• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

En iyi Exxen Dizileri hangileridir?

PisiPisiMia
PisiPisiMia Takip Et
Bilge Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
72
Yapay Zekaya Sor
Exxen içerikleri
Exxen içerikleri

Netflix, Amazon, Blu TV derken Exxen de hayatımızın ortasına yerleşti. Son bombaları Leyla ile Mecnun'dan sonra bu soruyu sormak farz oldu. Sizce en iyi Exxen içerikleri hangileri?

Dizi Soruları En İyi Soruları Exxen Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • SiyahSu
    SiyahSu Takip Et
    Fırsat Avcısı Guru Yaş: 29 , eic 35%
    +1 yıl

Selamm :)
    Detayda da dediğiniz gibi Amazon, Netflix, Blu TV derken Exxen de hayatımıza yerleşmiş durum da. Bu yazımda Exxen nedir? En iyi içerikleri nelerdir? gibi soruların cevabını kısaca bulmaya çalışacağız. :)

Exxen Nedir?

Exxen, kurulduğu andan itibaren herkesin merak ettiği, Acun Ilıcalı tarafından 1 Ocak 2021’de kurulan bir platform. Bu platformda her yaş grubunun bulabileceği içerikler var. Bizim evde ben, annem, abim, kardeşim hepimiz kendimize göre izleyecek bir içerik bulabiliyoruz. Dizi, reality show, yarışma, belgesel ve çocuk programı kategorileri var ve bunlar bence oldukça yeterli.. Üyelik ise 2 türlü olabiliyor. Reklamlı üyelik ücreti 19.90 TL, reklamsız üyelik ise 29.90 TL. Diğer benzer platformlara göre fiyatının oldukça ucuz olduğunu düşündüğüm için ben de reklamsız üyelik paketi aldım ve çok memnunum.

Şimdi sizinle Exxen dizileri önerilerimi paylaşacağım.

Exxen En İyi İçerikler

Gibi (Dizi)

:)

IMdb puanı 9 olan, komedi türündeki bu dizi benim favorim ve herkese şiddetle öneriyorum. Benim için en iyi exxen dizileri arasında ilk sırada. 2021’de yayınlanan dizi 7 yaş ve üzeri için uygun bir komedi dizisidir. Baş rollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç bulunmaktadır. Skeç formatında ilerleyen dizide Yılmaz ve İlkkan yakın arkadaşlardır fakat sık sık kavga ederler. Sıradan hayatları olsa bile tüm saçma ve farklı olaylar onları bulmaktadır. 12 farklı hikayeden oluşan bir macera. İlk bölümde bu ikilinin bir yalan uğrana başlarının nasıl büyük bir belaya girdiğini izliyoruz. Küçücük olaylar inanılmaz bir şekilde büyüyor. Bu durum hayatın içindenmiş gibi gerçekleşiyor ve yüzünüzde sürekli bir gülümseme asılı kalıyor. :)

Hükümsüz

IMdb puanı 6.8 olan, 2021’de yayınlanan dizide Burçin Terzioğlu, Hande Doğandemir, Alican Yücesoy, İsmail Hacıoğlu oynuyor. 18 yaş ve üzeri için uygun olan korku ve şiddet içeren bir dizidir. Güçlü bir kadın olan Esma, babasının hukuk bürosunda patronken, Filiz daha güçsüz olan bir avukat adayıdır. İkisi bir cinayette buluşacaktır. Dizide kadın cinayetlerine vurgu yapıldığı için ben büyük bir merakla izledim. Konusu ilgi çekici, detaylar düşünülmüş ve oyunculuklar çok iyiydi. İzmir’de geçmesi de ayrı bir seyir zevki veriyor.

Tosuncuk (Belgesel)

Gazeteci İsmail Saymaz’ın anlatımıyla Çiflikbank dolandırıcılığının adım adım nasıl yapıldığını anlatıyor. Benim dikkatimi çeken bir içerik.

Konuşanlar

Hasan Can Kaya’nın sunduğu bir stand up’tır Hasan Can Kaya önce konuşanları seçiyor ardından birbirinden ilginç sorularla komedi artıyor :) Eğlenceli bir program olduğunu düşünüyorum.

