Netflix, Amazon, Blu TV derken Exxen de hayatımızın ortasına yerleşti. Son bombaları Leyla ile Mecnun'dan sonra bu soruyu sormak farz oldu. Sizce en iyi Exxen içerikleri hangileri?

Netflix, Amazon, Blu TV derken Exxen de hayatımızın ortasına yerleşti. Son bombaları Leyla ile Mecnun'dan sonra bu soruyu sormak farz oldu. Sizce en iyi Exxen içerikleri hangileri?
Selamm :)
Detayda da dediğiniz gibi Amazon, Netflix, Blu TV derken Exxen de hayatımıza yerleşmiş durum da. Bu yazımda Exxen nedir? En iyi içerikleri nelerdir? gibi soruların cevabını kısaca bulmaya çalışacağız. :)
Exxen, kurulduğu andan itibaren herkesin merak ettiği, Acun Ilıcalı tarafından 1 Ocak 2021’de kurulan bir platform. Bu platformda her yaş grubunun bulabileceği içerikler var. Bizim evde ben, annem, abim, kardeşim hepimiz kendimize göre izleyecek bir içerik bulabiliyoruz. Dizi, reality show, yarışma, belgesel ve çocuk programı kategorileri var ve bunlar bence oldukça yeterli.. Üyelik ise 2 türlü olabiliyor. Reklamlı üyelik ücreti 19.90 TL, reklamsız üyelik ise 29.90 TL. Diğer benzer platformlara göre fiyatının oldukça ucuz olduğunu düşündüğüm için ben de reklamsız üyelik paketi aldım ve çok memnunum.
Şimdi sizinle Exxen dizileri önerilerimi paylaşacağım.

IMdb puanı 9 olan, komedi türündeki bu dizi benim favorim ve herkese şiddetle öneriyorum. Benim için en iyi exxen dizileri arasında ilk sırada. 2021’de yayınlanan dizi 7 yaş ve üzeri için uygun bir komedi dizisidir. Baş rollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç bulunmaktadır. Skeç formatında ilerleyen dizide Yılmaz ve İlkkan yakın arkadaşlardır fakat sık sık kavga ederler. Sıradan hayatları olsa bile tüm saçma ve farklı olaylar onları bulmaktadır. 12 farklı hikayeden oluşan bir macera. İlk bölümde bu ikilinin bir yalan uğrana başlarının nasıl büyük bir belaya girdiğini izliyoruz. Küçücük olaylar inanılmaz bir şekilde büyüyor. Bu durum hayatın içindenmiş gibi gerçekleşiyor ve yüzünüzde sürekli bir gülümseme asılı kalıyor. :)

IMdb puanı 6.8 olan, 2021’de yayınlanan dizide Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy, İsmail Hacıoğlu oynuyor. 18 yaş ve üzeri için uygun olan korku ve şiddet içeren bir dizidir. Güçlü bir kadın olan Esma, babasının hukuk bürosunda patronken, Filiz daha güçsüz olan bir avukat adayıdır. İkisi bir cinayette buluşacaktır. Dizide kadın cinayetlerine vurgu yapıldığı için ben büyük bir merakla izledim. Konusu ilgi çekici, detaylar düşünülmüş ve oyunculuklar çok iyiydi. İzmir’de geçmesi de ayrı bir seyir zevki veriyor.
Gazeteci İsmail Saymaz’ın anlatımıyla Çiflikbank dolandırıcılığının adım adım nasıl yapıldığını anlatıyor. Benim dikkatimi çeken bir içerik.
Hasan Can Kaya’nın sunduğu bir stand up’tır Hasan Can Kaya önce konuşanları seçiyor ardından birbirinden ilginç sorularla komedi artıyor :) Eğlenceli bir program olduğunu düşünüyorum.

Tolga Çevik’in sunduğu bir komedidir. Yönetmenle birlikte bitmek bilmeyen bir atışmayı izliyoruz. Exxen de bulunan en iyi içeriklerden biri diyebilirim.

