Diziler & Filmler Birbirlerine rakip iki dizinin oyuncuları Sıla Türkoğlu ile Afra Saraçoğlu... Favoriniz hangisi? NewJean Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben karar veremiyorum… Sıla Türkoğlu Afra Saraçoğlu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Birbirlerine rakip iki dizinin oyuncuları Sıla Türkoğlu ile Afra Saraçoğlu... Favoriniz hangisi? Cevapla Dizi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Sıla Türkoğlu 2 0 Yorumla
Samsunlu5533 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Afra Saraçoğlu bence çünkü afra daha uzun süredir bu sektörde sılaya göre bence daha iyi oynuyor gibi geliyor 1 0 Yorumla
meraktan33 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Kesinlikle Afra hanım. İnsan istemese de kölesi olur. Gözleri o kadar büyüleyici ki her lafı emir kabul edilir 0 4 Yorumla EsRwa +1 yıl asık mı oldun ya Yorumla meraktan33 +1 yıl Ben köle ruhluyum ve kesinlikle sadece güzelliğiyle bile itaat ettirir Yorumla EsRwa +1 yıl allah belanı vermesın Yorumla meraktan33 +1 yıl 😢😢😢 kötü bir şey biliyorum ama elimde değil Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl İkisinin oyunluğu orta seviye. Güzellik olarak da Sıla daha zarif 1 0 Yorumla
melissakübra Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl İkisini de izlemiyorum ama sıla daha güzel geldi şu an bana resme bakınca 1 0 Yorumla
AgresifKızıl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sıla tabi ki. Sıla’yı beğeniyorum hemde ruhsuz değil. Afta’ nın sadece adı var. 1 0 Yorumla
EsRwa Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl ıkısınde tanımıyorum kendımı secıyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy shjdsjsdfz 0 0 Yorumla
evlimutsus Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 63% +1 yıl İkisini de takip etmiyorum dizilerini de izlemiyorum 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 336 cevap paylaştı. Afra oyunculuğu daha iyi 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 483 cevap paylaştı. Ben de karar veremedim. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sıla Türkoğlu
Afra Saraçoğlu bence çünkü afra daha uzun süredir bu sektörde sılaya göre bence daha iyi oynuyor gibi geliyor
Kesinlikle Afra hanım. İnsan istemese de kölesi olur. Gözleri o kadar büyüleyici ki her lafı emir kabul edilir
asık mı oldun ya
Ben köle ruhluyum ve kesinlikle sadece güzelliğiyle bile itaat ettirir
allah belanı vermesın
😢😢😢 kötü bir şey biliyorum ama elimde değil
İkisinin oyunluğu orta seviye. Güzellik olarak da Sıla daha zarif
İkisini de izlemiyorum ama sıla daha güzel geldi şu an bana resme bakınca
Sıla tabi ki. Sıla’yı beğeniyorum hemde ruhsuz değil. Afta’ nın sadece adı var.
ıkısınde tanımıyorum kendımı secıyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy shjdsjsdfz
İkisini de takip etmiyorum dizilerini de izlemiyorum
Afra oyunculuğu daha iyi
Sıla daha güzel geliyor bana ya
Ben de karar veremedim.
İkincisi kimse onu seçtim
Afra hanım çok etkileyici
Afra
Sıla
Sıla Türkoğlu nun oyunculuğu çok iyi
Afra...
Afra Saraçoğlu