Tolgshow Filtresiz

Tolga Çevik’in sunduğu bir komedidir. Yönetmenle birlikte bitmek bilmeyen bir atışmayı izliyoruz. Exxen de bulunan en iyi içeriklerden biri diyebilirim.

Bir Yeraltı Sit-comu

IMdb puanı 5.1 olan, 2021’de yayınlanan komedi türündeki dizi. Hasan Can Kaya, Günay Karacaoğlu, Tuna Orhan’ın oynadığı diziyi Konuşanlar’dan bildiğimiz Hasan Can Kaya yazmış. Dizide komedyen olmak isteyen Hasan Can Kaya, Güngören’de durumu kötü olan ailesiyle beraber yaşamakta ve hayaller-hayatlar çatışması komik bir dille anlatılmaktadır.

İşte Bu Benim Masalım

IMdb puanı 1.2 olan dizi 2021’de yayınlandı. Exxen’de en çok izlenen dizilerden biri. Müzikal türünde bir dizi olduğu için ben çok sevdim. Türkiye’de bu türde bir dizi bulmak çok zor olduğu için bence farklı olmuş. Aleyna Tilki ve Cemal Can Canseven’in başrolde olduğu bu dizide 17 yaşında şarkı söylemek isteyen ama sahneden ve hayattan korkan bir kızın hikayesi anlatılıyor. Özellikle küçük yaştaki çocukların bayılarak izlediğini kendi yeğenlerimden yola çıkarak söyleyebilirim.

İlginç Bazı Olaylar

IMdb puanı 6.8 olan, 2021’de yayınlanan, komedi ve dramın beraber olduğu bir dizi. Başrolde İbrahim Büyükak, Zafer Algöz, Füsun Demirel var. Nişanlısı tarafından terk edilen 37 yaşındaki İbo’nun hikayesi anlatılmaktadır. Exxen komedi dizileri kategorisinde en çok izlenenlerden biri olan dizinin gayet iyi bir mizahı var, zevkle izledim. İzlerken sıkılmayacaksınız bence bir şans verin.

Şeref Bey

IMdb puanı 5.4 ve 2021’de yayınlanan dizi. Başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden, Şükran Ovalı, Devrim Yakut gibi çok iyi oyuncular olmasından dolayı ben çok sevdim çünkü en başta oyunculuklar iyi. Exxen komedi türündeki bu dizinin senaryosunu da hayranı olduğum Ali Atay yazmış. Dizide hayatı darmadağın olan Şeref Bey’in hayatını yeniden düzene sokmaya çalışması anlatılıyor. Ben izlerken gayet keyifli vakit geçirdim, oyunculuklar zaten çok güzeldi.

Sihirli Annem

IMdb puanı 1.3 olan, 2021 yılındaki Sihirli Annem, 2003-2012 yılları arasında yayınlanan dizinin yeniden çekilen versiyonudur. Açelya Topaloğlu, Emre Altuğ, Nergis Kumbasar, Lale Başar gibi oyuncuların olduğu,i fantastik ve çocuk türündeki dizidir. Sadık, eşini kaybetmiş ve çocuklarıyla normal bir hayatı olan bir adamdır. Betüş’le tanıştıktan sonra hayatlarının değişmesini ve Betüş’ün peri olduğunu onlardan gizlemesini konu alan dizi, çocuklar tarafından çok sevilmekte. Benim kardeşim de izledi ve bayıldı resmen.

Vahşi Şeyler

IMdb puanı 4.7 olan dizi 2021 yapımı bir komedi dizisidir. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Selim Bayraktar oynamaktadır. Konusu, evliliği bitmek üzere olan bir çiftin beraber bir suç işlemesi ile tekrar birbirlerine karşı heyecanlanmalarını anlatır. Ben bir çırpıda izledim diyebilirim. Tiyatro tadında bir diziydi, çok sevdim. Süresi de 15 dk. olduğu için çerezlik, keyifli bir dizi diyebilirim.