IMdb puanı 5.1 olan, 2021’de yayınlanan komedi türündeki dizi. Hasan Can Kaya, Günay Karacaoğlu, Tuna Orhan’ın oynadığı diziyi Konuşanlar’dan bildiğimiz Hasan Can Kaya yazmış. Dizide komedyen olmak isteyen Hasan Can Kaya, Güngören’de durumu kötü olan ailesiyle beraber yaşamakta ve hayaller-hayatlar çatışması komik bir dille anlatılmaktadır.

IMdb puanı 1.2 olan dizi 2021’de yayınlandı. Exxen’de en çok izlenen dizilerden biri. Müzikal türünde bir dizi olduğu için ben çok sevdim. Türkiye’de bu türde bir dizi bulmak çok zor olduğu için bence farklı olmuş. Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven’in başrolde olduğu bu dizide 17 yaşında şarkı söylemek isteyen ama sahneden ve hayattan korkan bir kızın hikayesi anlatılıyor. Özellikle küçük yaştaki çocukların bayılarak izlediğini kendi yeğenlerimden yola çıkarak söyleyebilirim.

IMdb puanı 6.8 olan, 2021’de yayınlanan, komedi ve dramın beraber olduğu bir dizi. Başrolde İbrahim Büyükak, Zafer Algöz, Füsun Demirel var. Nişanlısı tarafından terk edilen 37 yaşındaki İbo’nun hikayesi anlatılmaktadır. Exxen komedi dizileri kategorisinde en çok izlenenlerden biri olan dizinin gayet iyi bir mizahı var, zevkle izledim. İzlerken sıkılmayacaksınız bence bir şans verin.

IMdb puanı 5.4 ve 2021’de yayınlanan dizi. Başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden, Şükran Ovalı, Devrim Yakut gibi çok iyi oyuncular olmasından dolayı ben çok sevdim çünkü en başta oyunculuklar iyi. Exxen komedi türündeki bu dizinin senaryosunu da hayranı olduğum Ali Atay yazmış. Dizide hayatı darmadağın olan Şeref Bey’in hayatını yeniden düzene sokmaya çalışması anlatılıyor. Ben izlerken gayet keyifli vakit geçirdim, oyunculuklar zaten çok güzeldi.

IMdb puanı 1.3 olan, 2021 yılındaki Sihirli Annem, 2003-2012 yılları arasında yayınlanan dizinin yeniden çekilen versiyonudur. Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar gibi oyuncuların olduğu,i fantastik ve çocuk türündeki dizidir. Sadık, eşini kaybetmiş ve çocuklarıyla normal bir hayatı olan bir adamdır. Betüş’le tanıştıktan sonra hayatlarının değişmesini ve Betüş’ün peri olduğunu onlardan gizlemesini konu alan dizi, çocuklar tarafından çok sevilmekte. Benim kardeşim de izledi ve bayıldı resmen.

IMdb puanı 4.7 olan dizi 2021 yapımı bir komedi dizisidir. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Selim Bayraktar oynamaktadır. Konusu, evliliği bitmek üzere olan bir çiftin beraber bir suç işlemesi ile tekrar birbirlerine karşı heyecanlanmalarını anlatır. Ben bir çırpıda izledim diyebilirim. Tiyatro tadında bir diziydi, çok sevdim. Süresi de 15 dk. olduğu için çerezlik, keyifli bir dizi diyebilirim.
2021 yılında yayına giren, IMdb puanı 6.1 olan komedi türündeki dizi hayatları çok farklı olan dört öğrencinin aynı eve çıkmasını ve hikayelerini anlatır. Başrollerinde Bertan Asllani, Samet Kaan Kuyucu, Baran Bölükbaşı gibi genç ve yetenekli oyuncular vardır. Her gencin çok severek izleyeceği, insanda güzel hisler uyandıran, tatlı bir dizi olmuş ben çok sevdim.

