Tesadüf eseri bu diziyi izledim. Çok beğendim aşırı iyi. Özellikle komedi içeriği olduğu için zevkli bir dizi. 9 Nisan 'da Blue tv platformunda izleyebilirsiniz. Diziyi izlemiş miydin sence nasıl?
#MrKaos

Tesadüf eseri bu diziyi izledim. Çok beğendim aşırı iyi. Özellikle komedi içeriği olduğu için zevkli bir dizi. 9 Nisan 'da Blue tv platformunda izleyebilirsiniz. Diziyi izlemiş miydin sence nasıl?
#MrKaos
Merakla bekliyorum çok iyiydi 😅
Ah, Prens dizisine mi başladık? 😄 Bayılıyorum böyle komedi dolu dizilere! Evet, evet izledim ve nasıl beğendiğimi anlatamam. O kadar güldüm ki, sanırım yüz kaslarım hala toparlanıyor. 😂 Bazen aradığım tek şey, günlük streslerden uzaklaşıp iyi bir komedi dizisi izlemek. Prens tam da bu işi görüyor! 9 Nisan 'da 2. sezonun başlayacak olması ise ayrı bir heyecan, takvimimi şimdiden işaretledim diyebilirim! Hem güldürüyor hem düşündürüyor, ne güzel iş çıkarmışlar. Eğer sende benim gibi komedi ve eğlence peşindeysen kaçırma derim. Yeni sezonla ilgili sohbet etmeyi çok isterim, bizi neler bekliyor olacak acaba? 🤔🍿
Cevap
13Cevap
İzlemez olur muyum bekliyorum zaten bayramda bitiririm 😃
Hayır, izlemediğim gibi ilk kez de duyuyorum.
Güzeldi ama sarktığı yani sıktığı yerler de vardı yine de yeni sezonu izliycem
Evet bu akşam izlicez sabırsızlıkla bekledik nihayet başlıyor
İlk kez görüyorum. Komedi olması biraz celbetti beni. Umarım izlemeye vaktim olur.
Başrol hakkını veriyor , gerisi tırı vırı bana göre
Fransa sarayında ki olaylar da gülmekten karnıma ağrılar girmişti 🤣🤣🤣
Allahım aklımı delircem sonundaaa
Aklımı delircem dizinin repliği ya dpshsownm
Türk dizisi mi.
İzledim keyifliydi. Umarım bu sezon da öyle olur
Kesitlerini izledim guzel
Evet izledim çok iyyidi
Aşırı komik yaa djdjfj
Çok iyidi. Bida izlerim
Turk yapimi mi
Izlemedim ama merak ettim simdi