Diziler & Filmler 2 ay Birbirlerine rakip iki dizinin oyuncuları Sıla Türkoğlu ile Afra Saraçoğlu... Favoriniz hangisi? NewJean Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Ben karar veremiyorum… Sıla Türkoğlu Afra Saraçoğlu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Birbirlerine rakip iki dizinin oyuncuları Sıla Türkoğlu ile Afra Saraçoğlu... Favoriniz hangisi? Cevapla 26 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Samsunlu5533 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% 2 ay Afra Saraçoğlu bence çünkü afra daha uzun süredir bu sektörde sılaya göre bence daha iyi oynuyor gibi geliyor 1 0 Yorumla
meraktan33 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% 2 ay Kesinlikle Afra hanım. İnsan istemese de kölesi olur. Gözleri o kadar büyüleyici ki her lafı emir kabul edilir 0 4 Yorumla EsRwa 2 ay asık mı oldun ya Yorumla meraktan33 2 ay Ben köle ruhluyum ve kesinlikle sadece güzelliğiyle bile itaat ettirir Yorumla EsRwa 2 ay allah belanı vermesın Yorumla meraktan33 2 ay 😢😢😢 kötü bir şey biliyorum ama elimde değil Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 38% 2 ay İkisinin oyunluğu orta seviye. Güzellik olarak da Sıla daha zarif 1 0 Yorumla
melissakübra Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% 2 ay İkisini de izlemiyorum ama sıla daha güzel geldi şu an bana resme bakınca 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% 2 ay Sıla tabi ki. Sıla’yı beğeniyorum hemde ruhsuz değil. Afta’ nın sadece adı var. 1 0 Yorumla
EsRwa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 46% 2 ay ıkısınde tanımıyorum kendımı secıyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy shjdsjsdfz 0 0 Yorumla
evlimutsus Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 72% 2 ay İkisini de takip etmiyorum dizilerini de izlemiyorum 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 37 , eic 98% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 341 cevap paylaştı. Ben de karar veremedim. 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 9b cevap paylaştı. Sıla Türkoğlu 2 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 2 ay Diziler & Filmler konusunda 944 cevap paylaştı. Afra tabiki de 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Afra Saraçoğlu bence çünkü afra daha uzun süredir bu sektörde sılaya göre bence daha iyi oynuyor gibi geliyor
Kesinlikle Afra hanım. İnsan istemese de kölesi olur. Gözleri o kadar büyüleyici ki her lafı emir kabul edilir
asık mı oldun ya
Ben köle ruhluyum ve kesinlikle sadece güzelliğiyle bile itaat ettirir
allah belanı vermesın
😢😢😢 kötü bir şey biliyorum ama elimde değil
İkisinin oyunluğu orta seviye. Güzellik olarak da Sıla daha zarif
İkisini de izlemiyorum ama sıla daha güzel geldi şu an bana resme bakınca
Sıla tabi ki. Sıla’yı beğeniyorum hemde ruhsuz değil. Afta’ nın sadece adı var.
ıkısınde tanımıyorum kendımı secıyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy shjdsjsdfz
İkisini de takip etmiyorum dizilerini de izlemiyorum
Afra oyunculuğu daha iyi
Sıla daha güzel geliyor bana ya
Ben de karar veremedim.
İkincisi kimse onu seçtim
Afra
Sıla
Sıla Türkoğlu
Sıla Türkoğlu nun oyunculuğu çok iyi
Afra...
Afra Saraçoğlu