IMdb puanı 4.9 ve 2021 yılında yayınlanan bir dizi. Komedi, gerilim ve dramın iç içe olduğu bu dizide Bennu Yıldırımlar, Ceren Monay ve Yasemin Allen başroldedir. Konusu cinayet işleyen ve bir anda erkekler dünyasına girmek zorunda kalan bu üç kadının hikayesini anlatıyor. Benim bu diziyi en çok sevme sebebim bu üç başarılı kadın oyuncudur. Oyunculuklar çok iyi ve dizi kendini izletiyor. Yabancı diziler tadında, çok başarılı bir iş olmuş.
Exxen en çok izlenen ilk içerik Konuşanlar, 7 milyon izlenmeye sahip. Youtube ile herkesin izlemeye başladığı bu program, Exxen’de de izlenmeye devam etti. İkinci olarak 1.1 milyon izlenme ile Tolgshow Filtresiz var. Tolga Çevik televizyondan farklı olarak burada sansürsüz bir şekilde bizleri güldürmeye devam ediyor. Son olarak 1 milyon izlenme ile İşte Benim Masalım var. Müzikal dizi kategorisinde Türkiye’de dizi olmaması ve çocukların da çok ilgisini çeken bir içerik olmasından dolayı bu dizi de oldukça izlenmekte.
En iyi Exxen komedi dizilerinden olan Gibi, sıradan hayatları olan iki arkadaşın yaşadıkları saçma olayları anlatırken herkesi güldüren, son zamanlarda da çok popüler olan ve konuşulan bir dizi. Vahşi Şeyler de hem konusu hem oyunculuklarıyla komedi kategorisinde dikkat çeken bir içerik ve son olarak İlginç Bazı Olaylar da izleyebileceğiniz, komik bir İbrahim Büyükak dizisidir.
Umarım faydalı olabilmişimdir. :)
Çok kaliteli yazmışsın tebrikler
Merhabalar. Exxen, Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve geliştirilen bir dijital içerik platformudur.
🍂İşte Bu Benim Masalım🍂

Başrolünde şarkıcı Aleyna Tilki ve Survivor yarışmasından tanıdığımız oyuncu Cemal Can Canseven'in paylaştığı dizi müzikal içeriklidir.
🍂Sihirli Annem🍂

2003'te yayınlanan Sihirli Annem dizisini, girişimci Acun Ilıcalı yeni nesile uyarladı ve 2021 versiyonu yayınlandı. Başrolünde Açelya Topaloğlu ve Emre Altuğ rol alıyor.
🍂Tolgshow filtresiz🍂

Usta komedyen Tolga Çevikte sevilen Tolgshow macerasına Exxen'de devam ediyor. Tolgshow esasında bir skeç- talk show programıdır.
🍂Konuşanlar🍂

Öncelikle Youtube'da başlayan serüvenine dijital platformda devam etmek isteyen genç komedyen Hasan Can Kaya, gençler tarafından oldukça seviliyor. Konuşanlar programına devamlı konuk alımı ile sohbet ve mizahın dibine vuruyor.
🍂Leyla ile Mecnun🍂

2011 yılında yayınlandığı dönem reytingleri alt üst eden dizi, 2021 versiyonu ile geri döndü. Başrollerinde Ali Atay ve Masumiyet dizisinden tanıdığımız güzel oyuncu Deniz Işın rol alacak. Bir aşk ve komedi konulu olan dizi oldukça seviliyor.
🍂Şeref Bey🍂

