleyeceğim
Cennet mahallesi değil mi gerçekten hahaha
Medeti ne hale sokmuşlar :D
Bizim türk dizileri birbirinin aynı zaten genelde.
İzlemediğim için bilmiyorum
Çukurun yan sanayisi gibi olmuş.
Bunları izleyip millet kafayı yiyor
Sarı saçlı cennet mahallesindeki aliş
Uraz Yedi Güzel Adam dan sonra çok bozdu
İzlemedim
Türk yapımlarını hiç sevmem
Harika kadro.
Sanırım evet
Kopyası gibi olmuş
saçma bi dizi
Boş diziler yapmaya devam