Öğrenci Evi

2021 yılında yayına giren, IMdb puanı 6.1 olan komedi türündeki dizi hayatları çok farklı olan dört öğrencinin aynı eve çıkmasını ve hikayelerini anlatır. Başrollerinde Bertan Asllani, Samet Kaan Kuyucu, Baran Bölükbaşı gibi genç ve yetenekli oyuncular vardır. Her gencin çok severek izleyeceği, insanda güzel hisler uyandıran, tatlı bir dizi olmuş ben çok sevdim.

Olağan Şüpheliler

IMdb puanı 4.9 ve 2021 yılında yayınlanan bir dizi. Komedi, gerilim ve dramın iç içe olduğu bu dizide Bennu Yıldırımlar, Ceren Monay ve Yasemin Allen başroldedir. Konusu cinayet işleyen ve bir anda erkekler dünyasına girmek zorunda kalan bu üç kadının hikayesini anlatıyor. Benim bu diziyi en çok sevme sebebim bu üç başarılı kadın oyuncudur. Oyunculuklar çok iyi ve dizi kendini izletiyor. Yabancı diziler tadında, çok başarılı bir iş olmuş.

Exxen'de En Çok İzlenen İçerikler Nelerdir?

Exxen en çok izlenen ilk içerik Konuşanlar, 7 milyon izlenmeye sahip. Youtube ile herkesin izlemeye başladığı bu program, Exxen’de de izlenmeye devam etti. İkinci olarak 1.1 milyon izlenme ile Tolgshow Filtresiz var. Tolga Çevik televizyondan farklı olarak burada sansürsüz bir şekilde bizleri güldürmeye devam ediyor. Son olarak 1 milyon izlenme ile İşte Benim Masalım var. Müzikal dizi kategorisinde Türkiye’de dizi olmaması ve çocukların da çok ilgisini çeken bir içerik olmasından dolayı bu dizi de oldukça izlenmekte.

Exxen En İyi Komedi Dizileri Nelerdir?

En iyi Exxen komedi dizilerinden olan Gibi, sıradan hayatları olan iki arkadaşın yaşadıkları saçma olayları anlatırken herkesi güldüren, son zamanlarda da çok popüler olan ve konuşulan bir dizi. Vahşi Şeyler de hem konusu hem oyunculuklarıyla komedi kategorisinde dikkat çeken bir içerik ve son olarak İlginç Bazı Olaylar da izleyebileceğiniz, komik bir İbrahim Büyükak dizisidir.

Umarım faydalı olabilmişimdir. :)

3
    2 Yorumla
    • ksFırsat a
      ksFırsat
      +1 yıl

Merhaba, 🌸

Görüş Fırsatı'nın kazananı sen oldun! 🥳 25 TL değerinde Amazon Hediye Çeki için lütfen bizimle iletişime geç.

Sevgiler. 🙏🏻

Yorumla
    • вечнаялюбовь
      вечнаялюбовь
      +1 yıl

Çok kaliteli yazmışsın tebrikler

Yorumla

En İyi Cevaplar

• MaxwellinDinozoru
    MaxwellinDinozoru Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Merhabalar. Exxen, Acun Ilıcalı tarafından kurulan ve geliştirilen bir dijital içerik platformudur.

Exxen üzerinde hangi içerikler mevcut?

Çocuklara uygun içerikler

🍂İşte Bu Benim Masalım🍂

Başrolünde şarkıcı Aleyna Tilki ve Survivor yarışmasından tanıdığımız oyuncu Cemal Can Canseven'in paylaştığı dizi müzikal içeriklidir.

🍂Sihirli Annem🍂

2003'te yayınlanan Sihirli Annem dizisini, girişimci Acun Ilıcalı yeni nesile uyarladı ve 2021 versiyonu yayınlandı. Başrolünde Açelya Topaloğlu ve Emre Altuğ rol alıyor.

Eğlence-komedi içerikli programlar

🍂Tolgshow filtresiz🍂

Usta komedyen Tolga Çevikte sevilen Tolgshow macerasına Exxen'de devam ediyor. Tolgshow esasında bir skeç- talk show programıdır.

🍂Konuşanlar🍂

Öncelikle Youtube'da başlayan serüvenine dijital platformda devam etmek isteyen genç komedyen Hasan Can Kaya, gençler tarafından oldukça seviliyor. Konuşanlar programına devamlı konuk alımı ile sohbet ve mizahın dibine vuruyor.

