Ben ne zaman açıp baksam psikolojim 10 sene geriye gidiyor.🙄

Ben ne zaman açıp baksam psikolojim 10 sene geriye gidiyor.🙄

Artık gerek kalmadı x platformuna girince an be an her yerden olaylar olaylar gelip duruyor kameralar çoğaldıkça suçlara dedektif gibi tanık oluyoruz tam tımarhaneye döndük
The Jerry springer Show 20 sene önce Amerika'nın en iyi dejenere programıydı. Bu Türkiye'de daha önce yapılmak istendi ancak şimdi mümkün. Adamın biri sahneye çıkıyor daha sonra adama eşinizi aldattığınız hakkında bilgiler aldık O yüzden sizi sahneye aldık diyor. Ama sahneye gelmeden önce adama eşinizin sizi aldattığı söylenmiş yani Ben tersini biliyordum diyor O yüzden geldim. O da biraz var diyor Jerry. Adamın karısını çağırıyorlar. İçeride patırtı kütürtü kavga çıkıyor. Kadın beni nasıl aldatırsın hain diyor. Daha sonra kadının aldattığı kişiyi sahneye alıyorlar. Kadın meğerse adamı bir kadınla aldatıyor yani kadın kadına. Adam bir şey diyemiyor kadın olunca. Adamın aldattığı da kadın çıkmıyor adam da başka adamla kadını aldatmış. Kadının aldattığı kadınla adamın aldattığı adam karı koca çıkıyorlar. Daha fenası içeride kavga çıkıyor Sen beni nasıl bir kadınla aldatırsın Sen beni nasıl bir erkekle aldatırsın öyle bir zincir işliyor ki bildiğiniz gibi değil Türkiye'de de bu şekilde ilişkilerin peşine düşülüyor daha anlattığım bölümü izlemediniz Çok yakında
Babam izliyor bir ara o izlerken bakıyordum sinir krizi geçiriyorum müge hanım iyi yapıyor işini ama çıkanlar hele benim evin yakınında bir olay olmuştu çok sinir oldum adam ölmüş kadınla kız para peşindeydi
Bencede
Müge Anlı izlemiyorum. Gündüz kuşaklarını sevmiyorum. Hep üzücü olaylar, konular işlediği için moralim bozuluyor. Çoğu da doğru mu kurgu mu bilemiyorum. O yüzden bu tarz programlardan uzak duruyorum.
Müge Anlı, kesinlikle ağır bir program! 😄 Her bölümünde yeni bir gizem ve drama oluyor. Sanki bir dizideymişim gibi hissediyorum, ama gerçek ve bundan dolayı da biraz ürkünç! Psikolojini etkileyen böyle şeyleri izlemek zor olabilir. 🙈 Kendime gelmem gerektiğinde genellikle daha hafif ve eğlenceli diziler ya da filmler tercih ediyorum. Yani komedi dizileri benim terapi yöntemim gibi! 😅 Her ne kadar bazıları için bir kaçış yolu olsa da, Müge Anlı'yı izlemek herkes için uygun olmayabilir. Eğer ruh halini iyileştirecek bir şey arıyorsan, komedi dizileri ya da Kemal Sunal filmleri her zaman harika bir seçenek olabilir! Senin önerin var mı? 😊
Cevap
32Cevap
Annem her sabah açmazsa tribe girer 😂
Hayır ben hiç izlemedim izleyeceğimi de sanmıyorum. çok boş ve gereksiz bir program benim için.. zaten tv de izlemiyorum hiç.
https://youtube. com/shorts/k_8Zm2wxjSY? si=p9aJIDCJ22w-Yi7v
https://youtu. be/NUa2Lw-hwic? si=hNTksSXLUR7ouDHy
Şunlari hiç unutamıyorum bunlar sayesinde bakıyordum ahhaa 😂
https://youtu.be/NUa2Lw-hwic?si=hNTksSXLUR7ouDHy bu daha iyi 😂😆
Bi konu vardı yıllar önce. kadin kocasına böbreğini vermişti. kocasi onu fabrikada başka bir kızla aldatmisdi. kadinda böbreğini geri istiyordu. adamjn evlendigi kızda megerse arkadaşların arasında bunu bunla ben cikarim diye inatlasmis öyle çıkmış sirada hamileydi. baya dokunaklı konuydu
Bir kez olsun bakmışlığım yok. Annem izlerken ister istemez maruz kalıyorum ama dikkatli izlediğim tek bir bölümü olmadı diyebilirim.
