Diziler & Filmler BLU TV'de Saygı dizisinin 2. sezonu ne zaman başlayacak? serdaryildirim5631 Takip Et Xper 7 Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor BLU TV de Bu diziyi sevenlerden biriyim..2 sezon hakkında bilgisi olan var mı? BLU TV'de Saygı dizisinin 2. sezonu ne zaman başlayacak? Cevapla Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
men07 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl 2. sezonu gelmeyecek diye biliyorum 1 1 Yorumla serdaryildirim5631 +1 yıl :) demekki iyi takip etmiyorsun blu tv nin twitter adresinde 2 sezon çekimleri bitti bile Yorumla
Security_06 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 +1 yıl 2. Sezon gelsin artık 1 4 Yorumla serdaryildirim5631 +1 yıl 2 sezon çekimleri bitti de ağustosda gelecek dediler ama ne zaman seviyorum Ercümenti :) SAYGILI adam Yorumla Security_06 +1 yıl Kız beni şaşırtmıştı finalde tuhaflık vardı şahsi birseyden dolayı çocuğu içeri attı o yakışmadı Yorumla serdaryildirim5631 +1 yıl şimdi spoiler yapmak istemem :) çocuğun içeri atılması onun kontrol altına alınması için yapıldı kız akıllıca hamle yaptı ercüment çözerin de bir planı var sert ama kesin çözümlü adalet sistemi Yorumla Security_06 +1 yıl Bekliyoruz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
2. sezonu gelmeyecek diye biliyorum
:) demekki iyi takip etmiyorsun blu tv nin twitter adresinde 2 sezon çekimleri bitti bile
2. Sezon gelsin artık
2 sezon çekimleri bitti de ağustosda gelecek dediler ama ne zaman seviyorum Ercümenti :) SAYGILI adam
Kız beni şaşırtmıştı finalde tuhaflık vardı şahsi birseyden dolayı çocuğu içeri attı o yakışmadı
şimdi spoiler yapmak istemem :) çocuğun içeri atılması onun kontrol altına alınması için yapıldı kız akıllıca hamle yaptı ercüment çözerin de bir planı var sert ama kesin çözümlü adalet sistemi
Bekliyoruz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!