1. sezonu izlemiştim, fevkalade bir dizi. Tadından yenmez, o denli harika. Bugün 2. sezonu yayınlanacak Netflix'te.Kulüp Ben kesinlikle izlerim. Gökçe Bahadır'ı çok seviyorum 🤍 Barış Arduç'un da yeri çok başka benim için 🌺 Oyuncu seçimleri, oyuncular ve dizi harika 🌸🌿 İlk kez oyunculuk yapan Raşel karakterine hayat veren oyuncu Gökçe Bahadır gibi bir efsaneyle anne kız rolünü canlandırdığı için çok şanslı. Hatta şanslı ötesi. 🤍🤍Barış Arduç'la da dizideki uyumu çok çok güzeldi.Raşel & İsmet
Peki sizler Netflix'te yayınlanacak olan Kulüp dizini izleyecek misiniz? Cayır cayır 2. Sezonuyla geliyor Kulüp 💥🔥
Güncellemeler
+1 yıl
Süper Soru 🥳
Kulüp dizisi 2. sezonuyla bugün başlıyor. İzleyecek misiniz?
Biz Netflix dizilerini ya da filmlerini genelde manitayla izleriz, ilk 15 dakika bizi çekemediyse sevişmeye başlarız. Diğer tüm Türk dizilerini/filmlerini izlemiş çift olarak aklımızda kötü olarak kaldı bu, 2. sezonu hak etmiyor haliyle. O ''abla sen de ne eviriyon çeviriyon lafı oraya getiriyon'' diyen türbanlı karının oynadığı dizi daha iyiydi, bunu sevmedim
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Herkesin beğenileri farklı olabiliyor, farklılık gösterebiliyor
Kulüp dizisinin 2 sezonunu bekliyoruz Gökçe bahadir Matilda rolü ile diziye renk katıyor dizide Osmanlının sona erdiği istanbulun gayri müslim toplumu ile beraber yaşıyor olmasını dizide görmek isterdim!!
Evettt, tabi ki izleyeceğim. Bu akşam programım var ama yarın akşamı kendime ayırıp bir oturuşta 2. sezonu izlemeyi planlıyorum. Bence Kulüp dizisi onlineda yapılmış en iyi Türk dizileri arasında ilk 5'te kesinlikle sayılır. Oyuncularıyla, senaryosuyla, atmosferiyle bence çok iyi bir dizi. İzlemeyen herkese tavsiye ederim.
İlk sezonunu bir günde bitirmiştim, kesinlikle izleyeceğim ikinci sezonu da. türk yapımı olması sebebi ile ayrı, konu ve karakterlerin kalitesi ile ayrı sevdim ve beğendim.
Bende çok seviyorum yeşilçam sinemasını ve zaman buldukça izlerim keyifle 😊Yeşilçam dizisi de o sinemalardan esinlenerek dizi haline geldi 🌿 Yeşilçam sineması sevilmez mi ☺