Başrolünde yetenekli oyuncu Haluk Bilginer'in rol aldığı Şeref bey dizisi kara komedi türündedir. Şeref Bey henüz 20 yaşındayken Arnavutluk'tan Türkiye'ye gelir ve hayatı alt üst olur. Dizinin içeriğinde Şeref Bey'in hayatu anlatılmaktadır.
Ve daha birçok içerikte Exxen'de mevcut. Okuduğunuz için teşekkürler. 💜
Cevap
39Cevap
TolgShow ve Leyla ile Mecnun derim. Platformu Netflix ya da BluTV gibi diğer platformlarla kıyaslamak şu an için erken. Dizi olarak tek sırtlayan Leyla ile Mecnun ama diğerlerinde yelpaze daha geniş.
Benim gördüklerim öyle ama belki bu platformda beğenilen diğer dizilerde olabilir.
Bir de maçlar var. Bu biraz daha ön plana çıkarıyor bu platformu. Yani dizileri takip etmeyen sadece maçlar için bu Platformu takip edebilir. Ama Netflix her şekilde bir adım önde bence.
een sevdiğim exxen içeriklerini yazıyoruuumm...
Gerçekten sevdiklerimi yazdığım için çok fazla zorlamadım😂 Umarım izlemek için yeterli internetiniz vardır.😄
1) Konuşanlar; içeriği doğal olarak seyirciden gelen ve hasan can kayanın yönlendirmesiyle enfes bir Stand-up gösterisi.
https://youtu. be/3_SdL1Gcjb0
2) Leyla ile Mecnun; içeriğini 7'den 70e herkesin bildiği çıtır çerez aile tadında bir dizi genellikle mecnunun başına gelen tartışmalar ve garip olaylar ve mahallenin tepkisi üzerine oynanır ama hiçbir zaman bu kadar basit değildir 😇 izlemenizi isterim.
https://youtu. be/38755rRgPf0
3) Bir yeraltı sitcomu; dizinin sıradan sitcomlar gibi değilde hasan can ve çevresinde dönen küçük çaplı güzel bir dizi.
https://youtu. be/-EghZmVb-AE
4) Katarsis; psikolog gökhan çınar tarafından hazırlanıp sunulan bir psikoloji seansı... danışanların da izniyle hayat hikayelerini değerlendirdiği onları dinleyip çözüme kavuşturduğu ya da onlara gerçeğin farkına vardıran güzel bir program 😇 bence bu program birçok kişinin psikoloğa gitmesine de vesile olabilir, korkulacak bişey olmadığını görsünler👍
https://youtu. be/24vLji425Cw
Gibi mini dizisi bence Exxen'in en farklı ve kaliteli içeriği. Çoğu kişiye izleyemeyeceği kadar absürt ve sıkıcı gelmesine rağmen verdiği mesajlar ve basit diyalogların altındaki anlamlar anlayanlar için izleme sebebi yaratıyor. İki arkadaşın başından geçen olayları onların bakış açısıyla anlatıyor. Her bölüm tamamen farklı ve underreated konular ele alıyorlar ve hiç dikkat çekmeyen konuların aslında birilerinin yaşamındaki önemine vurgu yapıyorlar.
TolgShow zaten bilindiği üzere yıllardır Tolga Çevik tarafından büyük bir seyir zevki sunan bir program. Bence esprileri gayet kaliteli ve kabalaşmadan komedi yapılabileceğinin en büyük örneği.
Leyla ile Mecnun, henüz izlemedim ama aynı kadroyu tekrar toplamış olmaları bile büyük başarı. Zaten henüz ilk bölümü yayınlandı, müsait zamanda izlemeyi düşünüyorum. TRT'deki o finalden sonra nasıl devam ettirdiklerini görmek için bile izlenir.
Konuşanlar programı adeta ülkenin IQ seviyesini ortaya koyan bir program. İzledikçe insanın gençlik nereye gidiyor diye düşündüren, umutsuzluğa sürükleyen bir program olduğu kesin..
Diğerlerini incelemedim, leyla ile mecnun iyi olabilir ancak hiçbir şey eskisi gibi tat vermez.
Netflix den cikamadim ki exxen e bakayım
Şaka şaka exxende ne var ki alıp izleyeyim para vermeye değmez