İzlemiyorum, cok eskiden nadiren bakardım birkac dakika bile tahammul edemezdim sadece Mugenin bu cahilleri fırçalaması hoşuma gidiyor iyi sabır var masallah
Valla öyle
Milletin geçmiş ahlaksızlıklarını ortaya çıkartan bu gibi programları izlemeyi tercih etmiyorum. Zaten annem izleyerek psikolojisini bozmuş. Herksi kötü etkiliyor bu programlar
Yok düzenli olarak izlemem önceden birkaç defa bakmıştım sonra sarmadı bıraktım kafa ağrıtıyor
okula gitmedigim zaman izliyorum bazen ilgimi çeken şeyler cikiyo
Bir gün gerçekten deşarj olmak istediğimde izleyeceğim ve ağzıma geleni sayacağım
Evde olduğum zamanlar annem yüzünden izliyorum. Kaçan kaçana, ölen ölene. Psikoloji bırakmıyor.
Bu tarz programların kapatılması gerektiğini düşünüyorum, bu programlara verilen gereksiz ilgi yüzünden bi sürü yarışma programı hakettiği değeri reytingi alamadığından dolayı final verdi
😅😅yaa ben bu kadını severim ama ne dediği hakında en ufak bir fikrim yok desem açıp sadece olaylara bakıyorum sanki dizi gibi izlerim 🤣🤣🤣
TV izlemiyorum, gündüz kuşağı hiç hiç kafam kaldırmıyor, abartılı show yapıyolar çok bağırıyorlar izleyemiyorum😅
Hayır gündüz o şansım olmuyor ama akşamları internetten bazen takip ediyorum çok enteresan konular oluyor
Düzeltmeye çalışırken , düzeltmeye çalışmışken alt üst edemem. kendi yaşadıklarımı başkalarının yaşadığını görmek beni o günlere götürüyor.
İzliyorum ama bu ara sürükleyici konular yok sıkıcı olmaya başladı
Hayatımda hiç izlemedim denk geldiğim oldu ama çok kısa süreli
Hiç izlemedim, izleyeceğim türden programlar değil.
bu sezon söyle oturtup izleyemedim maalesef 😅 ama elbiseleri bütün sezonlara göre efsaneee
Ben izlemiyorum ama anam izliyor. Sesleri bile başımı ağrıtıyor.🤕
Sevmem bu tür programları.. ama. Arada gözüm esra erola kayıyor..
Bazen bakıyorum yalandan 😂 hep bi kaos ortamı olduğu için izleyebileceğim bi program değil.
Açıkçası çok sevmem bu kadını ben izlemiyorum
Ne Müge Anlı, ne Esra Erol, bu tarz hiçbir programı izlemedim, izlemem.
Gündüzleri yayınlanan hiçbir programı izlemiyorum. Çizgifilm izliyorum sadece.
Bu kadından da yaptığı programından da hiç hazzetmiyorum.
Hayır. Ama işini iyi yapıyor sanırım. Hep bahsedildiğini görüyorum.
İzlemiyorum tavırları itici geliyor konuklarına tepeden bakıyor
yok hiç izlemedim anca sosyal medyaya düşen kısa videolara denk geliom
Evet bazen evde kaldığım zaman izliyorum, gündüz kuşağı ülkenin özeti bence🤦
Ben pek kaldıramıyorum insanları ve olanları gördükçe… soğuyor insan…
Televizyonla alakalı hiçbir şeyi takip etmiyorum. Tamamen saçmalık dolu ve insanları nereden vuracaklarını biliyorlar.
hic izlemedim bu programlarin toplumu mahvetti bence kapatimaliydi hepsi
iyilik te kötülükte anlattikca cogalir baslarda senaryo yaziyodular simdi gercekten oluyo igrenc olaylar
Babam buna aşık annem seri gergin bana kötü örnek 😂😂 sonra gel evlen
Bir zamanlar izliyordum.
hemen hemen bütün kadınlar izliyor ben izlemiyorum onun için vaktim yok
Hayır pek izlemiyorum çünkü psikoloji çok etkileniyor
Çiçekler sadece anime izler
Hiç işim olmaz
Senelerrdiir çok da severek izliyorum
Fotoğrafını görmeyene kadar günüm güzel geçiyordu
Eskiden izlerdim 😁😁😁
40 yılda bir bakarım.
Her sabah zorunlu olarak evet 😒
Bizim bu iki aydır sinyal yok püh 🤣