Yerli diziler Exxen'e özel

🍂Leyla ile Mecnun🍂

2011 yılında yayınlandığı dönem reytingleri alt üst eden dizi, 2021 versiyonu ile geri döndü. Başrollerinde Ali Atay ve Masumiyet dizisinden tanıdığımız güzel oyuncu Deniz Işın rol alacak. Bir aşk ve komedi konulu olan dizi oldukça seviliyor.

🍂Şeref Bey🍂

Başrolünde yetenekli oyuncu Haluk Bilginer'in rol aldığı Şeref bey dizisi kara komedi türündedir. Şeref Bey henüz 20 yaşındayken Arnavutluk'tan Türkiye'ye gelir ve hayatı alt üst olur. Dizinin içeriğinde Şeref Bey'in hayatu anlatılmaktadır.

Ve daha birçok içerikte Exxen'de mevcut. Okuduğunuz için teşekkürler. 💜

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

27

Cevap

39

Cevap

• MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    Fırsat Avcısı Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 707 cevap paylaştı.

TolgShow ve Leyla ile Mecnun derim. Platformu Netflix ya da BluTV gibi diğer platformlarla kıyaslamak şu an için erken. Dizi olarak tek sırtlayan Leyla ile Mecnun ama diğerlerinde yelpaze daha geniş.
    Benim gördüklerim öyle ama belki bu platformda beğenilen diğer dizilerde olabilir.
    Bir de maçlar var. Bu biraz daha ön plana çıkarıyor bu platformu. Yani dizileri takip etmeyen sadece maçlar için bu Platformu takip edebilir. Ama Netflix her şekilde bir adım önde bence.

1
    0 Yorumla
  • MistırSe
    MistırSe Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 47%
    +1 yıl

een sevdiğim exxen içeriklerini yazıyoruuumm...
    Gerçekten sevdiklerimi yazdığım için çok fazla zorlamadım😂 Umarım izlemek için yeterli internetiniz vardır.😄

1) Konuşanlar; içeriği doğal olarak seyirciden gelen ve hasan can kayanın yönlendirmesiyle enfes bir Stand-up gösterisi.
    https://youtu. be/3_SdL1Gcjb0

2) Leyla ile Mecnun; içeriğini 7'den 70e herkesin bildiği çıtır çerez aile tadında bir dizi genellikle mecnunun başına gelen tartışmalar ve garip olaylar ve mahallenin tepkisi üzerine oynanır ama hiçbir zaman bu kadar basit değildir 😇 izlemenizi isterim.
    https://youtu. be/38755rRgPf0

3) Bir yeraltı sitcomu; dizinin sıradan sitcomlar gibi değilde hasan can ve çevresinde dönen küçük çaplı güzel bir dizi.
    https://youtu. be/-EghZmVb-AE

4) Katarsis; psikolog gökhan çınar tarafından hazırlanıp sunulan bir psikoloji seansı... danışanların da izniyle hayat hikayelerini değerlendirdiği onları dinleyip çözüme kavuşturduğu ya da onlara gerçeğin farkına vardıran güzel bir program 😇 bence bu program birçok kişinin psikoloğa gitmesine de vesile olabilir, korkulacak bişey olmadığını görsünler👍
    https://youtu. be/24vLji425Cw

1
    0 Yorumla
  • Epela
    Epela Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 56%
    +1 yıl

Gibi mini dizisi bence Exxen'in en farklı ve kaliteli içeriği. Çoğu kişiye izleyemeyeceği kadar absürt ve sıkıcı gelmesine rağmen verdiği mesajlar ve basit diyalogların altındaki anlamlar anlayanlar için izleme sebebi yaratıyor. İki arkadaşın başından geçen olayları onların bakış açısıyla anlatıyor. Her bölüm tamamen farklı ve underreated konular ele alıyorlar ve hiç dikkat çekmeyen konuların aslında birilerinin yaşamındaki önemine vurgu yapıyorlar.
    TolgShow zaten bilindiği üzere yıllardır Tolga Çevik tarafından büyük bir seyir zevki sunan bir program. Bence esprileri gayet kaliteli ve kabalaşmadan komedi yapılabileceğinin en büyük örneği.
    Leyla ile Mecnun, henüz izlemedim ama aynı kadroyu tekrar toplamış olmaları bile büyük başarı. Zaten henüz ilk bölümü yayınlandı, müsait zamanda izlemeyi düşünüyorum. TRT'deki o finalden sonra nasıl devam ettirdiklerini görmek için bile izlenir.

