La Casa De Papel dizisinden esinlenerek hazırlanan komedi türündeki ‘'La Hay De Maske’' filminin çekimleri sona erdi. Yakında vizyona girecek.
La Hay De Maske'nin karakterleri, isimlerini Türkiye'nin İzmir, İstanbul, Sivas, Yozgat gibi şehirlerden alacaklar. Kadrosunda ise; Ayhan Taş, Burak Satıbol, Nuri Alço, Tuğba Özay, Serhat Bahadır, Hüseyin Elmalıpınar, Ekin Ataizi, Yakup Akar ve Latif Doğan yer alacak.
Ne düşünüyorsun?
La Casa de Papel’in Türkiye uyarlaması komedi filmi “La Hay De Maske” geliyor! Ne düşünüyorsun?
Bir el atmadıkları bu dizi kalmıştı onu da yaptılar sonunda. Saçma film olacağı zaten isminden belli Oyuncu kadrosuna hiçbir şey demiyorum tam yakışmış oyuncular var zaten zaten. Günümüzde komedi film diyebileceğimiz bir parmağı kadar var. Bunlarsa film yaptık da işte yapmış gibi olalım tarzında. Bir ara internette denk geldi Red Kit e benzer bir şey yapmaya çalışmışlar Laz Kit diye. Sadece filmin fragmanını merak ettim nasıl da diye o bile yetti filmin ne kadar iğrenç olduğunu.
Hayır ya! O kadar güzel bir filmi türk bir yapımcının eline şu oyuncuların vicdanlarına bırakamazsınız. İzlense bile büyük tepkiler alır ve çok fazla eleştiriye maruz kalıcak gibi duruyor. Bu tarz bir şeye gitişilmeseymiş her şey çok daha iyi olabilirmiş gibi geldi şu an 😂
Pek umudum yok ama yine de izleyeceğim. Benim asıl beklediğim film nerden filmi bir dahaki yıla kadar çıkmaz diyorlar bu süre çok uzun çok heyecanlıyım o film için.
Yine bir sukut-u hayal... Yaradan'dan bir ricam olacak. Sinemanın kâlbini paramparça eden bu iğrenç yapımlar ve bunlara el veren tüm ruhsuz salaklar için de lütfen cehenneminde yer aç.🍀🦄❤️
ne güzel İstanbul lehçesi falan takılıyordun biraz biraz nerden çıktı ingilizce falan :) sanayide ingiliz kemal vardı land tamircisi çok eskiden aklıma o geldi bak ne adamdı muazzam ustaydı