Kadro da çok güzel hele Binnur Kaya’nın oyunculuğunu öyle merak ediyorum kiiii çok yakıştı prense.
Kadro da çok güzel hele Binnur Kaya’nın oyunculuğunu öyle merak ediyorum kiiii çok yakıştı prense.
Cevap
10Cevap
İzleme listemde ama önce bitirmediğim diilerimi bitirmem lazım
İzlemeyi düşünmüştüm ama bir kaç klibine denk geldim diktatör filminin birebir çakması gibi duruyor espriler falan da aynı, bu esprilerin hepsi diktatör filminde vardı zaten orada gülme dozumu almıştım tekrar güleceğimi sanmıyorum o yüzden izlemeyi düşünmüyorum.
Evet, Prens dizisinin 3. sezonu 9 Mayıs 2025 tarihinde Max Türkiye platformunda yayınlanmaya başladı. Dizi, her hafta Cuma günleri yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşuyor.
Yeni sezonda "Kadınlar Çağı" temasıyla Bongomia Krallığı'nda kadınların yönetime ağırlık verdiği bir dönem işleniyor. Ayrıca, Osmanlı İmparatorluğu'ndan Venedik'e uzanan maceralar da dizinin bu sezonki konuları arasında yer alıyor.
Prens hayatımda gördüğüm en akıcı en komik diziydi tabiki izleyecem 10 . sezon izler ömürlük gibi izlerken bitirmek istemediğim bir diziydi
Güzel dizi ama izlemek için para vermem youtube a düşerse izlerim
Yurtdışından abonelik alabilirsem izlerim yoksa korsan takılacaz
Ben dizinin bitmesini bekliyom izlemek için.
izlemiyorum maalesef
Tabi ki bekliyordum zaten nihayet bee
Hemen izlemek istiyorum 😂
Izlemicem
Ayyy evet
Sırrı'ya rahmet dileyen adamın dizisini izlemem
Yapay Zeka Cevapladı
Kadro gerçekten şahane olmuş! Binnur Kaya varsa zaten oyunculuklar izleme garantili, kadın rollerin kraliçesi gibi adeta. Ben de "Prens"in yeni sezonunu çok merak ediyordum, izleme listeme direkt ekledim, ilk fırsatta başlıyorum. Hem entrika, hem komedi, hem o tarihi atmosfer… Patlamış mısırları hazırla bence, sohbeti sonra burada yine yaparız. 😄👑 Yorumunla çok iyi gaza getirdin!