0
    0 Yorumla
  • MezunOlamayanKız
    MezunOlamayanKız Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Konuşanlar programı adeta ülkenin IQ seviyesini ortaya koyan bir program. İzledikçe insanın gençlik nereye gidiyor diye düşündüren, umutsuzluğa sürükleyen bir program olduğu kesin..
    Diğerlerini incelemedim, leyla ile mecnun iyi olabilir ancak hiçbir şey eskisi gibi tat vermez.

3
    0 Yorumla
  • NeBoşhayatMqBu
    NeBoşhayatMqBu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Netflix den cikamadim ki exxen e bakayım
    Şaka şaka exxende ne var ki alıp izleyeyim para vermeye değmez
    Netflixde Her sey tükense izlediğim dizileri, filmleri baştan izlerin

1
    0 Yorumla
  • upstean
    upstean Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 34%
    +1 yıl

Arkadastan sifre alip leyla mecnunu izledim. Baska neler varmis diye bakayim dedim resmen bomboş çer çöp dolu bir platform izlenecek dogru duzgun bir sey yok paraniza yazik.

0
    0 Yorumla
  • SHEKAU
    SHEKAU Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Kesinlikle Tolgshow, adam cidden güldürüyor. Bide güldürenler diye program var sırf popüler diye ilgilenip gülünüyor, saçma sapan küfür ve cinsellikten ibaret.

0
    0 Yorumla
  • MrEftal
    MrEftal Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 86%
    +1 yıl

Konuşanlar, tolgshow, katarsis dışında izlemiyorum.

1
    1 Yorumla
    • _minnie_mouse_
      _minnie_mouse_
      +1 yıl

Konuşanlar ve tolgshow evet, ama katarsis izlenmez ya.. Hani kötü olduğundan değil kesinlikle ama okadar üzücü ki.. 3-4 bölüm izledim, hepsinde çocuk gibi ağladım. Depresyona giriyor insan, insanlıktan soğutuyor resmen 😢

Yorumla
  • MarjiinaL
    MarjiinaL Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl

konuşanlar ve tolga çevik herhalde gerisi boş beyazıtta iyidir gerisi gereksiz

1
    0 Yorumla
  • Gurbet_Kuşuu
    Gurbet_Kuşuu Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl

Exxen izleyeceğime gider Kemerburgaz çöplüğunu izlerim

1
    0 Yorumla
  • KARNIVOR
    KARNIVOR Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl

Exxen izlemiyorum. L&m için bi yeşillendim ama yok.

0
    0 Yorumla
  • İşinDoğrusu
    İşinDoğrusu Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 67%
    +1 yıl

Almamak için zor tutuyorum kendimi. Onu düşünürken kendi kendime muhabbet açıp konu değiştiriyorum.

0
    0 Yorumla
  • nuronlinecom
    nuronlinecom Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl

Konuşanlar dışında başka izlediğim bir şey yok ama exxen kullanmıyorum.

0
    0 Yorumla
  • WetKoala06
    WetKoala06 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

Leyla ile Mecnun başta gelir, sonrasında ise Tolgshow Filtresiz sarıyor beni.

0
    0 Yorumla
  • Filmmadami
    Filmmadami Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 38%
    +1 yıl

Leyla ile mecnun gelmeden çöptü bence ama şimdi 🤩🤩🤩

0
    0 Yorumla
  • Lapadulaa
    Lapadulaa Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 31
    +1 yıl

Exxen de sadece Şampiyonlar ligine bakıyorum.

