Diziler & Filmler Ada Masalı'nı izleyen var mı? Meddiii Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yaz dizilerine kaldık.. iyi kötü sarıyor da heTavsiye diziniz var mı?. Ada Masalı'nı izleyen var mı? Cevapla Dizi Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl 2010'dan sonra yapılan hiçbir Türk televizyon dizisini izlemedim, izlemem.. 1 1 Yorumla Meddiii +1 yıl İddalı Yorumla
benmeloww Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl hiç izlemedim ama sana bir sır vereceğim ve aşk yeniden güzel 0 1 Yorumla Meddiii +1 yıl İzledimm Yorumla
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Tv dizisi izleyen de ne bilim😒 0 4 Yorumla Meddiii +1 yıl Döferim seni Yorumla TheLostBoy +1 yıl Netflıkşın yok mu Yorumla Meddiii +1 yıl Vardı da kullanmıyom Yorumla TheLostBoy +1 yıl Bana ver benim yok ajsja Yorumla
Haunters Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Hayır yeni duyuyorum 2 9 Yorumla deli2116 +1 yıl Seni izlemeyi tercih ederim Yorumla Meddiii +1 yıl @deli2116 nE. d Yorumla deli2116 +1 yıl Çok güzelsin dizideki kızdan Yorumla Meddiii +1 yıl @deli2116 teşekkür ederim de bunu neden haunters'in yorumuna yazma gereği duydun peki. d ona yazdin sandim cok guldum🙄 Yorumla deli2116 +1 yıl Bu uygulamayı yeni indirdim ne bok olduğunuda bilmiyorum nasıl çalistiginida Yorumla Meddiii +1 yıl @deli2116 yaa masumm😂😂😂😂😂 Yorumla deli2116 +1 yıl Şimdi sen canlisin demi bilgisayar veya önceden hazırlanmış değil yani Yorumla Meddiii +1 yıl @deli2116 ben robotum knk Yorumla deli2116 +1 yıl Zaten inanmamıştım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim en güzel dizim sensin. 😅 0 7 Yorumla Meddiii +1 yıl 🙄sen kimsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sıradan bi KS üyesi 😅😂 Yorumla Meddiii +1 yıl Ve bunu herkese yazan😂👍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlamadım 😒 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sadece sana özel di. Yorumla Meddiii +1 yıl Tabii kesin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabiiki 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
2010'dan sonra yapılan hiçbir Türk televizyon dizisini izlemedim, izlemem..
İddalı
hiç izlemedim
ama sana bir sır vereceğim ve aşk yeniden güzel
İzledimm
Babam izliyo evde birtek. konusu olmayan iğrenç bir dizi
Tv dizisi izleyen de ne bilim😒
Döferim seni
Netflıkşın yok mu
Vardı da kullanmıyom
Bana ver benim yok ajsja
Hayır yeni duyuyorum
Seni izlemeyi tercih ederim
@deli2116 nE. d
Çok güzelsin dizideki kızdan
@deli2116 teşekkür ederim de bunu neden haunters'in yorumuna yazma gereği duydun peki. d ona yazdin sandim cok guldum🙄
Bu uygulamayı yeni indirdim ne bok olduğunuda bilmiyorum nasıl çalistiginida
@deli2116 yaa masumm😂😂😂😂😂
Şimdi sen canlisin demi bilgisayar veya önceden hazırlanmış değil yani
@deli2116 ben robotum knk
Zaten inanmamıştım
Benim en güzel dizim sensin. 😅
🙄sen kimsin
Sıradan bi KS üyesi 😅😂
Ve bunu herkese yazan😂👍
Anlamadım 😒
Sadece sana özel di.
Tabii kesin