Netflixde Her sey tükense izlediğim dizileri, filmleri baştan izlerin
Arkadastan sifre alip leyla mecnunu izledim. Baska neler varmis diye bakayim dedim resmen bomboş çer çöp dolu bir platform izlenecek dogru duzgun bir sey yok paraniza yazik.
Kesinlikle Tolgshow, adam cidden güldürüyor. Bide güldürenler diye program var sırf popüler diye ilgilenip gülünüyor, saçma sapan küfür ve cinsellikten ibaret.
Konuşanlar, tolgshow, katarsis dışında izlemiyorum.
Konuşanlar ve tolgshow evet, ama katarsis izlenmez ya.. Hani kötü olduğundan değil kesinlikle ama okadar üzücü ki.. 3-4 bölüm izledim, hepsinde çocuk gibi ağladım. Depresyona giriyor insan, insanlıktan soğutuyor resmen 😢
konuşanlar ve tolga çevik herhalde gerisi boş beyazıtta iyidir gerisi gereksiz
Exxen izleyeceğime gider Kemerburgaz çöplüğunu izlerim
Exxen izlemiyorum. L&m için bi yeşillendim ama yok.
Almamak için zor tutuyorum kendimi. Onu düşünürken kendi kendime muhabbet açıp konu değiştiriyorum.
Konuşanlar dışında başka izlediğim bir şey yok ama exxen kullanmıyorum.
Leyla ile Mecnun başta gelir, sonrasında ise Tolgshow Filtresiz sarıyor beni.
Leyla ile mecnun gelmeden çöptü bence ama şimdi 🤩🤩🤩
Exxen de sadece Şampiyonlar ligine bakıyorum.
gibi ve leyla ile mecnun için aldım ama stand up evreni de güzel
ben bunların hiç birini izlemiyorum neden bir gazi arkadaş mesaj yazıyor hasan cana acun beye ama hiç biri cevap vermiyor onun için böyle şeyelerden nefret ederim sanatçı dediğin demet akalı gibi olacak en azında gaziye cevap vermiş o
Konuda varr ama ben leyla ile mecnun için üye oldum o yüzden
1) leyla ile mecnun
2) konuşanlar
3) olağan şüpheliler
Sanırım Şu an dikkatimi çeken başka bir içerik yok maalesef umarım daha güzel içerikler eklenir ☺️
Leyle ve mecnun
Tıkga çevik
belki konuşanlar. başka da bir şey yok zaten
He bide şampiyonlar ligi var ama onun için ayrı fiyat çakacaklarmış o yüzden onu saymıyorum
Exxen internet paketi verse yeterli tamam, internet paketi vermiyorlarsa neden seyredeyim ki? Netflix ve Exxen de aynı şekilde soruyorum. Teşekkürler 😒
1. konuşanlar
2. tolgshow filtresiz
3. tasarım evler
4. kirli çamaşırlar
5. enes baturla buluşma
Netflix dizileri dururken ona para mı verilir allasen.
exxen de izlediğim tek program "konuşanlar". geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum
En iyiler mi? Leyla ile Mecnun dışında bir şey göremiyorum
Konuşanlarda millet nasıl Seks yaptığını anlatıyor tecrübelerini anlatıyor
Konuşanlar 18 konular var herkes için uygun değil ama çok eğlenceli bi program olmuş bence
Gibi
Tolgshow
Konuşanlar
Leyla ile Mecnun
Enes Baturla buluşma
Konuşanlar, Tolga Çevik ve Leyla ile Mecnun. Diğerleri hakkında bir yorumum yok :)
Ölüm zamanı kadar saçma bir dizi görmedim ilk 5 bölüm aynı sahneler
exxen üyesi değilim ama Ahmet Mümtaz Taylanın olduğu içeriklerin diğerlerine göre bi tık daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim
Exxeni Leyla ile Mecnun için indirdim
Çöp platform. Leyla ile mecnun ne ya peh 💆♂️
Konusanlar guzel bence
Sadece katarsis izliyorum
Exxen kullanmıyom bebek
Hiçbiri iyi değil. Saygılar.
Konuşanları tek geçiyorum.
Hiçbirini izlemiyorum. Netflix tercümanıyım
Hepsi birbirinden kötü
Exxen de hiç film izlemedim.
Tabii ki Leyla ile Mecnun
Hiç gerek yok bence Exxen, ne