Cem Yılmaz bir tık daha önde benim için
Cem Yılmaz
Şahan Gökbakar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cem Yılmaz ın fikirleri ve esprileri stand up için kabul edilebilir ama filmlerde basit skeç tadı veriyor; daha kötüsü çoğu espri, kendi şovundan alıntıladığı espriler. Yani adam aynı espri üzerinden ikinci kez para kazanıyor; seyirciyi aldatıyor.
Şahan'ın ki daha samimi geliyor du ki; son Recep İvedik'de o da çuvalladı. Yıllardır bir çok yerde gördüğümüz klişeleri presleyip karşımıza çıkarıdı. Tam bir fiyaskoydu. O da daha fazla nasıl para kazanırım mantığıyla hareket etmiş.
Cem Yılmaz izleyicileri biraz daha kalitelidir. Şahan bu işi para için yaptığından ötürü kendi kalitesini düşürüp , Türk toplumunun çoğunluk seviyesine indi. Gerçi Cem gösterilerinde de öyle yapıyor artık ama.
Recep İvedik filmlerine gülmeyen bir tek benim galiba. Hiç hoşuma gitmiyor. Cem Yılmaz komedyenlik yönünden daha iyi. Gora filmini izledim Recep İvedikten iyidir.
Bende gulmiyirum balla sacmalik
Sorulara cevap yağdırırken kendimi Cem Yılmaz'ın kayıp kardeşi gibi hissediyorum 😃😃Şahan favorim değil. Cem' in ironilerini kendi tarzıma yakın buluyorum.
Cevap
8Cevap
İkisinin filmlerini de sevmem lakin aralarında seçim yapmam gerekirse Şahan Gökbakar derim. O denli sevmiyorum Cem Yılmaz'ı da filmlerini de.
Cem yilmazin sadece stand up larini seviyorum. Filmleri hosuma gitmiyor. Digerinin filmlerini sevmiyorum ama kisiligini seviyorum sadece
Şahan gökbakarı komik bulmam cem yılmazı komik bulurdum baya ama artık oda komik değil ikiside yaşlandı artık
Her ikisini de çok sevmiyorum ama Cem Yılmaz daha iyi sanki.
Şahan'ın kişiliği harika olsa da yapımlarını berbat buluyorum maalesef
Valla bı Gora geliyor bı Recep İvedik her türlü Cem yılmaz (Tabu cem Yılmaz'ın da kötü filmleri var)
Cem Yılmaz'ın kaliteli bir espri kabiliyeti var Şahan bey biraz daha sokak esprileri yapıyor
İkisi de değil. Sanırım asla izlemem yaptıklarını em azından izlemedim şu saate kadar.
Her ne kadar çok eskisi kadar güldürmese ve kişiliği artık hoşuma gitmese de Cem Yılmaz daha iyi
Siyah mı daha beyazdır yoksa beyaz mı?
Tam şu minvalde bir soru olmuş :D
Şahin Gökbakar beni gülduremiyor. CEM YILMAZ ciyim ben.
Cem Yılmaz'ın Arag, Gora filmlerinden başka filmini sevmiyorum. Onun şovlarını izlemek daha güzel. Film olarak Şahan Gökbakar.
Cem Yılmaz'ın seranay ile adı anıldığından beridir bir tiksinme geldi. İkisi de artık ilgimi çekmiyorlar aksine tiksiniyorum.
Kıyaslanmaz bile cem ile. Tabiki cem 🤷♀️
Cem yılmaz..
Cem Yılmaz stand up yapsın sadece flimler de falso
Bence Şahan Gökbakar.
İkisininde severim ama cem bir adım önde
Cem Yılmaz. Adam gerçekten güldürüyor.
Şahan Gökbakar'ı daha başarılı buluyorum
cem yılmaz kesinlikle..
Cem Yılmaz.
ikisine de bakıyorum
Şahan gökbahar
Şahan