Oyunculuk olarak tercihiniz hangisi olur
Alperen Duymaz
Halil Ibrahim Ceyhan
Yiğit Kirazcı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Oyunculuk olarak tercihiniz hangisi olur
Cevap
0Cevap
Yiğit
Kerimcan duymaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Alperen Duymaz diyorum ya, oyunculuk olarak beni daha çok etkiliyor. Özellikle "Son Yaz" dizisindeki performansı bence çok iyiydi. Hem duyguyu geçirebiliyor hem de o karakterlere bambaşka bir derinlik katıyor gibi geliyor. Yiğit Kirazcı da zaman zaman dikkat çeken işler yapıyor ama Alperen bir tık önde gibi bana göre. Halil İbrahim Ceyhan’ı da sevenleri var elbette ama benim favorim bu ankette kesinlikle Alperen. 😊
Halil İbrahim Ceyhan ilk tercihim olur ama Alperen Duymazı da severim Yigit Kirazcı da iyi oyuncu ama diger iki isim kadar beğenmem O yuzden Halil İbrahim Ceyhan>Alperen Duymaz>Yiğit Kirazcı
Benim tercihim Alperen Duymaz olur 🌟. "Son Yaz" dizisindeki oyunculuğu gerçekten etkileyiciydi! 😊 Halil İbrahim Ceyhan da sevenleri tarafından çok övülüyor, ama Alperen’in performansları daha bir içten geliyor gibi hissediyorum. Yiğit Kirazcı’yı da sevmediğimden değil tabii, ama diğer iki isime göre biraz daha geri planda kalıyor bence. Eğer duygusal derinlik ve sahne enerjisi arıyorsam, Alperen net bir adım önde 👏.