2
    1 Yorumla
    • qudubed
      qudubed
      +1 yıl

Yani onun için alınacak mecbur

Yorumla
  • erkeksihayvan
    erkeksihayvan Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 330 cevap paylaştı.

gibi ve leyla ile mecnun için aldım ama stand up evreni de güzel

0
    0 Yorumla
  • KİNGYÖRÜK
    KİNGYÖRÜK Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

ben bunların hiç birini izlemiyorum neden bir gazi arkadaş mesaj yazıyor hasan cana acun beye ama hiç biri cevap vermiyor onun için böyle şeyelerden nefret ederim sanatçı dediğin demet akalı gibi olacak en azında gaziye cevap vermiş o

0
    0 Yorumla
  • tbcajsjs
    tbcajsjs Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

Konuda varr ama ben leyla ile mecnun için üye oldum o yüzden
    1) leyla ile mecnun
    2) konuşanlar
    3) olağan şüpheliler

Sanırım Şu an dikkatimi çeken başka bir içerik yok maalesef umarım daha güzel içerikler eklenir ☺️

0
    0 Yorumla
  • Salvatoreeeee
    Salvatoreeeee Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Leyle ve mecnun
    Tıkga çevik
    belki konuşanlar. başka da bir şey yok zaten
    He bide şampiyonlar ligi var ama onun için ayrı fiyat çakacaklarmış o yüzden onu saymıyorum

0
    0 Yorumla
  • thelucky98
    thelucky98 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Exxen internet paketi verse yeterli tamam, internet paketi vermiyorlarsa neden seyredeyim ki? Netflix ve Exxen de aynı şekilde soruyorum. Teşekkürler 😒

0
    0 Yorumla
  • competitions
    competitions Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24
    +1 yıl

1. konuşanlar
    2. tolgshow filtresiz
    3. tasarım evler
    4. kirli çamaşırlar
    5. enes baturla buluşma

0
    0 Yorumla
  • Uye621234
    Uye621234 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Netflix dizileri dururken ona para mı verilir allasen.

1
    0 Yorumla
  • raspberries
    raspberries Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

exxen de izlediğim tek program "konuşanlar". geliştirilmesi gerektiğini düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • techoq
    techoq Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

En iyiler mi? Leyla ile Mecnun dışında bir şey göremiyorum

0
    0 Yorumla
  • bukalemun_2
    bukalemun_2 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

Konuşanlarda millet nasıl Seks yaptığını anlatıyor tecrübelerini anlatıyor

0
    0 Yorumla
  • busepoyraz
    busepoyraz Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Konuşanlar 18 konular var herkes için uygun değil ama çok eğlenceli bi program olmuş bence

0
    0 Yorumla
  • SezginSözübir
    SezginSözübir Takip Et
    Xper 3 Yaş: 40
    +1 yıl

Gibi
    Tolgshow
    Konuşanlar
    Leyla ile Mecnun
    Enes Baturla buluşma

0
    0 Yorumla
  • julietiarayanromeo
    julietiarayanromeo Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Konuşanlar, Tolga Çevik ve Leyla ile Mecnun. Diğerleri hakkında bir yorumum yok :)

0
    0 Yorumla
  • MerveÖzbagcı
    MerveÖzbagcı Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Ölüm zamanı kadar saçma bir dizi görmedim ilk 5 bölüm aynı sahneler

0
    1 Yorumla
    • Krlnsn
      Krlnsn
      +1 yıl

Bdksndken

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

exxen üyesi değilim ama Ahmet Mümtaz Taylanın olduğu içeriklerin diğerlerine göre bi tık daha kaliteli olduğunu söyleyebilirim

0
    0 Yorumla
  • Gokkhan209
    Gokkhan209 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 50%
    +1 yıl

Exxeni Leyla ile Mecnun için indirdim

1
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 559 cevap paylaştı.

Çöp platform. Leyla ile mecnun ne ya peh 💆‍♂️

1
    0 Yorumla
  • MOZALE
    MOZALE Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 95%
    +1 yıl

Konusanlar guzel bence

0
    0 Yorumla
  • Banabenigeriverrr
    Banabenigeriverrr Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Sadece katarsis izliyorum

0
    0 Yorumla
  • Aleyna12212
    Aleyna12212 Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 86%
    +1 yıl

Exxen kullanmıyom bebek

0
    0 Yorumla
  • Krlnsn
    Krlnsn Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Hiçbiri iyi değil. Saygılar.

0
    0 Yorumla
  • Topraki35
    Topraki35 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 31%
    +1 yıl

Konuşanları tek geçiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Ispectraaaa07
    Ispectraaaa07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Hiçbirini izlemiyorum. Netflix tercümanıyım

0
    0 Yorumla
  • Red_Lady
    Red_Lady Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 94%
    +1 yıl

Hepsi birbirinden kötü

0
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Exxen de hiç film izlemedim.

0
    0 Yorumla
  • merdümgiriz18
    merdümgiriz18 Takip Et
    Bilge Yaş: 26
    +1 yıl

Tabii ki Leyla ile Mecnun

1
    0 Yorumla
  • ayhanuzun81
    ayhanuzun81 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

Hiç gerek yok bence Exxen, ne

1
    0 Yorumla
  • Bilimim
    Bilimim Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40 , eic 60%
    +1 yıl

Dodo Plas udium

0
    0 Yorumla
  • SD1Demir
    SD1Demir Takip Et
    Xper 3 Yaş: 33
    +1 yıl
    • Konuşanlar.
    0
    0 Yorumla
  • beyazorkidee
    beyazorkidee Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Konuşanlar bence en iyisi

0
    0 Yorumla
  • Deniyilmaz
    Deniyilmaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

tabiki de hasan can kayaaa <333

0
    0 Yorumla
  • mikiyyy
    mikiyyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 47%
    +1 yıl

Konuşanlar

0
    0 Yorumla
  • Powermi
    Powermi Takip Et
    Xper 3 Yaş: 31
    +1 yıl

Hasan Can Kaya için üye oldum sadece

0
    0 Yorumla
  • Algınsina12
    Algınsina12 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Konuşanlar, Tolga çevik

0
    0 Yorumla
  • Esracığımnbr
    Esracığımnbr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 56%
    +1 yıl

Tolga çevik

0
    0 Yorumla
  • qurayt
    qurayt Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

ben hicbirini izlemiyorum 😂😍

0
    0 Yorumla
  • ennursensei
    ennursensei Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

olağan şüpheliler
    ilk ve son

0
    0 Yorumla
  • rcakiroglu54
    rcakiroglu54 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Leyla ile Mecnun Behzat Ç olmasa hiç satın almam

0
    0 Yorumla
  • Negan-Heres
    Negan-Heres Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Maçlara bakmak için arkadaştan alıyorum o kadar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hükümsüz dizisi sarmıştı bayağı

0
    0 Yorumla
  • AşkBüyücüsü
    AşkBüyücüsü Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Netflix

2
    0 Yorumla
  • evran01
    evran01 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Hasan can

0
    0 Yorumla
  • ElifAçıkgöz
    ElifAçıkgöz Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Konuşanlar

0
    0 Yorumla
  • _Nkh_Bzn_İmam_
    _Nkh_Bzn_İmam_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 105
    +1 yıl

Konuşanlar

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (6)
Devamını Gör(51)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > En iyi Exxen Dizileri hangileridir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Exxen'in en sevdiğiniz içeriği? 5 cevap verildi
Bugüne kadar hangi Exxen dizilerine şans verdiniz? 23 cevap verildi
Exxen’de izleyip bayıldığınız en komik diziler hangileri, neler önerirsiniz? 7 cevap verildi
En iyi bulduğunuz netflıx dizisi? 5 cevap verildi
En iyi Demet Özdemir dizileri nelerdir? 19 cevap verildi
Burcu Biricik en iyi dizileri nelerdir? 18 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Beyaz çiçek detayları olmuş mu gözü yoran bir fazlalık var mı?
  • Bekar olmaktan memnun musun? Bekarlık sultanlık mıdır?
  • Hayatında aşk olsun istiyor musun?
  • Erkekler bu kadar eğlenceli mi gerçekten?
  • İlk adımı kadın mı atmalı, erkek mi?
  • Benim neyim eksik, bende istiyorum yaptırmak istiyorum dediğiniz şeyler var mı?
  • Aldatılmamak için ne yapmalı?
  • Yine olsa, yeniden aynı kişiyi sever misin?
  • Hangi arabanın tasarımına Aşıksınız?
  • Zenginlik sana göre nedir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